TVgids - één

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
00:05 Journaallus
Laat - Het weer
«
»
09:00 Lentebeelden
«
»
10:00 Radio 2 op één
Muziekprogramma.
«
»
12:00 Lentebeelden
«
»
12:17 Dagelijkse Kost
Breng de zon in huis met deze Valenciaanse versie van de bekende paella. Geen rijst, maar wel overheerlijke pasta met inktvis, gamba's en zeeduivel.
«
»
12:32 Blokken
Quiz.
«
»
13:00 Het journaal (middag)
Nieuwsuitzending.
«
»
13:28 Het weer (middag)
Weerbericht.
«
»
13:31 Iedereen beroemd
Reportage.
«
»
13:54 Extra time
Extra Time kijkt terug op de vorige speeldag in de Jupiler Pro League. Peter Vandenbempt, Wesley Sonck en Franky Van der Elst zijn de analisten.
«
»
15:05 Dertigers
Pieter gaat met tegenzin naar de tentoonstelling van Saartje. Het weerzien met Saartje zorgt voor spanning in zijn relatie met Babs. Bart begint steeds vaker af te spreken met zijn veel jongere date.
«
»
15:30 Clips
Muziekclips.
«
»
15:40 Dieren in nesten
Chris Dusauchoit volgt in het UZ een Jack Russel met hartproblemen en een moeilijk karakter. Sil van het Natuurhulpcentrum moet uitrukken om een slang te vangen.
«
»
16:00 The World's Most Extraordinary Homes
Piers Taylor en Caroline Quentin bezoeken in Israël vier uitzonderlijke woningen die werden geïnspireerd door culturele en historische tradities.
«
»
16:40 Buren
In een poging om Clives aandacht te trekken, luistert Sheila naar het pikante liefdesadvies van Roxy. Maar dat pakt verkeerd uit en het wordt een race tegen de klok om haar fout recht te zetten.
«
»
17:00 Recht op recht
Chris verdedigt een brave bankbediende die wordt verdacht als tipgever bij een overval.
«
»
18:00 Het journaal (vooravond)
Nieuwsuitzending.
«
»
18:10 Het weer (vooravond)
Weerbericht.
«
»
18:15 Dagelijkse Kost
Vandaag staat er nog eens oerdegelijke dagelijkse kost op het menu! Een geplet patatje met een stukje mals kalfsvlees, erwtjes en wortelen. Meer moet dat niet zijn.
«
»
18:30 Blokken
Quiz.
«
»
19:00 Het journaal
Nieuwsuitzending.
«
»
19:40 Iedereen beroemd
Reportage.
«
»
20:05 Het weer (avond)
Weerbericht.
«
»
20:10 Thuis
De planning van Bob wordt helemaal overhoop gehaald. Joren twijfelt aan zichzelf. Kobe reageert lauw op de acties van Karin. Eddy krijgt verrassend nieuws.
«
»
20:35 Zorgen voor Mama
Net nu Marleen en Sven terug de moed gevonden hebben om hun problemen aan te pakken, krijgt het gezin een onverwachte opdoffer te verwerken.
«
»
21:25 Dertigers
Alex en Elias ontmoeten de vader van hun mogelijk pleegkindje. Bart steekt zijn verliefdheid niet langer weg voor zijn kinderen. Nora ontdekt wie de nieuwe date van Claire is.
«
»
21:50 Campus Cup
In deze Gentse derby gaat de winnaar van vorig jaar, HOGENT, de strijd aan met UGent. Biomedische Laboratoriumtechnologie vs. Communicatiewetenschappen.
«
»
22:35 Laat
Nieuwsuitzending.
«
»
23:00 Het weer (avond)
Weerbericht.
«
»
23:05 Schitt's Creek
Moira laat de pas uitgebrachte trailer van 'Crows' aan de Jazzagals zien. Johnny en Roland vinden een verdachte zak met geld bij het nieuwe motel.
«
»
23:27 Keno
Keno.
«
»
23:28 Euromillions
Euromillions.
«
»
23:30 Iedereen beroemd
Reportage.
«
»
23:50 Dagelijkse Kost
Vandaag staat er nog eens oerdegelijke dagelijkse kost op het menu! Een geplet patatje met een stukje mals kalfsvlees, erwtjes en wortelen. Meer moet dat niet zijn.
«
»
00:10 Journaallus
Laat - Het weer
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Hit the Road Jacques' (Play4)

Jacques Vermeire zag door zijn rijke carrière heel Vlaanderen. Hij kwam al op duizenden plaatsen en een aantal van die monumentale plekken vormen nu de rode draad van de roadtrip die hij samen met dochter Julie maakt. Julie aan het stuur, Jacques aan haar zijde. Samen doorkruisen ze het hele land en ontdekken ze plaatsen die de voorbije 70 jaar een rol hebben gespeeld in het leven van Jacques.

'Hit The Road Jacques', om 20.35 uur op Play4.

Dossiers