TVgids - één

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvNPO 1NPO 2NPO 3
01:45 Journaallus
Nieuws in lusvorm.
«
»
09:00 Winterbeelden
«
»
10:00 Radio 2 op één
Muziekprogramma.
«
»
12:00 Winterbeelden
«
»
12:20 Dagelijkse Kost
Deze salade is een waar feestmaal! De stukjes zacht gegaarde zalm gaan perfect samen met de gebakken oesterzwammen en de zalige dressing met truffelpasta.
«
»
12:35 Blokken (namiddag)
Spelshow.
«
»
13:00 Het journaal (middag)
Nieuwsuitzending.
«
»
13:25 Het weer (middag)
Weerbericht.
«
»
13:30 Iedereen beroemd
Reportage.
«
»
13:55 Thuis (namiddag)
De visie van Frank komt niet echt overeen met die van Lowie. Marianne lucht haar hart bij Leo over Tom. Er speelt een idee in het hoofd van Nancy en dat zal Kaat geweten hebben.
«
»
14:20 Clips
Muziekclips.
«
»
14:30 First dates
Liam zet zijn beste voetje voor bij podotherapeute Coryn. Gary probeert Nicole te verleiden met zijn karaokekunsten. En Bella heeft de kostschool ingeruild voor de fetisjwereld.
«
»
15:15 Father Brown
Een race op een autocircuit wordt fataal voor één van de chauffeurs. Father Brown onderzoekt de zaak, maar dat is tegen de zin van inspecteur Sullivan, die zijn bemoeienissen meer dan zat is.
«
»
15:55 Les Gardiens de l'Antarctique
Hoe zit het met het mentale welzijn van de groep die intussen al twee maanden in afzondering leeft?
«
»
16:45 Buren
Paul en Terese gaan helemaal op in de voorbereidingen voor hun huwelijksfeest, maar een ongenode gast komt roet in het eten strooien. Gary heeft een tweede afspraakje versierd met Gail.
«
»
17:10 Professor T.
Een eerstejaarsstudent in de rechten is spoorloos verdwenen. Mogelijk is het een wanhoopsdaad, maar de speurders ontdekken al snel dat er meer aan de hand is.
«
»
18:04 Het journaal (vooravond)
Nieuwsuitzending.
«
»
18:10 Het weer (vooravond)
Weerbericht.
«
»
18:15 Dagelijkse Kost
Deze Spaans geïnspireerde soep brengt het zuiden tot in de huiskamer. Een stevige pot dampende soep op tafel is het heerlijkste wat er is!
«
»
18:30 Blokken
Quiz.
«
»
19:00 Het journaal
Nieuwsuitzending.
«
»
19:40 Iedereen beroemd
Reportage.
«
»
20:05 Het weer (avond)
Weerbericht.
«
»
20:10 Thuis
Nancy is onder de indruk van de ouders van een vriendinnetje van Britney. Christine en Adil hebben goed nieuws gekregen. Femke voelt zich verschrikkelijk slecht tegenover Peter.
«
»
20:35 Kinderziekenhuis 24/7
Met Stan gaat het al veel beter na enkele dagen op hartbewaking. Nauwelijks een week geleden werd Danté geopereerd. Vandaag is het de beurt aan zijn kleine broer Mylow.
«
»
21:25 #weetikveel
Kobe heeft een primeur in petto, want hij volgt het doen en laten van een voetbalscheidsrechter voor, tijdens én na een match uit de Jupiler Pro League.
«
»
22:00 Het journaal (laat)
Nieuwsuitzending.
«
»
22:15 Het weer (avond)
Weerbericht.
«
»
22:20 Schitt's Creek
David heeft plannen voor een nieuwe zaak. Alexis herneemt haar studies, maar dat gaat niet zo vlot als verwacht.
«
»
22:42 Keno
Keno.
«
»
22:45 Iedereen beroemd
Reportage.
«
»
23:05 Dagelijkse Kost
Deze Spaans geïnspireerde soep brengt het zuiden tot in de huiskamer. Een stevige pot dampende soep op tafel is het heerlijkste wat er is!
«
»
23:20 Journaallus
Nieuws in lusvorm.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Liefde voor Muziek - Best Of' (VTM)

Geike Arnaert, Emma Bale, Tourist LeMC, Willy Sommers, Cleymans & Van Geel, Bert Ostyn en Ronny Mosuse blikken terug op een succesvol seizoen van 'Liefde voor Muziek'. De muzikale hoogtepunten worden nog eens op een rijtje gezet en we komen enkele goed bewaarde geheimen van de artiesten te weten. Ze vertellen onder meer wie de vroege vogel, de beste rocker en de anekdote-jukebox is. In niet eerder getoonde beelden komt Vlaanderen ook meer te weten over Geike die plots spoorloos was, doet Jelle een bekentenis en deelt Emma haar aparte ochtendritueel.

'Liefde voor Muziek: Best Of', om 21.05 uur op VTM.

Dossiers