TVgids - CAZ2

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSCAZ2Play 4Play 5Play 6njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvNPO 1NPO 2NPO 3
00:20 CAZ2 loop
Geen uitzending.
«
»
06:00 Joe
«
»
10:05 Chez Bompa Lawijt
Nonkel Karel heeft een tentoonstelling van koffiepotten georganiseerd. Voor de muzikale omlijsting staat nonkel Phillemon in. Albert koopt voor Francine een computer.
«
»
10:25 Zenderonderbreking
Geen uitzending.
«
»
10:55 Joe
«
»
12:45 Sturm der Liebe
Beatrice wil een geheim aangeven bij de politie. Clara krijgt een aanbod van een Japanse ontwerper. William heeft het moeilijk met het aanzoek van Adrian en Clara. Werner doet een grote ontdekking.
«
»
13:30 Nonkel Jef
Jef graaft zijn spaarcenten op en schaft zich een nieuwe wagen aan. Ginderbos wordt geteisterd door inbraken. Ook de gouden kelken van de pastoor worden ontvreemd.
«
»
13:55 Slisse & Cesar
Melanie en Slisse zijn vijfentwintig jaar getrouwd. Dat moet uiteraard gevierd worden tijdens een jubileumfeest. Joe, Jan en Rik overhandigen het koppel een uitzonderlijk en verrassend geschenk.
«
»
14:20 Sturm der Liebe
Tina brengt Beatrice naar het ziekenhuis. Rebecca en Ella gaan als weddingplanners aan de slag voor Adrian en Clara. Michael is terug uit Italië. Melli gaat verder met haar adoptieaanvraag.
«
»
15:10 Zenderonderbreking
Geen uitzending.
«
»
16:10 Zomerrust
Komische serie
«
»
17:05 Nonkel Jef
Cyriel krijgt het bezoek van zijn tweelingbroer Herman. Hij is een geboren pechvogel, maar met een groot gevoel voor humor. Hij kan gewoonweg iedereen amuseren met zijn komische acts.
«
»
17:35 Slisse & Cesar
Cesar is aangereden door een wagen en er wordt meteen een dokter bijgehaald. De patiënt wil Slisse voor de gek houden.
«
»
18:00 Aspe
Wanneer de auto van gerechtsdeurwaarder Berend De Vliet op een avond in brand wordt gestoken, worden Van In en co met het onderzoek belast. Blijkbaar werd De Vliet gechanteerd.
«
»
18:55 Zomerrust
Komische serie
«
»
19:50 My Wife and Kids
Michael en Jay zijn gestrand op een onbewoond eiland. Hun enige kans op redding is Michaels vriend Jimmy. Die is daar echter niet zo happig op. Hij voelt zich nog altijd onheus behandeld door Michael.
«
»
20:15 America's Funniest Home Video's
Grappige en waargebeurde videobeelden, ingestuurd door kijkers.
«
»
20:40 Jem and the Holograms
De twintigjarige Jerrica 'Jem' Benton wordt een internetsensatie wanneer een filmpje waarin ze haar zangtalent laat horen viraal gaat. Samen met haar zussen besluit ze daarop een girlband te vormen.
«
»
22:30 Arachnoquake
Na een aardbeving in New Orleans wordt de stad overspoeld door gigantische en gevaarlijke albinospinnen die dood en verderf zaaien.
«
»
00:00 America's Funniest Home Video's
Grappige en waargebeurde videobeelden, ingestuurd door kijkers.
«
»
00:20 My Wife and Kids
Michael en Jay zijn gestrand op een onbewoond eiland. Hun enige kans op redding is Michaels vriend Jimmy. Die is daar echter niet zo happig op. Hij voelt zich nog altijd onheus behandeld door Michael.
«
»
00:50 CAZ2 loop
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM 4 logo

Nadat luitenant-generaal Eugene Irwin veroordeeld wordt tot een celstraf van tien jaar, wordt hij opgesloten in de militaire gevangenis van kolonel Winter. De gevangenisdirecteur steekt zijn waardering voor de veelvuldig gedecoreerde generaal aanvankelijk niet onder stoelen of banken, maar daar komt al snel een einde aan. Irwin maakt immers geen geheim van zijn afkeer van diens buitengewoon strenge leiding van de strafinstelling. Winter probeert Irwin te kraken met zware straffen, maar die laat zich niet intimideren: hij weet zijn celgenoten achter zich te scharen en maakt een écht leger van hen, tot groot ongenoegen van de gevangenisdirecteur...

'The Last Castle', film uit 2001 met oa. Robert Redford en James Gandolfini, om 20.40 uur op VTM 4.

Dossiers