TVgids - Canvas

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
00:45 Canvaslus
Het weer - VRT NWS journaal
«
»
07:30 Ketnet Junior
Kleuterprogramma.
«
»
11:15 Herfstbeelden
«
»
12:15 De Warmste Week
De VRT-solidariteitsactie 'De Warmste Week' vindt dit jaar plaats van maandag 19 tot en met zaterdag 24 december in Hasselt. Het centrale thema is 'kansarmoede'.
«
»
14:30 Ketnet Junior
Kleuterprogramma.
«
»
17:00 VRT NWS Live
Nieuwsuitzending.
«
»
17:15 Stolen: Catching the Art Thieves
Bij een brutale overval in het Nationaal Museum van Stockholm wordt een zelfportret van Rembrandt gestolen. De klopjacht voert de rechercheurs van Rusland naar de glamour van de Hollywood Hills.
«
»
18:15 Simon Reeve's South America
Simon Reeve trekt door het Andesgebergte en bezoekt Peru en Bolivia. Hij begint aan zijn avontuur bij de wereldberoemde ruïnes van Machu Picchu.
«
»
19:15 Schitt's Creek
Moira krijgt onverwacht nieuws. David neemt een belangrijke beslissing in verband met zijn toekomstige woonplaats.
«
»
19:40 De Toots Sessies
Zap Mama is al 25 jaar een klinkende naam in de internationale muziekwereld en viert haar jubileumjaar met een nieuw album 'Odyssée' dat ze komt voorstellen in de Toots Sessies.
«
»
20:00 Terzake
Nieuws en duiding.
«
»
20:35 De afspraak
Actualiteitenmagazine.
«
»
21:20 Pearl Harbor, the World on Fire
Na de aanval op Pearl Harbor is de US Navy zwaar getroffen. De VS is getraumatiseerd. Maar het krachtige Amerika likt zijn wonden en maakt zich klaar voor de strijd.
«
»
22:15 25 jaar Canvas: Het Peulengaleis
Met onder meer: waarom gebruiken interessante mensen geen klontjessuiker, wat is de ziekte van Köhler en wie krijgt de Fuck You van de week?
«
»
22:45 Winteruur
Praatprogramma.
«
»
22:55 Porn king: the rise and fall of Ron Jeremy
Jeremy maakt de overstap naar de mainstream, maakt vrienden in Hollywood, wordt een realityster en brengt zijn eigen rum op de markt. Maar de aantijgingen van grensoverschrijdend gedrag gaan verder.
«
»
23:45 Canvaslus
Het weer - Terzake - De afspraak - Winteruur
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Restaurant Misverstand' - seizoen 2 (Eén)

Dieter en zijn vast team van medewerkers, 8 mensen met de diagnose jongdementie, ontdekken hun werkplek voor de komende weken. Ze leren chef-kok Seppe Nobels, de gerechten én elkaar kennen in hotelschool PIVA. Al snel moeten ze het restaurant ook echt doen draaien voor een proefpubliek, want de medewerkers van 'Restaurant Misverstand Mechelen' komen eten. Het enthousiasme is er, maar er zijn ook héél wat confronterende momenten tijdens de eerste service.

'Restaurant Misverstand', om 20.40 uur op Eén.

Dossiers