TVgids - Canvas

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
23:50 Canvaslus
Het weer - Terzake - De afspraak - Winteruur
«
»
07:30 Ketnet Junior
Kleuterprogramma.
«
»
12:30 Herfstbeelden
«
»
13:30 Ketnet Junior
Kleuterprogramma.
«
»
17:40 VRT NWS Live
Nieuwsuitzending.
«
»
17:55 Moment of Truth
Japan brengt de VS in shock, een tiener leidt de Franse frontlinie, Eusebio inspireert een Portugese comeback, en Luis Zapata zoekt troost voor El Salvador.
«
»
18:40 The Children of Chaos: What Became of WWII Orphans
Na de overgave van Duitsland in 1945 zat Europa aan de grond. De oorlog had niet alleen bruggen en ziekenhuizen vernield, maar ook gezinnen. Honderdduizenden kinderen werden aan hun lot overgelaten.
«
»
19:20 Schitt's Creek
Alexis wil een première organiseren voor de nieuwe 'Crows'-film. Moira maakt grote sier op de rode loper. David zorgt voor Patrick nadat zijn wijsheidstanden zijn weggehaald.
«
»
19:40 De Toots Sessies
Sam De Nef werd bij de platenbazen getipt door Tamino. Zijn buurvrouw Linde Merckpoel zette hem op de radar bij Studio Brussel. In de studio Toots mag Sam zijn debuutalbum 'Dawn/Dusk' voorstellen.
«
»
20:00 Terzake
Nieuws en duiding.
«
»
20:35 De afspraak
Actualiteitenmagazine.
«
»
21:20 A perfect Planet
Vulkanen lijken allesverwoestend, maar het magma uit de aardkern voedt het land en het mineraalrijke as dat bij uitbarstingen achterblijft, maakt de grond vruchtbaar.
«
»
22:20 Neveneffecten
De ploeg van 'Neveneffecten' volgt biologen Stephen Blum en Elma Gretarsson in hun onderzoek naar het gedrag van de kommomaan in zijn natuurlijke habitat.
«
»
23:00 Winteruur
Praatprogramma.
«
»
23:10 Super surgeons
Peter is 70 en heeft een snelgroeiende tumor op z'n tong en achter in de mond. Ondanks meerdere behandelingen blijft de kanker terugkeren.
«
»
00:00 Canvaslus
Het weer - Terzake - De afspraak - Winteruur
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM 2 logo

Een verdachte slaat interceptor Steve Oliver in het gezicht met zijn autosleutels, ramt de politieauto en gaat er vervolgens vandoor. Steve heeft medische bijstand nodig. Carl 'Charlie' Farley en Paul Richardson zitten ondertussen een bestuurder van een Corsa achterna die betrapt werd op het stelen van brandstof.

'Police Interceptors', om 23.40 uur op VTM 2.

Dossiers