TVgids - Canvas

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
00:55 Canvaslus
Het weer - VRT NWS journaal
«
»
07:30 Ketnet Junior
Kleuterprogramma.
«
»
12:30 Herfstbeelden
«
»
13:30 Ketnet Junior
Kleuterprogramma.
«
»
16:45 VRT NWS Live
Nieuwsuitzending.
«
»
17:00 Stolen: Catching the Art Thieves
Deze eerste aflevering begint met de diefstal van De Schreeuw en Madonna van Edvard Munch uit het Munch Museum in Oslo in juni 2004.
«
»
18:00 Universiteit van Vlaanderen
Onlinedatingapps gaan al een tijdje mee en het aanbod aan potentiële partners op die platformen is enorm. Vraag is dan: hoe pik je er een 'goeike' uit?
«
»
18:20 Simon Reeve's South America
Simon Reeve begint zijn reis in het afgelegen en weinig bezochte noordoosten. In Venezuela ontmoet hij enkele van de duizenden migranten die de economische ineenstorting van hun land ontvluchten.
«
»
19:20 Schitt's Creek
Moira laat de pas uitgebrachte trailer van 'Crows' aan de Jazzagals zien. Johnny en Roland vinden een verdachte zak met geld bij het nieuwe motel.
«
»
19:40 De Toots Sessies
Op de nieuwe EP '7' van de Belgische-Portugese zangeres en rapster Blu Samu komen al haar werelden samen. Kaapverdische en Portugese stijlen kruisen Belgische hiphop.
«
»
20:00 Terzake
Nieuws en duiding.
«
»
20:35 De afspraak
Actualiteitenmagazine.
«
»
21:20 The Children of Chaos: What Became of WWII Orphans
Na de overgave van Duitsland in 1945 zat Europa aan de grond. De oorlog had niet alleen bruggen en ziekenhuizen vernield, maar ook gezinnen. Honderdduizenden kinderen werden aan hun lot overgelaten.
«
»
22:05 Neveneffecten
Het team van Guido Van Hazelbeke is terug met een nieuwe, ambitieuze expeditie. Het doel: de resten terugvinden van een verloren gewaande Egyptische beschaving in Gent.
«
»
22:45 Winteruur
Praatprogramma.
«
»
22:55 Spector
Het einde van de rechtszaak nadert en beide partijen geven hun interpretatie van het bewijsmateriaal gevonden op de plaats delict.
«
»
23:50 Canvaslus
Het weer - Terzake - De afspraak - Winteruur
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM 4 logo

FBI-agent Mark Kaminsky werd ontslagen nadat hij een flater beging. Sindsdien is hij sheriff in een klein stadje in de buurt van Miami. Maar Kaminsky verveelt zich dood in zijn nieuwe functie. Op een dag krijgt hij een interessant aanbod van zijn gewezen baas Harry Shannon. Die biedt hem opnieuw een plaats bij de FBI aan als Mark de moordenaar van Shannons zoon kan uitschakelen.

'Raw Deal', film uit 1986 met oa. Arnold Schwarzenegger, om 20.35 uur op VTM 4.

Dossiers