TVgids - Canvas

Andere zender »
x
nCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
00:15 Canvaslus
Het weer - Terzake - De afspraak - Winteruur
«
»
07:30 Ketnet Junior
Kleuterprogramma.
«
»
12:05 Ketnet Junior
Kleuterprogramma.
«
»
12:30 Herfstbeelden
«
»
13:30 Ketnet Junior
Kleuterprogramma.
«
»
15:50 Sporza: FIFA WK voetbal 2022
Verslag van Canada - Marokko op speeldag 3 van groep F, live vanuit het Al Thumamastadion in Doha, Qatar. Commentaar: Eddy Demarez. Omkadering: Maarten Vangramberen.
«
»
17:55 Seven worlds, one planet: minisodes
De bossen rond de Mississippi veranderen volledig wanneer vuurvliegjes er een magische lichtshow opvoeren om een partner aan te trekken. Maar er zit een infiltrant in het gezelschap.
«
»
18:00 Seven worlds, one planet: minisodes
Als de Euraziatische bruinebeerwelpen willen overleven, moeten ze deskundige klimmers worden. In de bossen van Oost-Finland dwalen veel volwassen mannetjes rond die welpen doden.
«
»
18:05 The Chronicles of Mourne
Tijdens het winterseizoen transformeren sneeuw en ijs de bergen en bossen in Mourne. Enkel de hardnekkigste dieren overleven tot de lente.
«
»
18:35 Strafrechters
De rechters getuigen over wat ze meemaken tijdens processen. Oog in oog staan met de beklaagde: wat doet dat met hen? Welke markante procesmomenten staan in hun geheugen gegrift?
«
»
19:20 Schitt's Creek
David is beschaamd over een probleem uit zijn kinderjaren dat weer de kop opsteekt. Johnny, Stevie en Roland gaan een motel in de buurt bekijken.
«
»
19:40 De Toots Sessies
Enkele jaren geleden kwam visueel kunstenaar en muzikant Jan Verstraeten met zijn eerste EP 'Cheap Dreams'. Begin dit jaar lanceerde hij zijn langverwachte debuut 'Violent Disco'.
«
»
20:00 Terzake
Nieuws en duiding.
«
»
20:35 De afspraak
Actualiteitenmagazine.
«
»
21:20 Michael Palin: into Iraq
Michael bezoekt Babylon, een plek waar hij al veel over heeft gelezen. In Kerbela bezoekt hij de tombe van Imam Husayn, n van de belangrijkste religieuze plekken in Irak.
«
»
22:05 25 jaar Canvas: In de gloria
Een bloemlezing van de beste afleveringen uit legendarische programma's als 'In de gloria', 'Neveneffecten', 'Alles kan beter' en 'Het Peulengaleis', naar aanleiding van 25 jaar Canvas.
«
»
22:40 Winteruur
Praatprogramma.
«
»
22:55 The Beatles and India
The Beatles en India, het is een liefdesrelatie die zo'n halve eeuw geleden begon toen de bandleden naar de Himalaya trokken op zoek naar spirituele gelukzaligheid.
«
»
00:30 Canvaslus
Het weer - Terzake - De afspraak - Winteruur
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo een logo Eén logo

Boezemvriendinnen Brenda, Elise, Cynthia en Annie gaan na hun studies elk hun eigen weg. Wanneer Cynthia vijfentwintig jaar later een einde aan haar leven maakt, zien de drie ex-hartsvriendinnen mekaar terug op haar begrafenis. De dames maken de balans op van de voorbije jaren en ontdekken dat ze na al die tijd nog steeds heel wat gemeen hebben. Brenda, Elise en Annie werden alle drie bedrogen door hun (ex-)mannen en zinnen op wraak...

'The First Wives Club', film uit 1996 met oa. Bette Midler, om 22.45 uur op En.

Dossiers