TVgids - Canvas

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
23:40 Canvaslus
Het weer - Terzake - De afspraak - Winteruur
«
»
07:30 Ketnet Junior
Kleuterprogramma.
«
»
12:00 Ketnet Junior
Kleuterprogramma.
«
»
12:30 Herfstbeelden
«
»
13:30 Ketnet Junior
Kleuterprogramma.
«
»
15:50 Sporza: FIFA WK voetbal 2022
Verslag van Ecuador - Senegal op speeldag 3 van groep A, live vanuit het Khalifa Internationaal Stadion in Al-Rayyan, Qatar. Commentaar: Bert Heremans. Omkadering: Maarten Vangramberen.
«
»
18:00 The Chronicles of Mourne
De zomer is het drukste en populairste seizoen voor de Mournes. De bergen zijn paars door de heide en de resorts zitten barstensvol toeristen.
«
»
18:30 The Children of Chaos: What Became of WWII Orphans
Na de overgave van Duitsland in 1945 zat Europa aan de grond. De oorlog had niet alleen bruggen en ziekenhuizen vernield, maar ook gezinnen. Honderdduizenden kinderen werden aan hun lot overgelaten.
«
»
19:20 Schitt's Creek
Het is de avond van de première van 'Cabaret', maar Stevie is nergens te vinden. David wil een belangrijke aankondiging doen, maar niemand heeft tijd voor hem.
«
»
19:40 De Toots Sessies
Berre werd bekend door zijn covers op TikTok. Maar het verhaal van Berre nam pas een echte start toen hij zijn single 'Say My Name' uitbracht. Het nummer was de afgelopen maanden alomtegenwoordig.
«
»
20:00 Terzake
Nieuws en duiding.
«
»
20:35 De afspraak
Actualiteitenmagazine.
«
»
21:20 Eden: Untamed Planet
In het zuidoosten van Alaska ligt een door ijs omgeven tuin van Eden. Dit gebied lijkt wel het rijkste gematigde regenwoud ter wereld.
«
»
22:10 25 jaar Canvas: In de gloria
Een bloemlezing van de beste afleveringen uit legendarische programma's als 'In de gloria', 'Neveneffecten', 'Alles kan beter' en 'Het Peulengaleis', naar aanleiding van 25 jaar Canvas.
«
»
22:40 Winteruur
Praatprogramma.
«
»
22:50 Super surgeons
De 41-jarige Jade heeft een tumor in haar keel. Ze wil absoluut haar stem behouden. Professor Vin Paleri is de enige chirurg die met een robot deze moeder van een 2-jarige dochter kan behandelen.
«
»
23:40 Canvaslus
Het weer - Terzake - De afspraak - Winteruur
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Familie Gillis: Massa is Kassa' (foto: SBS6/Talpa Network - © Wessel de Groot 2020)

Op de elf vakantieparken van Peter is het bijzonder druk en dus is het 'massa is kassa' deze zomer. En aangezien je van geld nooit genoeg kan hebben, blijft Peter lustig verder bouwen, investeren en heel veel delegeren. Nicol heeft het ondertussen druk met haar eendenproject. Er komt een eendenfluisteraar langs om te redden wat er nog te redden valt. Als ze weet wat ze moet doen om de laatste twee eenden te behouden, kan ze zich in alle rust voorbereiden op haar romantisch tripje met Peter naar hun appartement in Spanje.

'Familie Gillis: Massa Is Kassa', om 20.50 uur op VTM 2.

Dossiers