TVgids - Canvas

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
23:50 Canvaslus
Het weer - Terzake - De afspraak
«
»
09:00 Lentebeelden
«
»
10:00 Ketnet Junior
Kleuterprogramma.
«
»
19:00 Rolkrant
Nieuwsuitzending.
«
»
19:25 Het leven.doc
Samen met Erik Van Looy, Jennifer Heylen, Jani Kazaltzis, Serine Ayari en vaste gaste Katrin Lohmann probeert Thomas Huyghe een handleiding voor het leven te maken.
«
»
20:00 Terzake
Nieuws en duiding.
«
»
20:35 De afspraak
Praatprogramma over de actualiteit.
«
»
21:20 Bariloche
Eric Goens is op bezoek bij Pablo Sys, die met veel liefde en bewondering vertelt over zijn boksende grootvader Karel, die als sterke, getrainde atleet beantwoordde aan het arische ideaalbeeld.
«
»
22:05 Murder 24/7
Het onderzoek naar de moord op Courtney Valentine-Brown nadert zijn einde. Eén verdachte moet nog aangehouden worden, een tweede is vrij op borg en een derde zit in hechtenis.
«
»
22:55 Buddy Guy: the blues chase the blues away
Het levensverhaal van bluesgitarist Buddy Guy weerspiegelt de turbulente geschiedenis van de Afro-Amerikaanse gemeenschap in de 20ste eeuw.
«
»
00:25 Canvaslus
Het weer - Terzake - De afspraak
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Play4 logo

De jonge Arthur verliest zijn ouders, koning Uther Pendragon en koningin Igraine, door het toedoen van de meedogenloze Vortigern, die vervolgens de troon opeist. Arthur kan ontkomen en verschanst zich in Londonium, waar hij in een bordeel opgroeit. Vortigern zit hem echter nog steeds achterna.

'King Arthur: Legend of the Sword', film uit 2017 met oa. Jude Law, om 20.35 uur op Play4.

Dossiers