TVgids - Canvas

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
00:10 Canvaslus
Het weer - Terzake - De afspraak - Winteruur
«
»
09:00 Herfstbeelden
«
»
10:00 Ketnet Junior
Kleuterprogramma.
«
»
18:50 De prijs van de winnaar
Sinds de sociale media ontsnappen topsporters nooit nog aan de aandacht. Iedereen heeft een mening. Wanneer het minder goed gaat, loert het gevaar van depressie of burn-out om de hoek.
«
»
19:40 De Toots Sessies
Whispering Sons is dé Belgische postpunkband van het moment. Ze stellen hun nieuwe plaat 'Several Others' voor en brengen het nummer 'Vision' met saxofonist.
«
»
20:00 Terzake
Nieuws en duiding.
«
»
20:35 De afspraak
Praatprogramma over de actualiteit.
«
»
21:20 Op slot
Eind oktober 2020 besluit de tandem De Croo-Vandenbroucke dat een tweede lockdown onvermijdelijk is. De economische compensaties worden verdergezet maar opnieuw hakt het er bij de ondernemers hard in.
«
»
22:10 De ideale wereld
Gast: Ignaas Devisch.
«
»
22:55 Winteruur
Praatprogramma.
«
»
23:05 Extra life: a short history of living longer
Een eenvoudige hygiënemaatregel als handen wassen heeft al miljoenen levens gered. Het begon allemaal op een Weense kraamafdeling, met dank aan een zekere Ignaz Semmelweis.
«
»
00:00 Canvaslus
Het weer - Terzake - De afspraak - De ideale wereld - Winteruur
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM logo Kleurt je dag

Lara Brennan wordt gearresteerd als verdachte voor de moord op haar baas omdat ze er onlangs nog ruzie mee maakte. Ooggetuigen zouden haar de locatie van de moord hebben zien verlaten en bovendien werden haar vingerafdrukken teruggevonden op het moordwapen. Aangezien de bewjizen dus allemaal tegen haar spreken, wordt ze beschuldigd van moord en opgesloten in de gevangenis. Haar man John doet er alles aan om haar weer vrij te krijgen, maar spijtig genoeg heeft hij niets van bewijsmateriaal dat in haar voordeel pleit. Wanneer Lara in hoger beroep schuldig bevonden wordt, probeert ze zelfmoord te plegen. John ziet maar één manier om zijn vrouw te redden: haar bevrijden uit de gevangenis. Een onmogelijke opgave voor een man zonder enige criminele ervaring. Met de moed der wanhoop duikt hij de onderwereld in op zoek naar hulp...

'The Next Three Days', film uit 2010 met oa. Russell Crowe, om 21.35 uur op VTM.

Dossiers