TVgids - Canvas

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
23:55 Canvaslus
Het weer - Terzake - De afspraak - De ideale wereld - Winteruur
«
»
09:00 Herfstbeelden
«
»
10:00 Ketnet Junior
Kleuterprogramma.
«
»
19:05 The Psychedelic Drug Trial: A Cure for Depression?
Een team van wetenschappers en psychotherapeuten vergelijkt de effecten van psilocybine, het actieve bestanddeel van hallucinogene paddenstoelen, en die van een antidepressivum.
«
»
20:00 Terzake
Nieuws en duiding.
«
»
20:35 De afspraak op vrijdag
Praatprogramma over de actualiteit.
«
»
21:20 Wall street
De jonge beurshandelaar Bud Fox wil zo snel mogelijk de top bereiken op Wall Street en laat zich daardoor meeslepen in de wereld van de succesvolle maar meedogenloze speculant Gordon Gekko.
«
»
23:25 Fortitude
Michael gaat op zoek naar het huis waar hij gevangen werd gehouden en doet een choquerende vondst. Annie Burgess komt aan in Fortitude en wil achterhalen wat er gebeurd is met inspecteur Myklebust.
«
»
00:15 Canvaslus
Het weer - Terzake - De afspraak op vrijdag
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Canvas logo

In 1956 zet de nieuwe Sojvetleider Nikita Chroesjtsjov een punt achter het Stalin-tijdperk. Hij wil de Sovjet-Unie opnieuw openstellen aan de wereld en brengt zelfs een bezoek aan de Verenigde Staten. De relatie tussen hem en president Kennedy verzuurt echter en de situatie tussen de twee wereldmachten escaleert. Een kernoorlog lijkt niet veraf te zijn. Op 26 juni 1963 spreekt Kennedy in Berlijn zijn beroemde woorden 'Ich bin ein Berliner' uit.

'Apocalypse: Guerre des Mondes', om 21.15 uur op Canvas.

Dossiers