TVgids - Canvas

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
23:55 Canvaslus
Het weer - Terzake - De afspraak - De ideale wereld - Winteruur
«
»
09:00 Herfstbeelden
«
»
10:00 Ketnet Junior
Kleuterprogramma.
«
»
19:05 The Psychedelic Drug Trial: A Cure for Depression?
Een team van wetenschappers en psychotherapeuten vergelijkt de effecten van psilocybine, het actieve bestanddeel van hallucinogene paddenstoelen, en die van een antidepressivum.
«
»
20:00 Terzake
Nieuws en duiding.
«
»
20:35 De afspraak op vrijdag
Praatprogramma over de actualiteit.
«
»
21:20 Wall street
De jonge beurshandelaar Bud Fox wil zo snel mogelijk de top bereiken op Wall Street en laat zich daardoor meeslepen in de wereld van de succesvolle maar meedogenloze speculant Gordon Gekko.
«
»
23:25 Fortitude
Michael gaat op zoek naar het huis waar hij gevangen werd gehouden en doet een choquerende vondst. Annie Burgess komt aan in Fortitude en wil achterhalen wat er gebeurd is met inspecteur Myklebust.
«
»
00:15 Canvaslus
Het weer - Terzake - De afspraak op vrijdag
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Tom Waes (foto: TVvisie - © Roger Mortelmans 2017)

Tom sluit zijn reis door Nederland of op de Waddeneilanden. In Texel neemt Tom deel aan een speciale wedstrijd en gaat hij parachutespringen met een levende legende. Op de Wadden maakt Waes ook een van zijn dromen waar: hij gaat droogvallen en overnacht op de weggetrokken Waddenzee. Op het eiland Terschelling krijgt Tom een rondleiding van zijn goede 'Undercover'-vriend, Frank Lammers.

'Reizen Waes: Nederland', om 20.40 uur op Eén.

Dossiers