TVgids - Canvas

Andere zender »
x
nCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
00:45 Canvaslus
Het weer - Terzake - Winteruur
«
»
09:00 Herfstbeelden
«
»
10:00 Ketnet Junior
Kleuterprogramma.
«
»
18:05 Finding Jack Charlton
Jack Charlton was 629 wedstrijden de rots in de branding in de verdediging van Leeds en met Engeland won hij het WK in 1966. In 1986 werd hij aangesteld als bondscoach van de Ierse nationale ploeg.
«
»
19:40 De Toots Sessies
Pieter Verelst brengt voor de Toots Sessies een aantal fragmenten uit zijn nieuwste voorstelling 'Amai'!
«
»
20:00 Terzake
Nieuws en duiding.
«
»
20:35 De afspraak
Praatprogramma over de actualiteit.
«
»
21:20 The Psychedelic Drug Trial: A Cure for Depression?
Een team van wetenschappers en psychotherapeuten vergelijkt de effecten van psilocybine, het actieve bestanddeel van hallucinogene paddenstoelen, en die van een antidepressivum.
«
»
22:15 De ideale wereld
Gast: Helmut Lotti.
«
»
22:55 Winteruur
Praatprogramma.
«
»
23:05 Suede - Coming Up
Ze kondigden de komst van de britpop aan en brachten twee prachtige en zeer populaire albums uit, maar wanneer ze hun gitarist, Bernard Butler, verloren werd Suede door iedereen afgeschreven.
«
»
23:55 Canvaslus
Het weer - Terzake - De afspraak - De ideale wereld - Winteruur
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Ferry' (foto: © Netflix/De Mensen 2021)

Amsterdam 2008. De bikkelharde Ferry Bouman werkt voor hasjbaron Brink, een machtige crimineel en Ferry's mentor. Op een dag wordt de bende bruut overvallen en raakt de zoon van Brink levensgevaarlijk gewond. Wanneer de sporen naar een groepje kampers in Brabant wijzen, wordt Ferry op pad gestuurd om de daders te vinden en af te maken. Na jarenlange afwezigheid keert Ferry terug naar zijn geboortestreek die hij lang geleden ontvluchtte. Het stroeve weerzien met de familie van wie hij vervreemd raakte, de terugkeer naar het kamperleven dat hij afgezworen had en de ontmoeting met zijn charmante buurvrouw Danielle kruipen langzaam onder zijn stalen pantser. Zijn spannende zoektocht leidt tot onverwachte ontknopingen en uiteindelijk wordt de loyaliteit van Ferry zwaar op de proef gesteld.

'Ferry', om 21.10 uur op En.

Dossiers