TVgids - Canvas

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
00:10 Canvaslus
Het weer - Terzake - De afspraak - Winteruur
«
»
09:00 Herfstbeelden
«
»
10:00 Ketnet Junior
Kleuterprogramma.
«
»
19:00 De prijs van de winnaar
Topsporters getuigen onder meer over de verstoorde omgang met voeding en de enorme focus die in veel sportdisciplines op gewicht wordt gelegd.
«
»
19:45 De Toots Sessies
Ramkot was een van de winnaars van 'De Nieuwe Lichting' van Studio Brussel. Ze zijn volop aan het touren en brengen voor de Toots Sessies een special guest mee, KID!
«
»
20:00 Terzake
Nieuws en duiding.
«
»
20:35 De afspraak
Praatprogramma over de actualiteit.
«
»
21:20 La grippe espagnole
Toen Europa in 1918 nog volop verwikkeld was in de Groote Oorlog, raasde een bijzonder virulente griep over de vijf continenten. De plaag woedde maar liefst 18 maanden lang.
«
»
22:15 De ideale wereld
Gaste: Dena Vahdani.
«
»
22:55 Winteruur
Praatprogramma.
«
»
23:05 Extra life: a short history of living longer
William Farr begon in de jaren 1840 met het bestuderen van rapporten over cholerasterfte. Hij is de ontdekker van de nu zo bekende 'curve' van een epidemie.
«
»
00:00 Canvaslus
Het weer - Terzake - De afspraak - De ideale wereld - Winteruur
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Tom Waes (foto: TVvisie - © Roger Mortelmans 2017)

Tom sluit zijn reis door Nederland of op de Waddeneilanden. In Texel neemt Tom deel aan een speciale wedstrijd en gaat hij parachutespringen met een levende legende. Op de Wadden maakt Waes ook een van zijn dromen waar: hij gaat droogvallen en overnacht op de weggetrokken Waddenzee. Op het eiland Terschelling krijgt Tom een rondleiding van zijn goede 'Undercover'-vriend, Frank Lammers.

'Reizen Waes: Nederland', om 20.40 uur op Eén.

Dossiers