TVgids - Canvas

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
23:25 Canvaslus
Het weer - Het journaal
«
»
09:00 Herfstbeelden
«
»
10:00 Ketnet Junior
Kleuterprogramma.
«
»
18:55 She's lost in music
Nieuwe Lichting-winnares Tessa Dixson bracht haar eerste album uit op de dag van de eerste lockdown. Het ging volledig verloren in de hele heisa die de coronacrisis veroorzaakte.
«
»
19:40 De Toots Sessies
Dez Mona en B.O.X brengen exact 10 jaar na hun internationaal bejubelde songcyclus SÁGA 'Lucy' uit, een gesamtkunstwerk dat het midden houdt tussen concert en voorstelling.
«
»
20:00 Terzake
Nieuws en duiding.
«
»
20:35 De afspraak
Praatprogramma over de actualiteit.
«
»
21:20 De prijs van de winnaar
Topsporters getuigen onder meer over de verstoorde omgang met voeding en de enorme focus die in veel sportdisciplines op gewicht wordt gelegd.
«
»
22:10 Extra Time
Extra time kijkt terug op de vorige speeldag in de Jupiler Pro League.
«
»
23:10 Winteruur
Praatprogramma.
«
»
23:25 24 hours in police custody
Er wordt een gewond meisje binnengebracht in het ziekenhuis dat sporen vertoont van seksueel misbruik. Even later zegt ze dat haar verwondingen het gevolg zijn van dronken seks met haar vriend.
«
»
00:10 Canvaslus
Het weer - Terzake - De afspraak - Winteruur
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM logo Kleurt je dag

Lara Brennan wordt gearresteerd als verdachte voor de moord op haar baas omdat ze er onlangs nog ruzie mee maakte. Ooggetuigen zouden haar de locatie van de moord hebben zien verlaten en bovendien werden haar vingerafdrukken teruggevonden op het moordwapen. Aangezien de bewjizen dus allemaal tegen haar spreken, wordt ze beschuldigd van moord en opgesloten in de gevangenis. Haar man John doet er alles aan om haar weer vrij te krijgen, maar spijtig genoeg heeft hij niets van bewijsmateriaal dat in haar voordeel pleit. Wanneer Lara in hoger beroep schuldig bevonden wordt, probeert ze zelfmoord te plegen. John ziet maar één manier om zijn vrouw te redden: haar bevrijden uit de gevangenis. Een onmogelijke opgave voor een man zonder enige criminele ervaring. Met de moed der wanhoop duikt hij de onderwereld in op zoek naar hulp...

'The Next Three Days', film uit 2010 met oa. Russell Crowe, om 21.35 uur op VTM.

Dossiers