TVgids - Canvas

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
22:55 Canvaslus
Het weer - Het journaal
«
»
09:00 Herfstbeelden
«
»
10:00 Ketnet Junior
Kleuterprogramma.
«
»
19:05 Brian Cox's adventures in space and time
Volgens Brian staan we aan het begin van een nieuw tijdperk van ruimtereizen, waarin een ruimtevlucht een soort van routine begint te worden. Hij gaat na waar de wetenschap intussen staat.
«
»
20:00 Terzake
Nieuws en duiding.
«
»
20:35 De afspraak
Praatprogramma over de actualiteit.
«
»
21:20 The man Putin couldn't kill
Wanneer de Russische oppositieleider Aleksej Navalny tijdens een vlucht naar Moskou plots ineenstuikt, wordt al snel duidelijk dat hij vergiftigd werd.
«
»
22:50 Veleno: the town of lost children
In 1997 wordt Federico Scotta er door een 7-jarige jongen van beschuldigd deel uit te maken van een pedofilienetwerk en zijn dochter en andere kinderen te hebben misbruikt.
«
»
23:40 Canvaslus
Het weer - Terzake - De afspraak
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Uncle Martin' bij Een

Martin Heylen, afkomstig uit een kleine familie, ontdekt tot zijn verbazing een grote onbekende familietak in Amerika. Hij reist naar Michigan om er zijn nieuwe bloedverwanten op te zoeken. Maar die ontmoetingen blijken emotioneler dan verwacht. Martin wordt ook meegesleept in een wereld van gele schoolbussen en jachtgeweren. En als hij het oude spoor van zijn vader en grootouders begint te volgen, die net als honderdduizenden Vlaamse gelukzoekers naar Amerika emigreerden, duiken er nog meer verrassingen op.

'Uncle Martin', om 20.40 uur op Eén.

Dossiers