TVgids - Canvas

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
22:55 Canvaslus
Het weer - Het journaal
«
»
09:00 Herfstbeelden
«
»
10:00 Ketnet Junior
Kleuterprogramma.
«
»
19:05 Brian Cox's adventures in space and time
Volgens Brian staan we aan het begin van een nieuw tijdperk van ruimtereizen, waarin een ruimtevlucht een soort van routine begint te worden. Hij gaat na waar de wetenschap intussen staat.
«
»
20:00 Terzake
Nieuws en duiding.
«
»
20:35 De afspraak
Praatprogramma over de actualiteit.
«
»
21:20 The man Putin couldn't kill
Wanneer de Russische oppositieleider Aleksej Navalny tijdens een vlucht naar Moskou plots ineenstuikt, wordt al snel duidelijk dat hij vergiftigd werd.
«
»
22:50 Veleno: the town of lost children
In 1997 wordt Federico Scotta er door een 7-jarige jongen van beschuldigd deel uit te maken van een pedofilienetwerk en zijn dochter en andere kinderen te hebben misbruikt.
«
»
23:40 Canvaslus
Het weer - Terzake - De afspraak
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Vranckx' (Canvas)

In het veeleisende China is het moeilijk om jong en onbezonnen te zijn. Drie creatieve adolescenten verzetten zich elk op hun manier tegen de verwachtingen van de maatschappij en het jachtige leven. Ze streven vrijheid en individualiteit na via vogue dancing, TikTok en Tangping of liggend protest. Zo gaan ze op zoek naar hun eigen plek in de toekomst van China.

'Vranckx', om 20.10 uur op Canvas.

Dossiers