TVgids - Canvas

Andere zender »
x
nCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
00:05 Canvaslus
Het weer - Terzake
«
»
09:00 Zomerbeelden
«
»
10:00 Ketnet Junior
Kleuterprogramma.
«
»
12:55 Sporza: Tokyo 2020
Met veel rechtstreekse verslagen en lange samenvattingen. De aandacht gaat in de eerste plaats uit naar de disciplines waarin Belgen aantreden en de grote olympische sporten.
«
»
13:50 Ketnet Junior
Kleuterprogramma.
«
»
19:10 Kinderen van het verzet
De oorlog is voorbij, maar in veel gezinnen is hij nog elke dag aanwezig. Kinderen groeien op met de oorlogstrauma's van hun ouders. Spreken over de oorlog is taboe.
«
»
20:00 Terzake
Nieuws en duiding.
«
»
20:25 Wissel van de macht
De aflevering over de liberalen toont hoe de (Open) VLD na de paarse triomf van Verhofstadt en co. intern verdeeld raakt en de nieuwe generatie met moeite probeert terug te komen.
«
»
21:20 Una giornata particolare
Rome, 1938. In een verlaten gebouw ontmoet Antonietta Gabriele een homoseksuele radiopresentator die met verlof is gestuurd. Onder de ogen van de concirge beleven ze een vreemde liefdeshistorie.
«
»
23:05 The Handmaid's Tale
De Waterfords gaan op diplomatiek bezoek in het buitenland. Serena wordt geconfronteerd met de verleiding van het leven buiten Gilead. Luke en Moira zitten met een schuldgevoel.
«
»
00:00 Canvaslus
Het weer - Terzake
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Play4 logo

Robin en Elise zijn twee creatieve duizendpoten, maar ze weten niet wat ze willen. Ze willen zich volledig laten verrassen door onze makelaars. Het enige wat echt belangrijk is, is dat de woning ligt in een levendig dorp van waar je met de trein maximum 40 minuten reist naar Antwerpen. Budget: 240.000 euro.

'Huizenjagers', om 19.40 uur op Play4.

Dossiers