TVgids - Canvas

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
00:45 Canvaslus
Het weer - Terzake
«
»
09:00 Zomerbeelden
«
»
10:00 Ketnet Junior
Kleuterprogramma.
«
»
12:50 Sporza: Ronde van Frankrijk
Rit 11: Sorgues - Malaucène (199 km). Commentaar: Michel Wuyts en José De Cauwer. Op de motor: Renaat Schotte/Carl Berteele. Interviews: Maarten Vangramberen.
«
»
13:35 Ketnet Junior
Kleuterprogramma.
«
»
19:00 North America with Simon Reeve
Simon ontmoet in Texas enkele mensen van de grenspolitie, die elke dag weer mensen oppikken die illegaal de grens oversteken op zoek naar een nieuw leven in de VS.
«
»
20:00 Terzake
Nieuws en duiding.
«
»
20:35 Misdaaddokters
De wetsdokters vertellen hoe ze grootschalige humanitaire missies hebben beleefd: massagraven na de genocide in Kosovo, de ebola-epidemie in Sierra Leone en de aanslagen in Maalbeek en Zaventem.
«
»
21:20 Crouching Tiger, Hidden Dragon
China, 19de eeuw. Li Mu Bai, meester in de vechtsport, besluit dat hij genoeg heeft van het vechten.
«
»
23:25 The Handmaid's Tale
Offred kan zich niet beheersen wanneer een ceremonie in Gilead haar verhouding met Nick verstoort. Janine probeert zich aan te passen aan het leven in de Koloniën.
«
»
00:15 Canvaslus
Het weer - Terzake
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'The Good Doctor' (foto: Videoland - © RTL 2018)

De afdeling verwelkomt enkele nieuwe stagiaires en gedurende enkele dagen strijden zes kandidaten om de vier gegeerde residentieplekken. Shaun, Claire en Park staan in voor hun begeleiding. Andrews bespreekt een moeilijke operatie op een minderjarige. Shaun beledigt Lea per ongeluk. Morgan roept de hulp in van Claire en Lim.

'The Good Doctor', om 22.55 uur op VTM.

Dossiers