TVgids - Canvas

Andere zender »
x
nCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:25 Canvaslus
Het weer - Terzake
«
»
09:00 Zomerbeelden
«
»
10:00 Ketnet Junior
Kleuterprogramma.
«
»
12:15 Sporza: Ronde van Frankrijk
Rit 7: Vierzon - Le Creusot (249,5 km). (vanaf 13.30 uur gaat het verslag verder op En)
«
»
13:35 Ketnet Junior
Kleuterprogramma.
«
»
17:00 Radio 1 op Canvas
Radio op tv.
«
»
17:30 Sporza: UEFA Euro 2020
Verslag van de eerste kwartfinale, Zwitserland - Spanje, live vanuit het Krestovskistadion in Sint-Petersburg. (verlengingen en strafschoppen mogelijk)
«
»
20:00 Terzake
Nieuws en duiding.
«
»
20:35 Greta Thunberg: a year to change the world
Een tijdelijke emissiestop zoals tijdens de eerste lockdown van de coronacrisis haalt weinig tot niets uit voor het klimaat, zo bleek. Greta beseft dat ze voor een enorme uitdaging staat.
«
»
21:30 All Is Lost
Nadat zijn jacht in botsing is geraakt met een drijvende container probeert een solozeiler tijdens zijn tocht over de Indische Oceaan te overleven.
«
»
23:15 Rig 45
Na een tweede ongeluk is iedereen ervan overtuigd dat er zich een saboteur schuilhoudt op het boorplatform. Maar wie? Er woedt een orkaan en daardoor is ontsnappen van het platform onmogelijk.
«
»
00:00 Canvaslus
Het weer - Terzake
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Voor altijd Kampioen!' (Eén)

Producer Bruno Raes, script editor Luc Beerten en regisseur Willy Vanduren vertellen hoe het allemaal begon: het idee om comedy te maken om VTM te counteren, de zoektocht naar een onderwerp en interessante personages, en naar de geschikte acteurs om die rollen in te vullen. Met reacties van de acteurs van 'F.C. De Kampioenen' op de audities, de proefaflevering en het spelen voor livepubliek dat voor extra stress zorgde, maar ook hielp om de personages uit te diepen. Superfans Wesley Sonck en Guga Bal getuigen over de impact van 'F.C. De Kampioenen' op hun dagelijkse leven.

'Voor Altijd Kampioen!', om 21.30 uur op En.

Dossiers