TVgids - Canvas

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
00:25 Canvaslus
Het weer - Terzake
«
»
09:00 Zomerbeelden
«
»
10:00 Ketnet Junior
Kleuterprogramma.
«
»
19:10 Misdaaddokters
Een diepgaand verslag kan de wetsdokter pas maken door het lijk open te snijden op de autopsietafel. Dat verslag verdedigt hij in de rechtszaal.
«
»
20:00 Terzake
Nieuws en duiding.
«
»
20:35 Okavango: river of dreams
In het water van de Okavango komen olifanten zwemmen en drijven vogels langs nijlpaarden en krokodillen. Maak kennis met Fekeetsa, een leeuwin die aangevallen werd door een buffel.
«
»
21:30 The Nazi Child Army
In 1930 richten de nazi's de Hitlerjugend op. Ze creëren een leger van meedogenloze kindsoldaten die hun land tot op het einde verdedigen.
«
»
22:15 Het zaad van Karbaat
Het eerste internationale Karbaat-kind wordt gevonden en ontmoet de groep in Nederland. Meer soortgelijke zaken van dokters die hun eigen zaad gebruikten komen aan het licht.
«
»
23:05 Boerke
Boerke gelooft in reïncarnatie.
«
»
23:10 Miles Davis: birth of the cool
Door zijn eigenzinnige manier van leven werd Miles Davis een wereldster, maar was hij ook lastig om mee te leven. Zowel in zijn muziek als in het leven schuwde Davis de status quo.
«
»
01:05 Canvaslus
Het weer - Terzake
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM logo Kleurt je dag

Gaston en Leo worden als gemotoriseerde agenten op de weerloze stad losgelaten. Waar zij verschijnen, is de paniek nooit ver uit de buurt. Maar ook op het politiebureau zaaien ze vertwijfeling. Wanneer ze hun zoveelste motor in de prak rijden, is voor de hoofdcommissaris de maat vol: ze moeten als gewone wijkagenten weer de straat op. Te voet. Gaston en Leo voelen zich bekocht en miskend. Ze zouden dolgraag deel uitmaken van de stedelijke opsporingsdienst, maar ze hebben de indruk dat Jansens die carrièrewending absoluut wil verhinderen. Nu wil het toeval dat er net op dat ogenblik een golf van vreemde ontvoeringen over het land trekt. Elf vrouwen werden reeds gekidnapt, vrouwen van verschillende leeftijden, met verschillende beroepen en van verschillende standen. In geen enkel geval werd er losgeld gevraagd. Heel toevallig komen Gaston en Leo oog in oog te staan met de kidnapper en diens domme helper, Rufus.

'Paniekzaaiers', om 21.05 uur op VTM.

Dossiers