TVgids - Canvas

Andere zender »
x
nCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
00:05 Canvaslus
Het weer - Terzake - De afspraak
«
»
09:00 Lentebeelden
«
»
10:00 Ketnet Junior
Kleuterprogramma.
«
»
19:00 Het EK van de Duivels
Het EK van 1980 is nu nog steeds de strafste prestatie ooit van de Rode Duivels op een groot tornooi. Voor Jan Ceulemans betekent het zijn absolute doorbraak.
«
»
19:40 Sporza: Giro
Verslag van rit 17: Canazei - Sega di Ala (193 km). Met reacties en een gesprek met Renaat Schotte ter plaatse.
«
»
20:00 Terzake
Nieuws en duiding.
«
»
20:40 Sporza: Europa League
Verslag van de finale van de UEFA Europa League, live vanuit het Stadion Energa in Gdansk, Polen. Commentaar: Filip Joos. Met voor- en nabeschouwing gepresenteerd door Karl Vannieuwkerke.
«
»
23:13 Boerke
De huisdieren van Boerke hebben het niet altijd even gemakkelijk.
«
»
23:15 Manson: the lost tapes
Na Mansons arrestatie in 1969 kreeg een jonge filmmaker toestemming om de Manson Family te filmen. Die beelden tonen nu hoe Manson erin geslaagd was om de sekteleden te indoctrineren.
«
»
00:05 Canvaslus
Het weer - Terzake
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Johny Voners als Xavier in 'F.C. De Kampioenen' (foto: Eén - © VRT 2020)

Carmen leest in haar 'vakliteratuur' dat heel wat mannen vreemd gaan tijdens de zwangerschap, en zij is er van overtuigd dat Marc tot dat verfoeilijk gezelschap behoort. Aangezien ze op hoongelach onthaald wordt met haar theorie, besluit ze zelf het bewijs te leveren. Ze bestookt Marc met erotische fanmail en intieme geschenken, zeer tot ongenoegen van haar doelwit. Wanneer Marc Pol bij de zaak betrekt om zijn 'grootste fan' te ontmoedigen, en Fernand ontdekt dat Carmen blijkbaar een relatie met Marc op het oog heeft, gaan de poppen echt aan het dansen. Maurice maakt zich zorgen dat hij en Pascale hun tijd niet goed genoeg gebruiken, en hij overtuigt haar om volgens een vast schema te gaan leven dat hun een maximum aan quality time zal verzekeren. Maar al gauw wordt het schema een doel, eerder dan een middel voor Maurice...

'F.C. De Kampioenen', om 19.45 uur op En.

Dossiers