TVgids - Canvas

Andere zender »
x
nCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
00:05 Canvaslus
Het weer - Terzake - De afspraak
«
»
09:00 Lentebeelden
«
»
10:00 Ketnet Junior
Kleuterprogramma.
«
»
19:00 Het EK van de Duivels
Het EK van 1980 is nu nog steeds de strafste prestatie ooit van de Rode Duivels op een groot tornooi. Voor Jan Ceulemans betekent het zijn absolute doorbraak.
«
»
19:40 Sporza: Giro
Verslag van rit 17: Canazei - Sega di Ala (193 km). Met reacties en een gesprek met Renaat Schotte ter plaatse.
«
»
20:00 Terzake
Nieuws en duiding.
«
»
20:40 Sporza: Europa League
Verslag van de finale van de UEFA Europa League, live vanuit het Stadion Energa in Gdansk, Polen. Commentaar: Filip Joos. Met voor- en nabeschouwing gepresenteerd door Karl Vannieuwkerke.
«
»
23:13 Boerke
De huisdieren van Boerke hebben het niet altijd even gemakkelijk.
«
»
23:15 Manson: the lost tapes
Na Mansons arrestatie in 1969 kreeg een jonge filmmaker toestemming om de Manson Family te filmen. Die beelden tonen nu hoe Manson erin geslaagd was om de sekteleden te indoctrineren.
«
»
00:05 Canvaslus
Het weer - Terzake
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Voor altijd Kampioen!' (Eén)

Producer Bruno Raes, script editor Luc Beerten en regisseur Willy Vanduren vertellen hoe het allemaal begon: het idee om comedy te maken om VTM te counteren, de zoektocht naar een onderwerp en interessante personages, en naar de geschikte acteurs om die rollen in te vullen. Met reacties van de acteurs van 'F.C. De Kampioenen' op de audities, de proefaflevering en het spelen voor livepubliek dat voor extra stress zorgde, maar ook hielp om de personages uit te diepen. Superfans Wesley Sonck en Guga Bal getuigen over de impact van 'F.C. De Kampioenen' op hun dagelijkse leven.

'Voor Altijd Kampioen!', om 21.30 uur op En.

Dossiers