TVgids - Canvas

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
00:10 Canvaslus
Het weer - Terzake - De Afspraak
«
»
09:00 Lentebeelden
«
»
10:00 Ketnet Junior
Kleuterprogramma.
«
»
18:40 FC United
Rolmodellen als Romelu Lukaku en Kassandra Missipo praten over racisme in het jeugd- en profvoetbal, maar ook over racistische uitlatingen op sociale media.
«
»
19:35 Sporza: Road to UEFA EURO 2020
België en Noord-Macedonië
«
»
20:00 Terzake
Nieuws en duiding.
«
»
20:35 De afspraak
Praatprogramma over de actualiteit.
«
»
21:20 Charlatan
Collega Stromae, gezellin Sophie Dewulf en vele anderen vertellen hoe Arno hen beroerde, en hoe de zanger omgaat met zijn laatste grote gevecht, een diagnose van pancreaskanker.
«
»
22:00 In the Face of Terror
In november 2012 wordt Jim Foley in Syrië gegijzeld. Hij is één van de weinige journalisten die het aandurft om van daaruit verslag uit te brengen. IS voert er een gruwelijk terreurbewind.
«
»
22:50 Boerke
Boerke zit achter slot en grendel.
«
»
22:55 Les Coulisses de l'Histoire
Na de bliksemsnelle invasie van West-Europa stuurt Adolf Hitler miljoenen Duitse troepen naar het oosten, maar die verliezen daar slag na slag.
«
»
23:50 Canvaslus
Het weer - Terzake - De Afspraak
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Hit the Road Jacques' (Play4)

Jacques Vermeire zag door zijn rijke carrière heel Vlaanderen. Hij kwam al op duizenden plaatsen en een aantal van die monumentale plekken vormen nu de rode draad van de roadtrip die hij samen met dochter Julie maakt. Julie aan het stuur, Jacques aan haar zijde. Samen doorkruisen ze het hele land en ontdekken ze plaatsen die de voorbije 70 jaar een rol hebben gespeeld in het leven van Jacques.

'Hit The Road Jacques', om 20.35 uur op Play4.

Dossiers