TVgids - Canvas

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
23:20 Canvaslus
Het weer - Terzake - De Afspraak op Vrijdag
«
»
09:00 Lentebeelden
«
»
10:00 Ketnet Junior
Kleuterprogramma.
«
»
19:10 Wild Argentina
De dieren in Argentinië zijn overgeleverd aan het Andesgebergte. De keten legt alle dieren een hard bestaan op, van de extreem hoge toppen tot de Patagonische steppe.
«
»
20:00 Het Journaal Update
Nieuwsuitzending.
«
»
20:10 Vranckx
De afgelopen tien jaar explodeerde het toerisme in Bali. Het aantal jaarlijkse bezoekers steeg van twee tot zes miljoen. En toen kwam corona. De toeristische sector ligt nu helemaal plat.
«
»
20:35 Des
Op 9 februari 1983 wordt de politie van Hornsey gealarmeerd na een akelige ontdekking. Al jaren blijkt een seriemoordenaar zijn gang te gaan onder hun neus.
«
»
21:50 Des
Biograaf Brian Masters probeert uit te zoeken waarom Des de moorden gepleegd heeft en zo komt hij terecht in een gevaarlijk spel met de killer.
«
»
23:00 Los Versos del Olvido
Het rustige leventje van een oude conciërge van een kerkhof annex mortuarium wordt grondig verstoord wanneer paramilitairen het mortuarium komen binnenvallen.
«
»
00:35 Canvaslus
Het weer - Vranckx
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Play4 logo

Op een vlucht van Los Angeles naar New York ontmoeten Oliver en Emily elkaar. De excentrieke Emily is net gedumpt door haar vriendje en stort zich tijdens de vlucht op Oliver. Meteen daarna besluiten ze allebei dat ze echt niet bij elkaar passen. Oliver droomt van een succesvolle carrière en de ware liefde, terwijl Emily's leven bestaat uit spontane en wilde extremen. Na hun heftige eerste kennismaking lopen ze elkaar tijdens de volgende jaren wel eens tegen het lijf, maar nooit op het goede moment. Na zeven jaar ontdekken Emily en Oliver stilaan dat ze meer zijn dan kennissen, meer dan vrienden en dat wat er tussen hen is, misschien toch hard op liefde lijkt.

'A Lot Like Love', film uit 2005 met oa. Ashton Kutcher en Amanda Peet, rond middernacht op Play4.

Dossiers