TVgids - Canvas

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvNPO 1NPO 2NPO 3
00:25 Canvaslus
restprogramma in loop
«
»
09:00 Winterbeelden
«
»
10:00 Ketnet Junior
Kleuterprogramma.
«
»
19:15 In Europa
Douwe de Bildt was een bevlogen onderwijzer, totdat de verzakelijking van het onderwijs vanaf begin deze eeuw hem de das omdeed.
«
»
20:00 Terzake
Nieuws en duiding.
«
»
20:35 De afspraak
Praatprogramma over de actualiteit.
«
»
21:20 Albatros
Bea weigert deel te nemen aan de activiteiten. Ze is hier immers voor haar zoon Arthur, die dit kamp meer nodig heeft dan zijzelf. Arthur schaamt zich kapot voor zijn moeder.
«
»
22:00 Extra time
Extra Time kijkt terug op de vorige speeldag in de Jupiler Pro League.
«
»
23:10 Winteruur
Praatprogramma.
«
»
23:20 Catching a Killer
De dood van de bejaarde Peter Farquhar verrast niemand, maar wanneer anderhalf jaar later zijn buurvrouw op dezelfde manier overlijdt, gaat er bij de politie een belletje rinkelen.
«
»
00:45 Canvaslus
restprogramma in loop
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Liefde voor Muziek - Best Of' (VTM)

Geike Arnaert, Emma Bale, Tourist LeMC, Willy Sommers, Cleymans & Van Geel, Bert Ostyn en Ronny Mosuse blikken terug op een succesvol seizoen van 'Liefde voor Muziek'. De muzikale hoogtepunten worden nog eens op een rijtje gezet en we komen enkele goed bewaarde geheimen van de artiesten te weten. Ze vertellen onder meer wie de vroege vogel, de beste rocker en de anekdote-jukebox is. In niet eerder getoonde beelden komt Vlaanderen ook meer te weten over Geike die plots spoorloos was, doet Jelle een bekentenis en deelt Emma haar aparte ochtendritueel.

'Liefde voor Muziek: Best Of', om 21.05 uur op VTM.

Dossiers