TVgids - Canvas

Andere zender »
x
nCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvNPO 1NPO 2NPO 3
00:10 Canvaslus
Doorlopende herhalingen
«
»
09:00 Winterbeelden
Selectie van filmbeelden
«
»
10:00 Ketnet Junior
Kinder-tv
«
»
17:00 Sporza: Europa League Preview Magazine
Voetbalmagazine
«
»
17:25 Sporza: volleybal
Sint-Petersburg - Maaseik. Verslag van de heenmatch van de halve finale in de CEV Cup, live vanuit de Sibur Arena in Sint-Petersburg.
«
»
19:30 Sporza: Europa League Preview Magazine
Voetbalmagazine
«
»
20:00 Terzake
Nieuws- en duidingsmagazine
«
»
20:35 De afspraak
Duidingsmagazine
«
»
21:20 Johan Anthierens: Niemands Meester, niemands Knecht
In de jaren 80 richt Anthierens het satirische weekblad 'De Zwijger' op, maar twee jaar later spat die droom uiteen. Zijn journalistieke krediet lijkt opgebruikt, en hij richt zich op boeken.
«
»
22:10 Fargo
Odis vormt een team met een mormoonse agent. Josto zint op wraak. Gaetano tast de grenzen van zijn gezag af. Oraetta vindt nieuw werk. Outlaws Zelmare Roulette en Swanee Capps helpen de Smutnys.
«
»
23:15 Fargo
Loy weigert te capituleren voor de Faddas. Gaetano dwingt Josto om zijn gezag te laten gelden. Doctor Senator en Ebal proberen de kalmte te bewaren nu de spanningen blijven oplopen.
«
»
00:15 Winteruur
Literair magazine
«
»
00:25 Canvaslus
Doorlopende herhalingen
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo een logo Eén logo

Ophra Winfrey praat eerst met Meghan, de hertogin van Sussex. Het gesprek bestrijkt een ruime waaier aan onderwerpen: van haar huwelijk en intrede in de koninklijke familie, over het moederschap en haar filantropisch werk, tot hoe ze omgaat met het leven onder intense publieke druk. Later krijgen de twee het gezelschap van prins Harry. Ze hebben het dan over hun verhuizing naar de Verenigde Staten en de hoop en dromen die ze koesteren voor hun groeiende gezin.

'Oprah Winfrey in gesprek met Meghan en Harry', om 21.20 uur op En.

Dossiers