Veel sollicitanten voor winnaars 'Mijn Restaurant!'

maandag 8 juni 2009

Claudio en GaŽlle, de winnaars van 'Mijn restaurant!', krijgen heel veel sollicitaties binnen voor hun Kortrijkse restaurant Dell'anno. Zo veel zelfs dat het duo binnenkort een jobdag voor geÔnteresseerden organiseert. Er is dringend nieuw personeel nodig want Molly en Nicolas, die er in de finaleweek de brui aan gaven, komen niet terug.

'


Brecht blijft zeker. Ook Pieter wil ik graag houden, maar zelf twijfelt hij nog. Molly en Nicolas komen zeker neit terug, dus er zijn twee nieuwe mensen in de keuken nodig', aldus Claudio.

Momenteel is Dell'anno dicht. Er zullen in tussentijd een aantal dingen gewijzigd worden. Zo zal er vanaf nu slechts plaats zijn voor 40 mensen in plaats van 55. 'De mensen zullen ruimer zitten', zegt Claudio in het Nieuwsblad.

Maar het koppel heeft nog meer plannen. Zo denken ze eraan om de Oude Dekenij, het pand in Kortrijk waar Dell'anno is gehuisvest, te kopen. Ze willen de bovenverdieping ombouwen tot vier luxueuze chambres d'hŰtes. 'Volgend jaar in maart wil ik die kamers al kunnen openen', zegt Claudio.

Maar eerst gaat het koppel even uitblazen in een appartementje in Spanje. Daarna gaan ze er weer volop tegenaan.

Bron: nieuwsblad.be

Herbeleef 'Mijn Restaurant!'

DOSSIER: Mijn Restaurant II (2009)

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VIJF logo VIJF tv logo

Mary Borsato en Betty de Groot schieten verliefde stellen te hulp die dromen van een onvergetelijk huwelijk, maar zich dat door beperkte financiŽle middelen niet kunnen veroorloven. Mary en Betty halen alles uit de kast om de perfecte budgetbruiloft te organiseren.

'Borsato's Budget Bruiloft', om 22.40 uur op VIJF.

Dossiers