Veel sollicitanten voor winnaars 'Mijn Restaurant!'

maandag 8 juni 2009

Claudio en GaŽlle, de winnaars van 'Mijn restaurant!', krijgen heel veel sollicitaties binnen voor hun Kortrijkse restaurant Dell'anno. Zo veel zelfs dat het duo binnenkort een jobdag voor geÔnteresseerden organiseert. Er is dringend nieuw personeel nodig want Molly en Nicolas, die er in de finaleweek de brui aan gaven, komen niet terug.

'


Brecht blijft zeker. Ook Pieter wil ik graag houden, maar zelf twijfelt hij nog. Molly en Nicolas komen zeker neit terug, dus er zijn twee nieuwe mensen in de keuken nodig', aldus Claudio.

Momenteel is Dell'anno dicht. Er zullen in tussentijd een aantal dingen gewijzigd worden. Zo zal er vanaf nu slechts plaats zijn voor 40 mensen in plaats van 55. 'De mensen zullen ruimer zitten', zegt Claudio in het Nieuwsblad.

Maar het koppel heeft nog meer plannen. Zo denken ze eraan om de Oude Dekenij, het pand in Kortrijk waar Dell'anno is gehuisvest, te kopen. Ze willen de bovenverdieping ombouwen tot vier luxueuze chambres d'hŰtes. 'Volgend jaar in maart wil ik die kamers al kunnen openen', zegt Claudio.

Maar eerst gaat het koppel even uitblazen in een appartementje in Spanje. Daarna gaan ze er weer volop tegenaan.

Bron: nieuwsblad.be

Herbeleef 'Mijn Restaurant!'

DOSSIER: Mijn Restaurant II (2009)

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Midsomer Murders' (foto: Eén -  © VRT 2019)

In Causton wordt uitgekeken naar de opening van een nieuwe brouwerij op de beruchte gronden van een vervloekte abdij. Maar wanneer een lijk wordt aangetroffen in een van de vaten, slaat de opwinding om in angst. Hoofdinspecteur Barnaby en brigadier Winter staan voor een raadsel: heeft dit iets te maken met het bier dat er gebrouwen wordt, of niet?

'Midsomer Murders', om 20.20 uur op Eťn.

Dossiers