Ook bij VTM 2 keren sterkhouders terug

donderdag 19 augustus 2021

VTM 2 is dan wel nog maar een jaar oud, de zender heeft al enkele titels op zijn naam staan die door Vlaanderen in het hart zijn gesloten. Daarom dat een volgend seizoen voor hen niet kon uitblijven. Check het hier!

'Waar voor je Geld?'
Kelly Pfaff: 'Het is plezant dat ik het hele land mag doorkruisen om iemands droomwoning te vinden.'


Waar haal je in de immomarkt het meeste uit je geld? En vind je verderop misschien meer waar voor je geld? Dat zoekt Kelly Pfaff uit in 'Waar voor je Geld?'. Kelly stuurt een koppel, dat op zoek is naar hun droomwoning, op speeddate met drie huizen of appartementen. Ze brengt hen geblinddoekt naar daar, zodat de kandidaat-kopers de panden niet beoordelen op de locatie. Voor het vinden van de woningen krijgt Kelly hulp van makelaar Arjen. In één van de huizen mag het koppel enkele dagen verblijven. Een unieke kans die kandidaat-kopers enkel bij VTM 2 krijgen.

'Steenrijk Straatarm'
Een arm en rijk gezin wisselen van leven.

In 'Steenrijk Straatarm' ruilen een arm en een rijk gezin een weekend lang van huis, budget en leven. De ene familie proeft van het luxeleven, terwijl de andere plots creatief moet omspringen met beperkte middelen. Doet de life swap hun ogen openen? Liggen hun levens echt zo ver uit elkaar? Of blijken ze meer gemeen te hebben dan ze dachten? De verschillende gezinnen bieden een unieke inkijk in hun leven, delen hun ervaringen en praten open over hun uiteenlopende situatie.

'Lady Truckers'
De 'Lady Truckers 'zijn terug. Nadat ze vorig seizoen niet alleen talloze ladingen maar ook een vaste fanbase oppikten, schieten ze dit najaar terug uit de startblokken. Met volle gas én goesting gaat een verse lading truckchauffeurs samen met enkele bekende koppen uit het vorige seizoen de baan op met hun tientonners. Ze geven een inkijk in hun fascinerende leven en werk vanuit hun truckcabine. Stuk voor stuk zijn ze gedreven door passie, adrenaline en ambitie. Hoe beleven zij het om als vrouw te werken in een door mannen gedomineerde wereld?

Darts
Eenvoudig, zenuwslopend én extreem verslavend. Dit najaar barst het bij VTM 2 weer van de topaffiches darts. Favoriet Dimitri Van den Bergh, ondertussen nummer 5 van de wereld, walste zich vorig jaar vlot door verschillende grote en internationale toernooien. In no time werd hij een absoluut fenomeen. Ook nu blijft VTM 2 'Dancing Dimi' volgen in de meest sfeervolle arena’s ter wereld waar hij een gooi doet naar de winst en waarbij ook eindelijk weer fans toegelaten worden.

UEFA Champions League
Twee dagen het allerbeste voetbal met de grootste sterren in de meest prestigieuze competitie, daarvoor kan iedereen vanaf september afstemmen op VTM 2. De zender brengt op dinsdag én woensdag straffe clashes tussen Europese teams in de UEFA Champions League. VTM NIEUWS-sportanker Maarten Breckx doet samen met analisten Marc Degryse, Jan Mulder en Gilles De Bilde de voor- en nabeschouwing van de wedstrijden op beide speeldagen.

'De Vuilste Jobs van Vlaanderen'
It’s a dirty job, maar iemand moet het doen!

Dat Vlaanderen respect heeft voor bijzondere mensen die met veel passie een job uitoefenen waar de meesten hun neus voor ophalen, bleek uit het grote succes in het voorjaar. Daarom komt 'De Vuilste Jobs van Vlaanderen' met een nieuw seizoen. Het schoonmaken van zwaar vervuilde huizen met verstopte toiletpotten en achtergelaten etensresten, het reinigen van overvolle mobiele toiletten op parkings en het bestrijden van ratten- en kakkerlakkenplagen. Het is geen job als een ander. Ook al wil niemand het doen, toch moet iemand het doen.

'Ik Vertrek uit Vlaanderen'
Een Vlaamse gezin gaat het avontuur van hun leven aan, met vallen en opstaan.

Per jaar verlaten zo'n 35.000 landgenoten België voor een leven in het buitenland. Dat zijn er bijna 100 per dag. Minder stress en meer tijd voor het gezin: dat zijn de twee voornaamste redenen om het geluk ergens anders te gaan zoeken. Maar is het gras ook altijd groener aan de overkant? En is het het risico waard? 'Ik Vertrek uit Vlaanderen' volgt verschillende Vlaamse gezinnen die alles achterlaten om een nieuw leven te beginnen. Ze volgen hun droom naar het buitenland en gaan daar vaak iets doen dat ze nog nooit eerder gedaan hebben. De weg is er één met vallen en opstaan, maar wanneer alles tegenzit hebben ze nog steeds elkaar.

Meer details? Check onze TV-Gids!


DOSSIER: Najaar 2021: alle plannen, alle zenders! (BE)

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Doorblader onze nieuwsberichten en kom alle nieuwtjes uit televisieland te weten!

Dossiers

NU en STRAKS op tv

volledige TVgids
 • 23:30
  Thuis
  23:54
  Keno
 • 23:05
  The Bambers: murder at the farm
  23:50
  Canvaslus
 • 21:55
  Geen uitzending
  06:00
  Tik Tak
 • 22:55
  Kan u de vraag nog eens herhalen?
  00:05
  Night Shift
 • 22:50
  Villa Zuid-Afrika
  23:55
  De Alarmcentrale: Pech Onderweg
 • 23:20
  Homeland
  00:15
  S.W.A.T.
 • 23:40
  Zware Jongens - Ice Road Truckers
  00:35
  Stargate SG-1
 • 20:20
  VTMKIDS nachtloop 2022
  05:50
  Thomas de Trein
 • 23:25
  The Golden Girls
  23:50
  Wat Nu Weer?
 • 23:00
  Control Pedro
  00:00
  Huizenjagers
 • 22:45
  In het spoor van de dader
  23:45
  Grime and Punishment
 • 23:40
  Star Trek: Discovery
  00:55
  C.S.I.: Crime Scene Investigation
 • 23:10
  New Amsterdam (2018)
  00:00
  Dr. Phil
 • 23:25
  Ottolenghi's Mediterranean Feast
 • 21:15
  Herhalingslus
  20:00
  Z-Nieuws
 • 22:00
  al-1-maar-hits
  00:00
  Je Kijkt Naar De Sterren
 • 23:41
  Mijn tuin
  00:38
  Zelf gedaan, goed gedaan
 • 23:00
  De Koepelzaal
  18:00
  Onderzoekscommissie Kinderopvang - Studio Commissie
 • 22:40
  The Paddock
  23:45
  Café Eersteklas
 • 23:00
  Grantchester
  00:00
  Silent Witness
 • 23:15
  Hudson & Rex
  01:00
  Fantasy Island
 • 23:18
  NOS Journaal (laat)
  23:44
  Op1
 • 23:18
  Lazarus
  23:51
  Kruispunt
 • 23:22
  Jos
  23:54
  Khalid & Sophie