Ook bij VTM 2 keren sterkhouders terug

donderdag 19 augustus 2021

VTM 2 is dan wel nog maar een jaar oud, de zender heeft al enkele titels op zijn naam staan die door Vlaanderen in het hart zijn gesloten. Daarom dat een volgend seizoen voor hen niet kon uitblijven. Check het hier!

'Waar voor je Geld?'
Kelly Pfaff: 'Het is plezant dat ik het hele land mag doorkruisen om iemands droomwoning te vinden.'


Waar haal je in de immomarkt het meeste uit je geld? En vind je verderop misschien meer waar voor je geld? Dat zoekt Kelly Pfaff uit in 'Waar voor je Geld?'. Kelly stuurt een koppel, dat op zoek is naar hun droomwoning, op speeddate met drie huizen of appartementen. Ze brengt hen geblinddoekt naar daar, zodat de kandidaat-kopers de panden niet beoordelen op de locatie. Voor het vinden van de woningen krijgt Kelly hulp van makelaar Arjen. In één van de huizen mag het koppel enkele dagen verblijven. Een unieke kans die kandidaat-kopers enkel bij VTM 2 krijgen.

'Steenrijk Straatarm'
Een arm en rijk gezin wisselen van leven.

In 'Steenrijk Straatarm' ruilen een arm en een rijk gezin een weekend lang van huis, budget en leven. De ene familie proeft van het luxeleven, terwijl de andere plots creatief moet omspringen met beperkte middelen. Doet de life swap hun ogen openen? Liggen hun levens echt zo ver uit elkaar? Of blijken ze meer gemeen te hebben dan ze dachten? De verschillende gezinnen bieden een unieke inkijk in hun leven, delen hun ervaringen en praten open over hun uiteenlopende situatie.

'Lady Truckers'
De 'Lady Truckers 'zijn terug. Nadat ze vorig seizoen niet alleen talloze ladingen maar ook een vaste fanbase oppikten, schieten ze dit najaar terug uit de startblokken. Met volle gas én goesting gaat een verse lading truckchauffeurs samen met enkele bekende koppen uit het vorige seizoen de baan op met hun tientonners. Ze geven een inkijk in hun fascinerende leven en werk vanuit hun truckcabine. Stuk voor stuk zijn ze gedreven door passie, adrenaline en ambitie. Hoe beleven zij het om als vrouw te werken in een door mannen gedomineerde wereld?

Darts
Eenvoudig, zenuwslopend én extreem verslavend. Dit najaar barst het bij VTM 2 weer van de topaffiches darts. Favoriet Dimitri Van den Bergh, ondertussen nummer 5 van de wereld, walste zich vorig jaar vlot door verschillende grote en internationale toernooien. In no time werd hij een absoluut fenomeen. Ook nu blijft VTM 2 'Dancing Dimi' volgen in de meest sfeervolle arena’s ter wereld waar hij een gooi doet naar de winst en waarbij ook eindelijk weer fans toegelaten worden.

UEFA Champions League
Twee dagen het allerbeste voetbal met de grootste sterren in de meest prestigieuze competitie, daarvoor kan iedereen vanaf september afstemmen op VTM 2. De zender brengt op dinsdag én woensdag straffe clashes tussen Europese teams in de UEFA Champions League. VTM NIEUWS-sportanker Maarten Breckx doet samen met analisten Marc Degryse, Jan Mulder en Gilles De Bilde de voor- en nabeschouwing van de wedstrijden op beide speeldagen.

'De Vuilste Jobs van Vlaanderen'
It’s a dirty job, maar iemand moet het doen!

Dat Vlaanderen respect heeft voor bijzondere mensen die met veel passie een job uitoefenen waar de meesten hun neus voor ophalen, bleek uit het grote succes in het voorjaar. Daarom komt 'De Vuilste Jobs van Vlaanderen' met een nieuw seizoen. Het schoonmaken van zwaar vervuilde huizen met verstopte toiletpotten en achtergelaten etensresten, het reinigen van overvolle mobiele toiletten op parkings en het bestrijden van ratten- en kakkerlakkenplagen. Het is geen job als een ander. Ook al wil niemand het doen, toch moet iemand het doen.

'Ik Vertrek uit Vlaanderen'
Een Vlaamse gezin gaat het avontuur van hun leven aan, met vallen en opstaan.

Per jaar verlaten zo'n 35.000 landgenoten België voor een leven in het buitenland. Dat zijn er bijna 100 per dag. Minder stress en meer tijd voor het gezin: dat zijn de twee voornaamste redenen om het geluk ergens anders te gaan zoeken. Maar is het gras ook altijd groener aan de overkant? En is het het risico waard? 'Ik Vertrek uit Vlaanderen' volgt verschillende Vlaamse gezinnen die alles achterlaten om een nieuw leven te beginnen. Ze volgen hun droom naar het buitenland en gaan daar vaak iets doen dat ze nog nooit eerder gedaan hebben. De weg is er één met vallen en opstaan, maar wanneer alles tegenzit hebben ze nog steeds elkaar.

Meer details? Check onze TV-Gids!


DOSSIER: Najaar 2021: alle plannen, alle zenders! (BE)

volledig dossier

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Sing Again' (VTM)

In deze spannende finale is het aan de negen finalisten om het publiek én de jury te overtuigen van hun zangtalent. In groepen van drie brengen de kandidaten een nummer van een internationale ster voor wie het ooit begon in een talentenjacht. Slechts één iemand van elk trio stoot rechtstreeks door naar de superfinale. Het publiek redt nog een extra deelnemer van de overige zes zangers waarna de vier superfinalisten een laatste solonummer zingen. Wie wordt dé winnaar van 'Sing Again 2024'?

'Sing Again', om 20.40 uur bij VTM.

Dossiers

NU en STRAKS op tv

volledige TVgids
 • 18:10
  Dagelijkse kost
  08:00
  radio2 op VRT 1
 • 17:35
  Lies, politics and democracy
  07:30
  Ketnet Junior
 • 18:05
  Schijtluizen
  05:00
  Geen uitzending
 • 17:30
  Special Forces
  02:20
  Geen uitzending
 • 17:20
  MasterChef Australië
  03:10
  Geen uitzending
 • 17:50
  How I Met Your Mother
  09:05
  Geen uitzending
 • 17:50
  Police Interceptors
  09:05
  Geen uitzending
 • 17:45
  JAG
  08:05
  Beverly Hills, 90210
 • 17:55
  Sturm der Liebe
  06:00
  Joe
 • 18:10
  Stukken van mensen
  04:50
  Geen uitzending
 • 18:00
  FBI
  02:00
  Geen uitzending
 • 18:00
  Pawn Stars
  02:35
  Border Security: Canada's Front Line
 • 17:45
  MasterChef UK
  02:15
  Geen uitzending
 • 17:25
  Ann Rule's Sleeping With Danger
 • 17:00
  Wijzer Wonen
  06:00
  Herhalingslus
 • 18:08
  Hallo Roger
  05:55
  Sixties To Six
 • 18:00
  Ottolenghi's Mediterranean Feast
 • 17:05
  MIDMID
  02:00
  Wordt aangekondigd
 • 17:55
  Death in Paradise
  03:25
  Silent Witness
 • 17:45
  Shark Tank
  02:00
  Flip This House
 • 18:00
  NOS Journaal 18.00 uur
  02:00
  EenVandaag
 • 18:00
  NOS Journaal 18.00 uur
  02:12
  Nieuwsuur
 • 18:01
  Checkpoint
  02:43
  NOS Jeugdjournaal met gebarentaal