Neemt 'Thuis' afscheid van Frank Bomans?

zaterdag 17 oktober 2020
Foto: Eén © VRT 2020

Is het onmogelijk dan toch gebeurd? Neemt 'Thuis' afscheid van n van zijn populairste personages? De En-soap zorgde vrijdag voor een ongelooflijk spannende cliffhanger. Frank blijft voor dood achter... Wat nu?

De afstand tussen Ann en Tania wordt groter. De hele situatie met Xander zet hun relatie en toekomst onder hoogspanning.


Tom kan daarentegen zijn geluk niet op: de politie slaagt erin om Robin levend en gezond te redden met de hulp van de speciale eenheden van de federale politie. Eind goed, al goed... Maar dat is buiten Xander gerekend. Overleeft Frank Bomans het weekend?

Herbekijk het spannend fragment:


Ontdek HIER wat er volgend week gebeurt in 'Thuis'


Lees ook:
'Thuis': week 43 (2020) - PREVIEW

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Justice for All' (foto: VIER - © SBS Belgium 2020)

Meester Pol Vandemeulebroucke staat een clint bij die door de correctionele rechtbank veroordeeld werd wegens moordpoging. De man werd jarenlang afgeperst en bedreigd door Klaas O. en schoot hem neer. O. was de leider van de beruchte motorclub No Surrender en werd inmiddels zelf veroordeeld wegens 'crimineel kannibalisme'. Meester Vandemeulebroucke pleit de zaak voor het hof van beroep. Meester Mounir Souidi bezoekt een clint in de hulpgevangenis van Leuven. De man is een notoir pornoproducent en zit een straf uit wegens een zedenmisdrijf.

'Justice for All', om 20.35 uur op VIER.

Dossiers