'Iedereen Beroemd' viert tiende seizoen met jubileumweek

zondag 29 augustus 2021

'Iedereen Beroemd' viert feest, want dit najaar gaat het tiende seizoen van het populaire dagelijkse magazine vol verrassende rubrieken op antenne. En dat laat 'Iedereen Beroemd' niet zomaar voorbijgaan: het nieuwe seizoen wordt feestelijk ingeleid door een jubileumweek (vanaf 30 augustus) waarin enkele van de meest opvallende en memorabele rubrieken van de voorbije negen jaar voor de gelegenheid een nieuwe aflevering krijgen.

Zo probeert 'De coach' eindelijk echt iederéén beroemd te maken, slaat Arnout Hauben nog eens een praatje in 'De lift', en trekt Lidewij Nuitten opnieuw door 'Mijn straat'. Ook de legendarische rubrieken 'De krantenkippen', 'Elke week dezelfde scène uit Thuis' en 'De winkelkarquiz' keren eenmalig terug.


Dit zijn alle rubrieken die speciaal voor de eerste week opnieuw worden gemaakt:

- De week opent met een 'Rode draad', de actuarubriek van zes jaar geleden waarbij een rode telefoon op een publieke plek rinkelt en Iedereen beroemd een gesprek aangaat met diegene die antwoordt. Op maandag 30 augustus zal de rode telefoon opnieuw bellen en zullen er op het tafeltje ook feestelijk cupcakes klaar staan voor de ontvanger.
- 'De winkelkarquiz' is ook terug voor de gelegenheid. Drie dagen lang vat 'Iedereen Beroemd' post in de Lidl van Lokeren en mogen mensen racen met hun kar.
- 'De speeddate' was de eerste van een hele reeks aan originele datingrubrieken binnen 'Iedereen Beroemd'. In 'De speeddate' worden twee vrijgezellen gekoppeld tijdens een rollercoasterrit. Vrijgezellen van dienst zijn 'Thuis'-acteur Nawfel Bardad-Daidj en 'Blind Getrouwd'-deelneemster Jolien Baeten.
- 'De coach' keert terug omdat hij beseft dat 'iedereen' nog steeds niet beroemd is… en dus de onbekende Vlaming zijn hulp, motivatie en aanmoedigingen kan gebruiken.
- 'Mijn straat': Lidewij Nuitten trekt zes jaar na datum nog eens met camera door haar straat. Ze gaat langs bij oude bekenden en maakt kennis met nieuwe bewoners.
- Philippe Geubels keert vier jaar na datum nog eens terug naar 'De adviescommissie' die hem steeds goede raad gaf. Philippe is geen haar veranderd, de kinderen van toen natuurlijk wel.
- Gleb en zijn maten van 'De kleuterklas' zijn nog eens van de partij.
- Maar dat is niet naar de zin van 'De krantenkippen', want zij zijn eigenlijk kwaad dat ze in 'Iedereen Beroemd' ooit vervangen werden door de bende kleuters van de crèche, én van sociale media gegooid werden. Ze besluiten dan maar een eigen kippenplatform op te richten: TokTok.
- Siska Schoeters gaat nog eens carpoolen, gewapend met 'Koekskes & boekskes', gezellige roddels en veel koffie.
- 'De achterbank': in het eerste seizoen van 'Iedereen Beroemd' volgden we Jack en Julius. Wekelijks gaven de twee jonge broers de kijkers een inzicht in hun leefwereld vanop de achterbank van hun mama’s auto. Negen jaar later zijn ze pubers en zijn hun denkwijze en prioriteiten wel wat veranderd...
- 'De scherpslijper': Kurt Van Eeghem komt terug uit pensioen om een taalverwarring uit te leggen: jubileum versus jubeleum.
- Wouter Deboot springt op zijn fiets en trekt door eigen land. Negen jaar geleden was hij 'De fietser' voor Iedereen beroemd en reed hij van De Panne naar Kessenich. Hij zoekt een paar oude bekenden op die toen indruk maakten en komt ook iemand tegen die hij nog op zijn tocht naar het Noorderlicht ontmoette.
- Ook de legendarische rubriek 'Elke week dezelfde scène uit Thuis' is van de partij, want Marianne en Rosa maken ruzie over het feit dat écht niet iedereen beroemd moet zijn.
- De 'Op kot’ters uit Leuven nemen afscheid van 'Iedereen Beroemd' door een 'Tableau vivant' te maken: hun eigen interpretatie van een bekend doek.
- Tine Troch trekt er ook nog eens op uit met haar 'Platenspeler' en zoekt een oude bekende op: Marlies. Tine ging vroeger al eens langs bij het meisje en haar zusje, die toen heel Vlaanderen ontroerden met hun sterke band. Marlies zat in een speciale school omdat ze niet goed kon zien. Haar zusje Jacobien miste haar enorm en vroeg daarom bij Tine een plaatje aan van Marble sounds. Hoe gaat het intussen met hen?
- 'Jos & Jacqueline' ontvingen zes jaar geleden wekelijks een bekende persoon op hun sofa voor een koffie, stukje taart en babbel. Etienne Vermeersch, Peter Van de Veire, Pat Krimson, Frans Bauer, Piet Huysentruyt … Zowat half Vlaanderen (en een beetje Nederland) passeerde bij de sympathieke oudjes. Behalve Pascal Braeckman. Dit gemis wordt in de jubileumweek van de kaart geveegd.
- Arnout Hauben stapt nog eens 'De lift' binnen om er spontane gesprekken te houden.
- Bert Blommen dook drie jaar geleden in 'De platenkast' die hij vervolledigde vanuit kringwinkels en rommelmarkten op zoek naar vergeten pareltjes. Deze keer gaat hij op zoek naar de beste verjaardagsliedjes.
- Zes jaar geleden kwam er wekelijks iemand getuigen over zijn/haar tattoos in 'Tattoo story'. In deze speciale week kijken we mee wanneer Aldo (deelnemer van 'Homo universalis' vorig jaar, eindigde als 8ste) zijn eerste tattoo laat zetten: het logo van 'Homo universalis'.
- Het Gentse hiphopcollectief Uberdope reeg in het derde seizoen van 'Iedereen Beroemd' wekelijks 'Het laatste woord'. Voor het jubileum trekken ze nog eens de straat op.
- 'Wat is weg': tot nu toe speelde deze recente rubriek zich af bij een onbekende Vlaming, maar voor deze feestelijke week duikt 'Iedereen Beroemd' het huis in van de man die bekend staat als diegene die jouw huis wellicht lelijk vindt... Hannes Coudenys. In zijn huis ligt er in wel wat rommel die zijn partner maar al te graag ziet verdwijnen.
- 'Huh?!' Aminata en Ellen verwenden de kijkers de voorbije jaren met verrassende weetjes als afsluiter van 'Iedereen Beroemd'. Voor dit heuglijke jubileum brengen ze weetjes over het programma zelf: het aantal minuten televisie dat 'Iedereen Beroemd' al maakte en wat dat zou betekenen als je die allemaal zou bingewatchen. Ze delen ook de oorspronkelijke titel van het programma, want het had niet veel gescheeld of 'Iedereen Beroemd' stond bekend onder een andere naam...

Vanaf 6 september begint er weer een gloednieuw seizoen van 'Iedereen Beroemd'.

'Iedereen Beroemd', vanaf maandag 30 augustus om 19.40 uur op Eén.


DOSSIER: Najaar 2021: alle plannen, alle zenders! (BE)

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Buurman, Wat Doet U Nu?' - Emma Meesseman

Deze week is Cath te gast bij Emma Meesseman in Rusland. In januari van dit jaar kon Cath onze Belgische basketbaltrots Emma Meesseman nog veilig en vlot bezoeken in het Russische Jekaterinenburg. Veel topbasketbalspeelsters uit de Amerikaanse WNBA spelen als het seizoen daar stilligt in Rusland. Ook Emma Meesseman, die de afgelopen zeven jaar telkens zes maanden per jaar naar Rusland trok. Daar speelde ze sinds 2016 bij de club UMMC Jekaterinenburg en daarmee werd Jekaterinenburg - om professionele redenen - Emma's tweede thuis. Cath liet zich twee dagen lang onderdompelen in het basketballeven van Belgian Cat Emma Meesseman. Emma is openhartig over haar leven op en naast het basketbalveld. Zes weken na Caths bezoek aan Emma, valt Rusland Oekrane binnen. Nog een week later verlaat Emma, net zoals haar andere buitenlandse ploeggenotes, Rusland en keert ze terug naar Ieper.

'Buurman, Wat Doet U Nu?', om 21.20 uur op En.

Dossiers

NU en STRAKS op tv

volledige TVgids
 • 02:00
  Journaallus
  09:00
  Zomerbeelden
 • 23:40
  Canvaslus
  09:00
  Zomerbeelden
 • 21:55
  Geen uitzending
  06:00
  Tik Tak
 • 01:30
  Geen Uitzending
  06:00
  Brandweerman Sam
 • 02:05
  Geen uitzending
  07:35
  I Found the Gown
 • 00:55
  Onderbreking
  11:10
  Sturm der Liebe
 • 01:30
  Geen Uitzending
  13:05
  Sea Of Love
 • 20:20
  VTMKIDS nachtloop 2022
  05:55
  Thomas de Trein
 • 00:40
  Zenderonderbreking
  06:00
  Joe
 • 01:45
  De redders
  05:00
  Geen uitzending
 • 02:00
  Geen uitzending
  08:30
  The Sky Is the Limit
 • 03:15
  LOOP Play6
  06:00
  NRJ Get Up
 • 00:50
  Zenderonderbreking
  08:05
  The Doctors
 • 03:15
  A la carte
  03:40
  Open vuur
 • 20:40
  Herhalingslus
  19:00
  Z-Extra Work smarter
 • 01:00
  Je Kijkt Naar De Sterren
  06:00
  Nog even soezen
 • 03:33
  Tuintip: planten bewateren
  03:36
  Tooldokter
 • 03:00
  Studio Vlaams Parlement
  18:00
  Onderwijs - Studio Commissie
 • 02:35
  Midmid
  04:50
  San Titar
 • 02:50
  Vienna Blood
  03:35
  Signora Volpe
 • 03:25
  American Pickers
  04:55
  Millionaire Matchmaker
 • 02:23
  NOS Journaal (laat)
  05:55
  Nederland in beweging
 • 01:42
  Nieuwsuur
  07:00
  NOS Journaal met Gebarentaal
 • 02:13
  TekstTV
  05:32
  Bo Bear