'Iedereen Beroemd' viert tiende seizoen met jubileumweek

vrijdag 20 augustus 2021

'Iedereen Beroemd' viert feest, want dit najaar gaat het tiende seizoen van het populaire dagelijkse magazine vol verrassende rubrieken op antenne. En dat laat 'Iedereen Beroemd' niet zomaar voorbijgaan: het nieuwe seizoen wordt feestelijk ingeleid door een jubileumweek (vanaf 30 augustus) waarin enkele van de meest opvallende en memorabele rubrieken van de voorbije negen jaar voor de gelegenheid een nieuwe aflevering krijgen.

Zo probeert 'De coach' eindelijk echt iederéén beroemd te maken, slaat Arnout Hauben nog eens een praatje in 'De lift', en trekt Lidewij Nuitten opnieuw door 'Mijn straat'. Ook de legendarische rubrieken 'De krantenkippen', 'Elke week dezelfde scène uit Thuis' en 'De winkelkarquiz' keren eenmalig terug.


Dit zijn alle rubrieken die speciaal voor de eerste week opnieuw worden gemaakt:

- De week opent met een 'Rode draad', de actuarubriek van zes jaar geleden waarbij een rode telefoon op een publieke plek rinkelt en Iedereen beroemd een gesprek aangaat met diegene die antwoordt. Op maandag 30 augustus zal de rode telefoon opnieuw bellen en zullen er op het tafeltje ook feestelijk cupcakes klaar staan voor de ontvanger.
- 'De winkelkarquiz' is ook terug voor de gelegenheid. Drie dagen lang vat 'Iedereen Beroemd' post in de Lidl van Lokeren en mogen mensen racen met hun kar.
- 'De speeddate' was de eerste van een hele reeks aan originele datingrubrieken binnen 'Iedereen Beroemd'. In 'De speeddate' worden twee vrijgezellen gekoppeld tijdens een rollercoasterrit. Vrijgezellen van dienst zijn 'Thuis'-acteur Nawfel Bardad-Daidj en 'Blind Getrouwd'-deelneemster Jolien Baeten.
- 'De coach' keert terug omdat hij beseft dat 'iedereen' nog steeds niet beroemd is… en dus de onbekende Vlaming zijn hulp, motivatie en aanmoedigingen kan gebruiken.
- 'Mijn straat': Lidewij Nuitten trekt zes jaar na datum nog eens met camera door haar straat. Ze gaat langs bij oude bekenden en maakt kennis met nieuwe bewoners.
- Philippe Geubels keert vier jaar na datum nog eens terug naar 'De adviescommissie' die hem steeds goede raad gaf. Philippe is geen haar veranderd, de kinderen van toen natuurlijk wel.
- Gleb en zijn maten van 'De kleuterklas' zijn nog eens van de partij.
- Maar dat is niet naar de zin van 'De krantenkippen', want zij zijn eigenlijk kwaad dat ze in 'Iedereen Beroemd' ooit vervangen werden door de bende kleuters van de crèche, én van sociale media gegooid werden. Ze besluiten dan maar een eigen kippenplatform op te richten: TokTok.
- Siska Schoeters gaat nog eens carpoolen, gewapend met 'Koekskes & boekskes', gezellige roddels en veel koffie.
- 'De achterbank': in het eerste seizoen van 'Iedereen Beroemd' volgden we Jack en Julius. Wekelijks gaven de twee jonge broers de kijkers een inzicht in hun leefwereld vanop de achterbank van hun mama’s auto. Negen jaar later zijn ze pubers en zijn hun denkwijze en prioriteiten wel wat veranderd...
- 'De scherpslijper': Kurt Van Eeghem komt terug uit pensioen om een taalverwarring uit te leggen: jubileum versus jubeleum.
- Wouter Deboot springt op zijn fiets en trekt door eigen land. Negen jaar geleden was hij 'De fietser' voor Iedereen beroemd en reed hij van De Panne naar Kessenich. Hij zoekt een paar oude bekenden op die toen indruk maakten en komt ook iemand tegen die hij nog op zijn tocht naar het Noorderlicht ontmoette.
- Ook de legendarische rubriek 'Elke week dezelfde scène uit Thuis' is van de partij, want Marianne en Rosa maken ruzie over het feit dat écht niet iedereen beroemd moet zijn.
- De 'Op kot’ters uit Leuven nemen afscheid van 'Iedereen Beroemd' door een 'Tableau vivant' te maken: hun eigen interpretatie van een bekend doek.
- Tine Troch trekt er ook nog eens op uit met haar 'Platenspeler' en zoekt een oude bekende op: Marlies. Tine ging vroeger al eens langs bij het meisje en haar zusje, die toen heel Vlaanderen ontroerden met hun sterke band. Marlies zat in een speciale school omdat ze niet goed kon zien. Haar zusje Jacobien miste haar enorm en vroeg daarom bij Tine een plaatje aan van Marble sounds. Hoe gaat het intussen met hen?
- 'Jos & Jacqueline' ontvingen zes jaar geleden wekelijks een bekende persoon op hun sofa voor een koffie, stukje taart en babbel. Etienne Vermeersch, Peter Van de Veire, Pat Krimson, Frans Bauer, Piet Huysentruyt … Zowat half Vlaanderen (en een beetje Nederland) passeerde bij de sympathieke oudjes. Behalve Pascal Braeckman. Dit gemis wordt in de jubileumweek van de kaart geveegd.
- Arnout Hauben stapt nog eens 'De lift' binnen om er spontane gesprekken te houden.
- Bert Blommen dook drie jaar geleden in 'De platenkast' die hij vervolledigde vanuit kringwinkels en rommelmarkten op zoek naar vergeten pareltjes. Deze keer gaat hij op zoek naar de beste verjaardagsliedjes.
- Zes jaar geleden kwam er wekelijks iemand getuigen over zijn/haar tattoos in 'Tattoo story'. In deze speciale week kijken we mee wanneer Aldo (deelnemer van 'Homo universalis' vorig jaar, eindigde als 8ste) zijn eerste tattoo laat zetten: het logo van 'Homo universalis'.
- Het Gentse hiphopcollectief Uberdope reeg in het derde seizoen van 'Iedereen Beroemd' wekelijks 'Het laatste woord'. Voor het jubileum trekken ze nog eens de straat op.
- 'Wat is weg': tot nu toe speelde deze recente rubriek zich af bij een onbekende Vlaming, maar voor deze feestelijke week duikt 'Iedereen Beroemd' het huis in van de man die bekend staat als diegene die jouw huis wellicht lelijk vindt... Hannes Coudenys. In zijn huis ligt er in wel wat rommel die zijn partner maar al te graag ziet verdwijnen.
- 'Huh?!' Aminata en Ellen verwenden de kijkers de voorbije jaren met verrassende weetjes als afsluiter van 'Iedereen Beroemd'. Voor dit heuglijke jubileum brengen ze weetjes over het programma zelf: het aantal minuten televisie dat 'Iedereen Beroemd' al maakte en wat dat zou betekenen als je die allemaal zou bingewatchen. Ze delen ook de oorspronkelijke titel van het programma, want het had niet veel gescheeld of 'Iedereen Beroemd' stond bekend onder een andere naam...

Vanaf 6 september begint er weer een gloednieuw seizoen van 'Iedereen Beroemd'.

'Iedereen Beroemd', vanaf maandag 30 augustus om 19.40 uur op Eén.


DOSSIER: Najaar 2021: alle plannen, alle zenders! (BE)

volledig dossier

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Sing Again' (VTM)

In deze spannende finale is het aan de negen finalisten om het publiek n de jury te overtuigen van hun zangtalent. In groepen van drie brengen de kandidaten een nummer van een internationale ster voor wie het ooit begon in een talentenjacht. Slechts n iemand van elk trio stoot rechtstreeks door naar de superfinale. Het publiek redt nog een extra deelnemer van de overige zes zangers waarna de vier superfinalisten een laatste solonummer zingen. Wie wordt d winnaar van 'Sing Again 2024'?

'Sing Again', om 20.40 uur bij VTM.

Dossiers

NU en STRAKS op tv

volledige TVgids
 • 19:45
  Goed gespeeld
  08:00
  radio2 op VRT 1
 • 18:55
  Putin and the West
  07:30
  Ketnet Junior
 • 19:40
  Jenny
  05:00
  Geen uitzending
 • 19:00
  VTM Nieuws
  02:20
  Geen uitzending
 • 19:35
  Alles Mag Weg
  03:10
  Geen uitzending
 • 19:45
  The Big Bang Theory
  09:05
  Geen uitzending
 • 19:40
  Most Daring
  09:05
  Geen uitzending
 • 19:15
  JAG
  08:05
  Beverly Hills, 90210
 • 19:25
  Slisse & Cesar
  06:00
  Joe
 • 19:20
  Auwch_
  04:50
  Geen uitzending
 • 19:40
  Bones
  02:00
  Geen uitzending
 • 19:40
  Border Security: Canada's Front Line
 • 19:45
  Chateau Meiland
  02:15
  Geen uitzending
 • 19:45
  Snapped
  05:00
  Geen uitzending
 • 19:00
  Dbat Assuralia
  06:00
  Herhalingslus
 • 19:31
  Hobbyklus
  05:55
  Sixties To Six
 • 19:20
  Ware Delicatessen
  02:00
  De Wereldkeuken
 • 19:41
  Wordt aangekondigd
  07:50
  Eredivisie
 • 19:00
  Death in Paradise
  03:25
  Silent Witness
 • 19:45
  Below Deck Down Under
  02:00
  Flip This House
 • 19:03
  Sophie & Jeroen
  02:00
  EenVandaag
 • 19:50
  Meldpunt
  02:12
  Nieuwsuur
 • 19:26
  First Dates
  02:43
  NOS Jeugdjournaal met gebarentaal