'Gert Late Night' binnenkort terug op VIER

dinsdag 28 juli 2020
Foto: VIER - © SBS Belgium 2018

'Gert Late Night', de populaire talkshow van Gert Verhulst en James Cooke, keert binnenkort terug op VIER. Dat heeft de zender bevestigd. Het is de bedoeling om vanaf september weer gasten op de Evanna te ontvangen.

Afgelopen voorjaar was er nog een speciale 'lockdown'-reeks van 'Gert Late Night'. En dat bleek dan nog het best bekeken seizoen ooit te zijn geworden. Maar als 'Gert Late Night' terugkeert, wil het dat in zo normaal mogelijke omstandigheden doen. Dus zeker met gasten op de boot. En als het even kan, ook met publiek. Maar daarover valt pas midden augustus een beslissing, zo zegt een woordvoerster van VIER in Het Nieuwsblad.


Ook kokkin Annie maakt zich op voor een terugkeer naar de bekendste boot van Vlaanderen. Zij heeft van de corona-tijd overigens gebruik gemaakt om haar eerste kookboek te schrijven. Voor Gert en James is het een erg kalme tijd geworden. Verhulst zag de afscheidsshows met Samson uitgesteld worden en Cooke stelde zijn huwelijk met geliefde Dorian een jaar uit.

Voorlopig staat de terugkeer van 'Gert Late Night' op de planning voor september, maar gezien de recente ontwikkelingen rondom het coronavisrus in Antwerpen, kan daar dus nog verandering in komen.

Bron: Het Nieuwsblad - eigen bericht

Download nu de GRATIS TVvisie app voor Android of iOS!

DOSSIER: Najaar 2020: alle plannen, alle zenders! (BE)

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Sara' (foto: VTM - © DPG Media 2020)

Modejournaliste Brenda maakt haar opwachting in het atelier van Présence, gewapend met het artikel dat ze over Nils' collectie heeft geschreven. Jakob wil een vervolg breien aan gisteren en hij wacht Sara met een prachtig boeket bij Présence op. Advocate Nicky dringt bij Alexander aan om zich vandaag nog aan te geven bij de politie. Michèle en Lieven zetten met pijn in het hart een punt achter hun samenwerking. Simon vindt het dagboek van Sara. Kan hij aan de verleiding weerstaan?

'Sara', om 20.30 uur bij VTM.

Dossiers