En gunt je een eerste blik op 'Reizen Waes: Vlaanderen'

woensdag 29 juli 2020
Foto: TVvisie - © Roger Mortelmans 2017

Tom Waes is momenteel bijna halfweg de opnames van 'Reizen Waes: Vlaanderen'. Na zijn oproep voor tips kreeg Tom meer dan 3.000 suggesties waarmee hij aan de slag ging.

Hij trekt door alle Vlaamse provincies, op zoek naar straffe verhalen, unieke belevenissen en mooie plekken. De zomer brengt hem van de verlaten Westhoek tot de bodem van de Noordzee, van het centrum van Antwerpen tot de uithoeken van de Kempen.


'Mijn oproep aan de Eén-kijkers heeft me héél positief verrast', zegt Waes op de website van Eén. 'We zijn nu halfweg de opnames en ik ben al op geweldige plekken geweest en heb al erg mooie verhalen ontdekt. Zo heb ik in de Westhoek een tip gekregen over de mysterieuze dood van mijn overgrootvader, maar ben ik ook uitgenodigd om een cursus West-Vlaams te volgen. In Oost-Vlaanderen heb ik geprobeerd om een vergeten culinaire traditie op de kaart te zetten en zelfs mijn geliefde Antwerpen heb ik nog van een heel andere kant leren kennen.'

Al een aantal van Tom's avonturen in Vlaanderen ontdekken? Klik hier.

'Reizen Waes: Vlaanderen', later dit najaar op Eén.

DOSSIER: Najaar 2020: alle plannen, alle zenders! (BE)

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Lisa' - telenovelle (foto: VTM - © DPG Media 2020)

Het verlegen meisje Lisa droomt van een job in een marketingbureau. Wanneer Jonas, de jongste zoon van de eigenaars van het marketingbureau 't Brouwhuis', uit Amerika terugkeert, wordt Lisa niet enkel smoorverliefd op hem, maar groeit ook haar hoop eindelijk aan het werk te kunnen bij dat bedrijf. Maar dit is buiten haar halfzus Katja gerekend. Die steelt het portfolio van Lisa en haalt op die manier zelf de job binnen.

'Lisa', om 20.40 uur op VTM.

Dossiers