Dit zijn de guilty pleasures bij VTM 2

donderdag 19 augustus 2021

Ook VTM 2 heeft heel wat nieuwe plannen. Zo is er een bijzonder leuk programma met de familie Gooris en krijgen we een inkijk in het leven van dj Anouk Matton. Een overzicht van alle nieuwigheden.

'Expeditie Gooris'
Kelly Pfaff: 'Samen de wereld ontdekken en op die manier als gezin herinneringen maken, zo halen we toch nog verloren tijd in.'


Kelly Pfaff en Sam Gooris zijn al 22 jaar getrouwd maar hebben samen met hun kinderen Shania en Kenji nog maar weinig van de wereld gezien. Daar brengen ze nu verandering in. Het sympathiekste gezin van Vlaanderen toert met een VW-busje naar verschillende plaatsen in Europa die van betekenis zijn voor hen. Zo start de reis in München waar Kelly haar jeugd doorbracht en eindigt hun tocht in Napels. Onderweg beleeft het gezin heel wat grappige situaties, verrassende wendingen maar ook ontroerende momenten.

'Villa Zuid-Afrika'
Kathleen Aerts: 'Als we zoiets willen kopen, moeten we twee keer Euromillions winnen.'

Zuid-Afrika, een immens land met spectaculaire natuur en oneindig veel mogelijkheden. Daar gaat de flamboyante flapuit Kathleen Aerts samen met haar rationele man Steven en hun twee stoere zonen resoluut voor een jarenlange droom: een luxueuze guesthouse openen. 'Villa Zuid-Afrika' volgt de zoektocht naar een adembenemende locatie die hun leven wellicht voorgoed zal veranderen. Kathleen en haar gezin geven een exclusieve inkijk in hun leven en tonen het vallen en opstaan tijdens het najagen van hun droom, hun typische Kempische humor, het grappige gekibbel onderling en de warme, hechte gezinsband.

'Regi Academy'
Regi: 'Mijn lat ligt absurd hoog. Ik ga op zoek naar een ongeslepen diamant.'

Regi Penxten gaat in 'Regi Academy' op zoek naar een nieuwe straffe stem die dé ster wordt van zijn volgende single. Daarvoor schakelt hij zijn persoonlijke 'fab four' in. In de jury krijgt Regi versterking van Jaap Reesema, Olivia Trappeniers en Lester Williams, Camille Dhont staat naast het podium klaar met tonnen insider tips en mental support. Regi Academy volgt exclusief de grote zoektocht en geeft een unieke inkijk in het doen en laten van één van Vlaanderens grootste hitmakers. De winnaar van 'Regi Academy' beleeft op zaterdag 30 oktober een ongeziene vuurdoop in de grootste concertzaal van ons land: het Sportpaleis. Wie blaast hitkanon Regi omver?

'Anouk Matton Privé'
Een exclusieve inkijk in het glamourleven van Anouk Matton, de vrouw van de grootste dj ter wereld, Dimitri Vegas.

Anouk Matton is een vrouw van veel talenten en leidt het luxueuze en glamoureuze leven waar velen van dromen. Naast het dj’en en zingen is ze ook een ambitieuze business woman. Bovendien staat Anouk nu voor misschien wel de grootste uitdaging in haar leven: mama zijn van haar kersverse zoon London Takis Thivaios. De realityreeks 'Anouk Matton Privé' brengt Anouks Instagram tot leven en duikt exclusief in haar échte leven tijdens de laatste maand zwangerschap en de eerste weken als mama. Twee ingrijpende fases die Anouk samen met haar man Dimitri Vegas doorbrengt met een lach en een traan. Van een over the top babyshower tot het uitkiezen van de perfecte nanny’s voor London. Kortom: the real glam.

'BV Darts'
Wie gooit een one-hundred-and-eighty, een popcorn en wie moet afdruipen na een puddingleg? VTM 2 kreeg Vlaanderen al massaal aan het darten en dit najaar smijten ook 9 bekende Vlamingen zich in de dartsgekte. Kenji, de jongste uit het gezin Gooris, ex-voetballer Olivier Deschacht, Equal Idiots-zanger en -gitarist Thibault Christiaensen, politica Jinnih Beels, VTM NIEUWS-journaliste Hannelore Simoens, comedian Kamal Kharmach, ex-miss België Céline van Ouytsel, tv-gezicht Andy Peelman en Q-dj Vincent Fierens gooien hun polsen los en gaan de strijd aan met elkaar in BV darts. In een spel waar het gaat om millimeters en waar een ijzerdraad het verschil kan zijn tussen een overwinning of een nederlaag hopen zij de titel van 'Dartskampioen 2021' in de wacht te slepen.

Meer details? Check onze TV-Gids!


DOSSIER: Najaar 2021: alle plannen, alle zenders! (BE)

volledig dossier

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Axel Gaat Binnen' (VTM)

CIG Nestel is een centrum voor integrale gezinszorg in Vlaanderen, waar de veiligheid van het kind centraal staat. Hier worden diverse gezinnen ondergebracht en 24/7 begeleid. Axel krijgt zoals elk gezin een appartement en leeft mee met de gezinnen en de begeleiding. Hij beseft nog maar eens hoe belangrijk een warm nest is om in op te groeien als kind en kijkt terug op zijn eigen jeugd.

'Axel Gaat Binnen', om 21.45 uur op VTM.

Dossiers

NU en STRAKS op tv

volledige TVgids
 • 00:45
  Journaallus
  06:00
  Radio2 op VRT 1: Goeiemorgen, morgen!
 • 00:30
  Nachtlus
  07:30
  Ketnet Junior
 • 23:45
  Geen uitzending
  06:00
  Tik Tak
 • 01:30
  Geen uitzending
  06:00
  Wordt aangekondigd
 • 03:35
  Geen uitzending
  02:00
  Wordt aangekondigd
 • 01:40
  Geen uitzending
  02:00
  Wordt aangekondigd
 • 02:05
  Geen uitzending
  00:35
  Walker, Texas Ranger
 • 04:35
  Married ... With Children
  02:00
  Wordt aangekondigd
 • 01:20
  Geen uitzending
  06:00
  Wordt aangekondigd
 • 01:35
  Geen uitzending
  06:00
  TEAM OCHTEND
 • 02:55
  Geen uitzending
  01:25
  ER
 • 04:40
  Geen uitzending
  01:10
  Go-Big Show
 • 01:40
  Geen uitzending
  01:10
  MasterChef UK
 • 01:15
  Geen uitzending
  07:35
  Mystery 101
 • 00:30
  Herhalingslus
  08:00
  Wijzer Wonen
 • 04:31
  Zo doe je het!
  00:00
  Oh What A Night
 • 03:55
  De Gastentafel
  01:35
  Open Vuur
 • 03:50
  Tennis: Internazionali BNL d'Italia 2024
 • 04:15
  Silent Witness
  01:35
  Ghosts
 • 04:00
  Below Deck Sailing Yacht
  01:40
  NCIS: New Orleans
 • 02:42
  NOS Journaal
  01:32
  NOS Journaal met gebarentaal
 • 01:51
  Nieuwsuur
  01:27
  Ongehoord Nieuws
 • 04:40
  NOS Jeugdjournaal met gebarentaal
  01:51
  Poldermocro's