Dit zijn de guilty pleasures bij VTM 2

donderdag 19 augustus 2021
Foto: VTM 2 - © DPG Media 2021

Ook VTM 2 heeft heel wat nieuwe plannen. Zo is er een bijzonder leuk programma met de familie Gooris en krijgen we een inkijk in het leven van dj Anouk Matton. Een overzicht van alle nieuwigheden.

'Expeditie Gooris'
Kelly Pfaff: 'Samen de wereld ontdekken en op die manier als gezin herinneringen maken, zo halen we toch nog verloren tijd in.'


Kelly Pfaff en Sam Gooris zijn al 22 jaar getrouwd maar hebben samen met hun kinderen Shania en Kenji nog maar weinig van de wereld gezien. Daar brengen ze nu verandering in. Het sympathiekste gezin van Vlaanderen toert met een VW-busje naar verschillende plaatsen in Europa die van betekenis zijn voor hen. Zo start de reis in München waar Kelly haar jeugd doorbracht en eindigt hun tocht in Napels. Onderweg beleeft het gezin heel wat grappige situaties, verrassende wendingen maar ook ontroerende momenten.

'Villa Zuid-Afrika'
Kathleen Aerts: 'Als we zoiets willen kopen, moeten we twee keer Euromillions winnen.'

Zuid-Afrika, een immens land met spectaculaire natuur en oneindig veel mogelijkheden. Daar gaat de flamboyante flapuit Kathleen Aerts samen met haar rationele man Steven en hun twee stoere zonen resoluut voor een jarenlange droom: een luxueuze guesthouse openen. 'Villa Zuid-Afrika' volgt de zoektocht naar een adembenemende locatie die hun leven wellicht voorgoed zal veranderen. Kathleen en haar gezin geven een exclusieve inkijk in hun leven en tonen het vallen en opstaan tijdens het najagen van hun droom, hun typische Kempische humor, het grappige gekibbel onderling en de warme, hechte gezinsband.

'Regi Academy'
Regi: 'Mijn lat ligt absurd hoog. Ik ga op zoek naar een ongeslepen diamant.'

Regi Penxten gaat in 'Regi Academy' op zoek naar een nieuwe straffe stem die dé ster wordt van zijn volgende single. Daarvoor schakelt hij zijn persoonlijke 'fab four' in. In de jury krijgt Regi versterking van Jaap Reesema, Olivia Trappeniers en Lester Williams, Camille Dhont staat naast het podium klaar met tonnen insider tips en mental support. Regi Academy volgt exclusief de grote zoektocht en geeft een unieke inkijk in het doen en laten van één van Vlaanderens grootste hitmakers. De winnaar van 'Regi Academy' beleeft op zaterdag 30 oktober een ongeziene vuurdoop in de grootste concertzaal van ons land: het Sportpaleis. Wie blaast hitkanon Regi omver?

'Anouk Matton Privé'
Een exclusieve inkijk in het glamourleven van Anouk Matton, de vrouw van de grootste dj ter wereld, Dimitri Vegas.

Anouk Matton is een vrouw van veel talenten en leidt het luxueuze en glamoureuze leven waar velen van dromen. Naast het dj’en en zingen is ze ook een ambitieuze business woman. Bovendien staat Anouk nu voor misschien wel de grootste uitdaging in haar leven: mama zijn van haar kersverse zoon London Takis Thivaios. De realityreeks 'Anouk Matton Privé' brengt Anouks Instagram tot leven en duikt exclusief in haar échte leven tijdens de laatste maand zwangerschap en de eerste weken als mama. Twee ingrijpende fases die Anouk samen met haar man Dimitri Vegas doorbrengt met een lach en een traan. Van een over the top babyshower tot het uitkiezen van de perfecte nanny’s voor London. Kortom: the real glam.

'BV Darts'
Wie gooit een one-hundred-and-eighty, een popcorn en wie moet afdruipen na een puddingleg? VTM 2 kreeg Vlaanderen al massaal aan het darten en dit najaar smijten ook 9 bekende Vlamingen zich in de dartsgekte. Kenji, de jongste uit het gezin Gooris, ex-voetballer Olivier Deschacht, Equal Idiots-zanger en -gitarist Thibault Christiaensen, politica Jinnih Beels, VTM NIEUWS-journaliste Hannelore Simoens, comedian Kamal Kharmach, ex-miss België Céline van Ouytsel, tv-gezicht Andy Peelman en Q-dj Vincent Fierens gooien hun polsen los en gaan de strijd aan met elkaar in BV darts. In een spel waar het gaat om millimeters en waar een ijzerdraad het verschil kan zijn tussen een overwinning of een nederlaag hopen zij de titel van 'Dartskampioen 2021' in de wacht te slepen.

Meer details? Check onze TV-Gids!

Villa Zuid-Afrika op tv
Donderdag 23 september 2021 om 22u40  »
VTM 2
Zangeres Kathleen Aerts woont sinds 2015 in Zuid-Afrika, waar ze samen met haar man Steven een succesvol reisbureau runt. Nu droomt ze ervan om een luxueus en idyllisch guesthouse te kunnen openen.
Zondag 26 september 2021 om 22u05  »
VTM 2
Zangeres Kathleen Aerts woont sinds 2015 in Zuid-Afrika, waar ze samen met haar man Steven een succesvol reisbureau runt. Nu droomt ze ervan om een luxueus en idyllisch guesthouse te kunnen openen.

DOSSIER: Najaar 2021: alle plannen, alle zenders! (BE)

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM 3 logo

Alice en Michael Green hebben alles om gelukkig te zijn. Na enkele jaren van ogenschijnlijk geluk, hangt er echter een donkere schaduw boven hun gezin: Alice heeft een ernstig alcoholprobleem dat ze steeds verborgen heeft gehouden voor haar gezin, en waar ze alsmaar minder controle over heeft. Na een hevige confrontatie met haar oudste dochtertje, verliest Alice op een dag het bewustzijn. Dit incident is te ernstig om genegeerd te worden: Alice aanvaardt, zij het met tegenzin, om een ontwenningskuur te volgen. Tijdens haar afwezigheid doet Michael zijn uiterste best om de leemte in het gezin te vullen. Zijn relatie met Alice bekoelt echter zienderogen.

'When a Man Loves a Woman', film uit 1994 met oa. Meg Ryan, om 22.40 uur op VTM 3.

Dossiers

NU en STRAKS op tv

volledige TVgids
 • 06:00
  De Warmste Week
  09:00
  Herfstbeelden
 • 23:50
  Canvaslus
  09:00
  Herfstbeelden
 • 07:20
  Ridder Muis
  07:30
  Samson & Marie
 • 07:25
  De buurtpolitie - Extra
  07:50
  Hallo K3
 • 07:15
  Achter gesloten deuren
  08:00
  Geen uitzending
 • 01:30
  Verwacht op VTM 3
  11:10
  Sturm der Liebe
 • 01:05
  Zenderonderbreking
  11:45
  Xena, The Warrior Princess
 • 07:20
  K3 Roller Disco
  07:40
  De buurtpolitie - Extra
 • 06:00
  Joe
  10:30
  Zenderonderbreking
 • 06:50
  The Block Australia
  09:25
  Geen uitzending
 • 05:00
  Geen uitzending
  08:30
  Criminal Minds
 • 06:00
  NRJ Get Up
  10:00
  LOOP Play6
 • 07:20
  Night Shift
  08:00
  The Doctors
 • 07:20
  Johan Segers - Tot op het bot: Het Varken
  07:40
  Roger van Damme: Bakken
 • 20:35
  Herhalingslus
  09:00
  Z-Extra Profacts "Iedereen rijdt elektrisch in 2025: realiteit of illusie&q
 • 07:00
  Goeiemorgen morgen
  08:00
  al-1-maar-hits
 • 07:17
  Zonne-energie op maat
  07:29
  Hallo roger
 • 07:00
  Onderwijs - De Koepelzaal
  18:00
  Sport - Studio Commissie
 • 06:35
  Formule 2: GP van Italië - Race 1
  07:45
  Motorcross
 • 06:45
  New Tricks
  07:40
  Agatha Christie's Marple
 • 07:20
  Storage Hunters
  08:05
  Rules of Engagement 4
 • 07:10
  Goedemorgen Nederland
  07:30
  NOS Journaal
 • 07:10
  NOS Journaal
  07:30
  NOS Journaal met gebarentolk
 • 07:25
  Zappelin Go
  07:33
  Zin in Zappelin