Dit zijn de guilty pleasures bij VTM 2

donderdag 19 augustus 2021
Foto: VTM 2 - © DPG Media 2021

Ook VTM 2 heeft heel wat nieuwe plannen. Zo is er een bijzonder leuk programma met de familie Gooris en krijgen we een inkijk in het leven van dj Anouk Matton. Een overzicht van alle nieuwigheden.

'Expeditie Gooris'
Kelly Pfaff: 'Samen de wereld ontdekken en op die manier als gezin herinneringen maken, zo halen we toch nog verloren tijd in.'


Kelly Pfaff en Sam Gooris zijn al 22 jaar getrouwd maar hebben samen met hun kinderen Shania en Kenji nog maar weinig van de wereld gezien. Daar brengen ze nu verandering in. Het sympathiekste gezin van Vlaanderen toert met een VW-busje naar verschillende plaatsen in Europa die van betekenis zijn voor hen. Zo start de reis in München waar Kelly haar jeugd doorbracht en eindigt hun tocht in Napels. Onderweg beleeft het gezin heel wat grappige situaties, verrassende wendingen maar ook ontroerende momenten.

'Villa Zuid-Afrika'
Kathleen Aerts: 'Als we zoiets willen kopen, moeten we twee keer Euromillions winnen.'

Zuid-Afrika, een immens land met spectaculaire natuur en oneindig veel mogelijkheden. Daar gaat de flamboyante flapuit Kathleen Aerts samen met haar rationele man Steven en hun twee stoere zonen resoluut voor een jarenlange droom: een luxueuze guesthouse openen. 'Villa Zuid-Afrika' volgt de zoektocht naar een adembenemende locatie die hun leven wellicht voorgoed zal veranderen. Kathleen en haar gezin geven een exclusieve inkijk in hun leven en tonen het vallen en opstaan tijdens het najagen van hun droom, hun typische Kempische humor, het grappige gekibbel onderling en de warme, hechte gezinsband.

'Regi Academy'
Regi: 'Mijn lat ligt absurd hoog. Ik ga op zoek naar een ongeslepen diamant.'

Regi Penxten gaat in 'Regi Academy' op zoek naar een nieuwe straffe stem die dé ster wordt van zijn volgende single. Daarvoor schakelt hij zijn persoonlijke 'fab four' in. In de jury krijgt Regi versterking van Jaap Reesema, Olivia Trappeniers en Lester Williams, Camille Dhont staat naast het podium klaar met tonnen insider tips en mental support. Regi Academy volgt exclusief de grote zoektocht en geeft een unieke inkijk in het doen en laten van één van Vlaanderens grootste hitmakers. De winnaar van 'Regi Academy' beleeft op zaterdag 30 oktober een ongeziene vuurdoop in de grootste concertzaal van ons land: het Sportpaleis. Wie blaast hitkanon Regi omver?

'Anouk Matton Privé'
Een exclusieve inkijk in het glamourleven van Anouk Matton, de vrouw van de grootste dj ter wereld, Dimitri Vegas.

Anouk Matton is een vrouw van veel talenten en leidt het luxueuze en glamoureuze leven waar velen van dromen. Naast het dj’en en zingen is ze ook een ambitieuze business woman. Bovendien staat Anouk nu voor misschien wel de grootste uitdaging in haar leven: mama zijn van haar kersverse zoon London Takis Thivaios. De realityreeks 'Anouk Matton Privé' brengt Anouks Instagram tot leven en duikt exclusief in haar échte leven tijdens de laatste maand zwangerschap en de eerste weken als mama. Twee ingrijpende fases die Anouk samen met haar man Dimitri Vegas doorbrengt met een lach en een traan. Van een over the top babyshower tot het uitkiezen van de perfecte nanny’s voor London. Kortom: the real glam.

'BV Darts'
Wie gooit een one-hundred-and-eighty, een popcorn en wie moet afdruipen na een puddingleg? VTM 2 kreeg Vlaanderen al massaal aan het darten en dit najaar smijten ook 9 bekende Vlamingen zich in de dartsgekte. Kenji, de jongste uit het gezin Gooris, ex-voetballer Olivier Deschacht, Equal Idiots-zanger en -gitarist Thibault Christiaensen, politica Jinnih Beels, VTM NIEUWS-journaliste Hannelore Simoens, comedian Kamal Kharmach, ex-miss België Céline van Ouytsel, tv-gezicht Andy Peelman en Q-dj Vincent Fierens gooien hun polsen los en gaan de strijd aan met elkaar in BV darts. In een spel waar het gaat om millimeters en waar een ijzerdraad het verschil kan zijn tussen een overwinning of een nederlaag hopen zij de titel van 'Dartskampioen 2021' in de wacht te slepen.

Meer details? Check onze TV-Gids!


DOSSIER: Najaar 2021: alle plannen, alle zenders! (BE)

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo een logo Eén logo

Stan en Ollie, beter bekend als Laurel en Hardy, zijn het grootste komische duo dat Hollywood ooit gekend heeft. Begin jaren 50 is het duo overduidelijk op zijn retour en plannen ze een afscheidstournee in Groot-Brittannië en Ierland. Terwijl ze de harten van het publiek proberen te herwinnen met hun oude succesformule van komische acts, worstelen ze met het hectische schema, de hoge werkdruk en oude vetes. Gelukkig staan hun vrouwen Lucille en Ida steeds voor hen klaar.

'Stan & Ollie', film uit 2018 met oa. Steve Coogan en John C. Reilly, om 22.40 uur op Eén.

Dossiers

NU en STRAKS op tv

volledige TVgids
 • 18:30
  Blokken
  19:00
  Het journaal
 • 10:00
  Ketnet Junior
  18:55
  Hospital
 • 18:10
  Nachtwacht
  18:35
  De Hoppers
 • 18:20
  Echte Verhalen: De Buurtpolitie VIPS
  19:00
  VTM Nieuws 19 uur
 • 18:30
  De Pfaffs
  19:15
  Home and Away
 • 18:20
  Superstore
  18:50
  The Simpsons
 • 18:25
  Motorway Cops
  19:35
  My Wife and Kids
 • 18:15
  Brainiacs
  18:40
  The Mr. Peabody & Sherman Show
 • 18:15
  Slisse & Cesar
  18:40
  SOS Piet
 • 17:55
  Control Pedro
  19:00
  Dag dokter
 • 18:15
  Mijn Slechtste Beste Vriendin
  18:50
  Chateau Meiland
 • 18:10
  Two And a Half Men
  18:35
  That '70s Show
 • 17:50
  Castle
  18:45
  Grey's Anatomy
 • 17:55
  Het Weekmenu - reeks 2
  18:45
  Ware delicatessen
 • 15:00
  Herhalingslus
  20:00
  Z-Nieuws
 • 15:00
  Airplay 50
  19:00
  Waar is dat feestje?
 • 18:11
  De ambachter
  18:36
  Simple diy
 • 17:00
  Studio Vlaams Parlement
  05:00
  De Koepelzaal
 • 16:50
  Man. City - Chelsea
  20:30
  Ajax tv
 • 18:00
  Midsomer murders
  20:00
  The Larkins
 • 18:00
  The Real Housewives of NYC
  18:55
  Desperate Housewives
 • 18:17
  EenVandaag
  18:33
  NOS Gesprek minister-president
 • 18:30
  Noord-Zuid-Oost-West
  19:09
  BinnensteBuiten
 • 18:28
  De Faker
  18:44
  Het Klokhuis