'Bake Off Junior' verwelkomt gastheer Jeroom in de baktent

donderdag 9 juli 2020
Foto: VIER - © SBS Belgium 2020

Jeroom is dit najaar de steun en toeverlaat van de junior amateurbakkers in 'Bake Off Junior'. De opnames van de bakwedstrijd starten volgende week.

Gedurende zes weken nemen acht gepassioneerde jonge amateurbakkers het tegen elkaar op. Het resultaat zal eerst gratis bij Telenet te zien zijn voor alle Telenet TV klanten, later op VIER.


Jeroom: 'De 'Bake Off'-redactie moest duidelijk kiezen tussen een ervaren, bekwame presentator of iemand met het woord 'room' in z’n voornaam. Ik ben heel dankbaar voor deze kans en zal er alles aan doen om de hele 'Bake Off'-redactie en m’n reclasseringsambtenaar zeer trots te maken.'

De 'Bake Off'-tent strandt in Oostende
'Bake Off Vlaanderen' slaat in het komende seizoen haar witte tent op in de tuin van de Koninklijke Villa in Oostende.

Wim Opbrouck: 'De iconische 'Bake Off'-tent poot zich dit jaar neer in de iconische badstad Oostende. Daar, op de rand van ons land versmelt de zoete bakgeur zich met de frisse zeelucht. Het is een wonderlijke combinatie waar ik reikhalzend naar uitkijk. En vergeet niet; een goede zeeman wordt ook wel eens nat.'

DOSSIER: Najaar 2020: alle plannen, alle zenders! (BE)

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Huizenjagers Vakantiehuizen' (foto: VIER - © SBS Belgium 2020)

Makelaars Alexander, Nathalie en Jhonny zoeken een tweede verblijf voor chte carnavalisten uit Aalst. Ze willen tussen Nieuwpoort en Koksijde af en toe kunnen ontsnappen aan hun drukke levens. Het liefst van al willen ze een penthouse of een appartement op de bovenste verdieping. Maar het allerbelangrijkste is een zonovergoten, groot terras waar ze met vrienden en familie kunnen genieten van een glaasje. Jhonny kleurt wel erg buiten de lijntjes, met een superdeluxe woonboot. Budget: 450.000 euro.

'Huizenjagers Vakantiehuizen', om 20.30 uur op VIER.

Dossiers