Al 5000 kandidaten voor comeback 'Big Brother'

dinsdag 11 augustus 2020
Foto: SBS België & RTL Nederland

Het loopt storm voor de terugkeer van 'Big Brother' op het Vlaamse scherm. Na 13 jaar keert het ophefmakend realityprogramma terug op VIER of VIJF. En heel veel Vlamingen willen graag een plekje in het wereldberoemde huis veroveren.

Je privacy opgeven in een huis vol camera's zodat heel Vlaanderen (en Nederland) kan meekijken? Maar liefst 5000 mensen willen de uitdaging aangaan, dat meldt de krant Het Nieuwsblad vandaag. Enkel voor de uitdaging of hopen ze op hun '5 minutes of Fame'? Iets voor jou? Aanmelden kan nog steeds! 


Lees ook:
VIER en VIJF brengen 'Big Brother' terug naar Vlaanderen!

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM 3 logo

Nadat hij een eeuwenoude oorlog heeft ontketend met de Frost Giants door een verbod van zijn vader Odin te negeren, wordt de arrogante Thor verbannen naar de aarde voor een lesje in nederigheid. Daar blijkt de gevallen god zijn hamer Mjolnir niet meer te kunnen gebruiken. Pas als hij zich een waardige held toont, zal hij zijn goddelijke krachten terugkrijgen. Maar dan wordt Thor verliefd op de jonge wetenschapster Jane. Terwijl zij een relatie beginnen, moet Thor de aarde zien te vrijwaren van de duistere krachten die zijn aartsvijand vanuit het hemelrijk Asgard naar de aarde stuurt. Weet Thor zich als een echte held te gedragen en krijgt hij zijn krachten terug?

'Thor', film uit 2011 met oa. Chris Hemsworth en Natalie Portman, om 20.35 uur op VTM 3.

Dossiers