Dit eet je deze week met 'Dagelijkse Kost'!

Jeroen Meus zet in 'Dagelijkse Kost' elke dag van de week een smakelijk gerecht op tafel. Hij bewijst dat koken een plezier is voor iedereen, voor elk moment of evenement en naar ieders smaak. We kijken al even vooruit naar het menu van deze week.
Maandag: Linguine met scampi, courgette en venkel
Romige pasta met een saus van courgette, venkel en pastis, gebakken scampi's en kerstomaatjes.
Dinsdag: Georgische kip in looksaus, stro-aardappelen en Romeinse sla
Stukken kip gegaard in een melksaus met veel look, krokante aardappelstaafjes en een eenvoudige salade.
Woensdag: Tartelette met crème van geitenkaas, tartaar van tomaat en gekonfijte tomaat
Een krokant parmezaankoekje met smeuïge geitenkaas, tartaar van tomaten en plakjes gekonfijte tomaat.
Donderdag: Aardbeientaart met roomkaas
Een taart in drie lagen met een krokante koekjesbodem, roomkaas met limoen en violette en een topping van verse aardbeien met compote van aardbeien.
Vrijdag: Japanse burgers
Burgers met miso in het gehakt, coleslaw met spitskool, ingemaakte komkommer en daikon en een Japanse burgersaus.
'Dagelijkse Kost', van maandag tot vrijdag om 18.10 uur op VRT 1.