TVgids - VTM 4

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstSTAR ChannelNPO 1NPO 2NPO 3
01:15 Stargate SG-1
SG-1 moet samenwerken met de vijand om de Sangreal te vinden op een planeet.
«
»
02:10 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:10 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
14:00 Airwolf
Hawke gaat op zoek naar Santini nadat ze door een ex-vriend werd uitgenodigd in Afghanistan en vervolgens van de radar verdween.
«
»
14:50 Airwolf
Een afvallige wetenschapper implanteert apparaten om de geest van Locke te controleren om hem te dwingen mee te werken aan een plan om de Airwolf te stelen.
«
»
15:50 MacGyver
MacGyver helpt een Russische overloper om asiel aan te vragen in de VS. Penny Parker, die enkele dagen bij MacGyver logeert, komt per toeval een moordcomplot op het spoor.
«
»
16:50 Stargate SG-1
Nadat ze het bevroren lichaam van Merlijn hebben gevonden, helpt SG-1 hem met het bouwen van de Sangraal voordat Adria en haar Ori-leger het vinden.
«
»
17:40 Airwolf
In Laos filmt Mike bewijsmateriaal tegen een grote cocaïne dealer, St. Johns Vietnam commandant.
«
»
18:40 Police Interceptors
Een gevaarlijke achtervolging waarbij Interceptors Ben Pearson en Matt Ransom met hoge snelheid door de straten van Keighley scheuren, maar uiteindelijk met lege handen staan.
«
»
19:35 Top 20 Funniest
Kijk mee hoe een menselijke kanonskogel zijn doel mist, hoe een motorrijder af te rekenen krijgt met een boze ram en hoor kinderen dingen herhalen die hun ouders beter niet luidop hadden gezegd.
«
»
20:35 The Flintstones
Fred Flintstone woont met zijn vrouw Wilma en de huisdinosaurus Dino in het stadje Bedrock in het stenen tijdperk, waar voetaangedreven auto's langs de grotwoningen van de stad rijden. Fred en zijn vriend Barney werken voor een steenfabriek.
«
»
22:15 Hot Shots!
Topper Harley kan de fouten van zijn vader niet vergeten en heeft ontslag genomen van de Amerikaanse marine. Nu krijgt Topper echter bezoek van Commandant Block, die hem terug wil als piloot.
«
»
23:55 Stargate SG-1
Nadat ze het bevroren lichaam van Merlijn hebben gevonden, helpt SG-1 hem met het bouwen van de Sangraal voordat Adria en haar Ori-leger het vinden.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Goeiemorgen Morgen!' (Radio2)

De Ziggo Dome vormt het decor voor een gigantisch muzikaal spektakel met talloze oud-deelnemers aan het Eurovisiesongfestival. In deze aflevering: Mäns Zelmerlöw - 'Heroes', Bobbysocks - 'La det swinge', Rosa Linn - 'Snap', Cornelia Jacobs - 'Hold Me Closer', Ruslana - 'Wild Dances', Edsilia Rombley - 'Hemel en aarde', Gjon's Tears - 'Tout L'univers', The Roop - 'Discotheque', Alessandra - 'Queen of Kings' en Charlotte Perrelli - 'Take Me to Your Heaven'.

'Het Grote Songfestivalfeest', om 21.45 uur op VRT 1.

Dossiers