Studio Brussel-presentator Stijn Van De Voorde trekt op muzikale roadtrip door Californië

Wat is er nu nog relevant aan de muziek die in de Summer of Love (1967) werd gemaakt? Waar ligt de brug uit Under The Bridge van Red hot Chili Peppers? Hoe gevaarlijk is het écht in Compton? Hoe (...)

Lees meer
TVVlogo kijkcijfers blue

Kijkcijfers: 24, 25, 26, 27 & 28 mei 2017

Het lange, zomerse, weekend zit er alweer op. En wij pikken de draad van de kijkcijfers weer op. We beginnen bij woensdag en eindigen op zondag.

Lees meer
logo vier logo 4 logo

Mama van 13 kinderen dinsdag in 'De Sollicitatie'

Woonzorgcentrum Sauvegarde is op zoek naar een zorgkundige met een hart voor senioren. Geduld, respect en een luisterend oor zijn een must. Het engagement van de kandidaten is hartverwarmend.

Lees meer
Professor Rottey in 'Topdokters' (foto: VIER - © SBS Belgium 2017)

Dinsdag in 'Topdokters': 'patiënten zijn letterlijk proefkonijnen'

In de zevende aflevering van 'Topdokters' zien we hoe professor Sylvie Rottey als medisch oncologe vaak de enige hoop is voor vele kankerpatiënten. Naast de opvolging van haar patiënten, doet Dr. Rottey ook onderzoek naar nieuwe medicijnen.

Lees meer
'4 x 7' (Canvas)

De favoriete documentaires van Wim Helsen, Frank Raes, Annelies Beck en Luk Haekens in '4 X 7'

Zeven weken lang presenteerde Canvas op dinsdagavond '4 x 7': vier korte documentaires van telkens zeven minuten over onderwerpen die de makers nauw aan het hart liggen. In de laatste aflevering van de reeks kiezen vier Canvas-gezichten elk één documentaire uit de reeks die hen bijzonder is bijgebleven.

Lees meer

Meest recente

Loading

multimedia SPOTLIGHT

Brecht en Cedric winnen 'Peking Express' (foto: Q2 - © MEDIALAAN 2017)

Winnaars 'Peking Express 2017' bekend! - SPOILER

Na een race van 3.750 km doorheen Vietnam, Laos en Cambodja zijn de winnaars van 'Peking Express' bekend. De aflevering nog niet gezien? STOP dan nu met lezen. We willen je plezier niet vergallen.

Koningin Elisabethwedstrijd 2017

De finaleweek van de Koningin Elisabethwedstrijd bij de VRT

Het is gebeurd: de halve finales zijn gespeeld, de jury heeft geoordeeld en de 12 finalisten zijn bekend. Op maandag 29 mei begint de finaleweek van de eerste Koningin Elisabethwedstrijd voor cello.

Josje in 'Liefde Voor Muziek' (foto: VTM - © MEDIALAAN 2017)

Artiesten blikken terug op 'Liefde voor Muziek'

Als een derde van de iTunes top 100 wordt ingepalmd door dezelfde 7 artiesten. Als hits zoals Ik Wil Je Terug, Zo Bijzonder of You've Got A Friend grijs gedraaid worden op de radio.

'Jani Gaat...' (foto: VIER - © SBS Belgium 2017)

Jani eindigt in stijl en ontdekt de wereld van het Koninklijk Ballet van Vlaanderen

Hoewel Jani in zijn jonge jaren heel wat dansvloeren onveilig maakte, heeft hij er nooit aan gedacht om ballet te dansen. Hij huivert bij de gedachte zichzelf in een tutu te moeten hijsen, maar hij was altijd al gefascineerd door de elegantie en souplesse van de artiesten en de verhalen achter de coulissen.

'Thuisdag 2017' (foto: Eén - © Alex Vanhee, VRT 2017)

Bijna 4000 bezoekers op zonovergoten 'Thuisdag' in Wachtebeke

Liefst 3850 fans waren vandaag aanwezig op de 'Thuisdag' van Eén op het provinciaal domein Puyenbroeck in Wachtebeke in Oost-Vlaanderen. Het is duidelijk dat 'Thuis' niet alleen elke dag veel televisiekijkers boeit en voor heel wat gespreksstof zorgt bij jong en oud, maar dat die vele kijkers er vandaag ook graag bij waren op deze tropische 'Thuisdag'. In totaal werden 5600 foto's gemaakt en dat is een nieuw record.

MTV's 'Ex on the Beach' (foto: MTV - © Viacom Benelux 2017)

Modder gooien en full moon party's in 'Ex on the Beach: Double Dutch'

De droom van Bas en Alisa lijkt in duigen te zijn gevallen nadat Bas de megastar uit de kamer heeft gezet. Het heaven and hell feestje nam helse wendingen en iedereen besluit het iets rustiger aan te doen.

DOSSIER: Kandidaten/publiek Gezocht!

volledig dossier
Staf Coppens (foto: TVvisie - © Joke Devliegher 2015)

VTM komt met 'Euromiljonair Hot Seat'

De zomermaanden loeren om de hoek en dus worden door de verschillende zenders details prijsgegeven over de programma's voor die periode. Bij VTM zal Staf Coppens de nieuwe quiz 'Euromiljonair Hot Seat' presenteren.

Lees meer
logo vier logo 4 logo

VIER helpt jou een investeerder te vinden voor jouw droomproject!

Probeer jij een eigen idee, product of dienst te lanceren? Of is je bedrijf al jaren actief op de markt, en wil je verder innoveren? Maar zoek je nog een investeerder om je te helpen die droom waar te maken? Schrijf je dan nu snel in.

Lees meer
Siska Schoeters

Eén zoekt publiek voor 'De Club' van Siska

Dit voorjaar nog pakt Eén uit met een nieuwe quiz 'De Club', gepresenteerd door de immer vrolijke Siska Schoeters. Samen met 3 bekende vrienden heeft ze een club opgericht. Deze club is zo populair dat iedereen er deel van wil uitmaken.

Lees meer

Kijktip van de dag

Siska Schoeters (foto: TVvisie - © Roger Mortelmans 2017)

Vanavond start 'De Club', een humoristisch quizprogramma met Siska Schoeters waarin elke dag een nieuwe kandidaat probeert toe te treden tot 'De Club van Siska'. Maar de uitdager heeft het niet gemakkelijk, want de clubleden zijn slim, knap én grappig! En alleen die komen er in. De clubleden in deze aflevering zijn actrice Frances Lefebure, presentatrice Dina Tersago en journaliste Ihsane Chioua Lekhli.

'De Club', om 21.35 uur op Eén.

Dossiers

Meest gelezen

Dag top 3 (28/05)