'De Mol' van 2017 is bekend!

Wekenlang was Vlaanderen in de ban van 'De Mol' en stelden velen zich de vraag wie nu eigenlijk die 'mol' in het programma was. Iedereen gokte en had een eigen mening over de saboteur van het (...)

Lees meer

Schrijf je in voor het nieuwe seizoen van 'De Mol' - OPROEP

Ook dit najaar vertrekt Gilles De Coster samen met tien Vlamingen naar een voorlopig nog onbekende bestemming. De tien kandidaten hebben één gezamenlijk doel: alle opdrachten doen slagen, om zo veel (...)

Lees meer
'Complex' (foto: VIJF - © SBS Belgium 2017)

Het verhaal van Sonja in 'Complex' op VIJF

De 48-jarige Sonja gaat na tien jaar samenwonen eindelijk trouwen met Erwin. Het samengestelde gezin telt vijf kinderen, en Sonja lijkt dan ook alles te hebben om gelukkig te zijn. Maar... dat is niet het geval.

Lees meer
'Geordie Shore' (foto: MTV - © Viacom Benelux 2017)

8 nieuwe familieleden in nieuw seizoen 'Geordie Shore'

Oi oi! Onze favoriete lads & lasses zijn terug, dit seizoen met maar liefst acht nieuwe gezichten! De nieuwelingen voegen zich bij het vertrouwde team in 'Geordie Shore: New Radgie Rampage'.

Lees meer
'Classics 1000' (foto: Radio 1 - © VRT 2017)

Stem op je favoriete nummer in de 'Classics 1000'

Tijdens de tweede week van de paasvakantie hoor je op Radio 1 alleen maar de beste classics. Van maandag 10 tot en met zaterdag 15 april loodsen Ayco Duyster, Lieve De Maeyer, Evert Venema en Annelies Moons de luisteraars door hun all time favourites.

Lees meer
Nicole uit Berlare in 'Komen Eten' (foto: VIER - © SBS Belgium 2017)

Dinsdag in 'Komen Eten': Nicole uit Berlare

Nicole (45) is een zelfstandige nagelstyliste en is het gewend om haar klanten goed te verwennen, en dat gaat ze ook doen met haar gasten. Nicole woont in Berlare, een gemeente in Oost-Vlaanderen die bekend staat voor het Donkmeer, waar een typisch streekproduct gekweekt wordt: paling.

Lees meer

Meest recente

Loading

multimedia SPOTLIGHT

logo Radio 2 logo

Radio 2 verhuist in 2018 naar nieuwe locatie in Hasselt

Radio 2 Limburg zal in juni 2018 haar intrek nemen in de rechtervleugel, op het gelijkvloers, van de oude rijkswachtkazerne van Hasselt. Dat heeft de Raad van Bestuur van de VRT vandaag goedgekeurd.

MTV logo V3 MTV

Nieuwe benoemingen Viacom Benelux bestendigen lokale ambities

Viacom Benelux, het mediabedrijf achter de merken MTV, Comedy Central, Spike en Nickelodeon, versterkt Benelux team met nieuwe benoemingen.

'Moerkerke en de Vrouwen' (foto: VTM - © MEDIALAAN 2017)

Cathérine Moerkerke dinsdag in de dokken

In de derde aflevering van 'Moerkerke en de Vrouwen' gaat Cathérine interessante vrouwen zoeken in de haven van Antwerpen. Dat is één van de grootste werkgevers van ons land.

TVVlogo kijkcijfers blue

Kijkcijfers: 24, 25 en 26 maart 2017

Dit weekend hebben de Rode Duivels nog eens tegen een bal getrapt en traditiegetrouw hebben daar veel mensen naar gekeken. Al is het allerminst een recordcijfer geworden. Ook wielrennen blijft populair en Tom Waes scoort weer goud op zondag.

'Stukken van Mensen' (foto: VIER - © SBS Belgium 2016)

Oude straataffiche sigarettenmerk Tigra in 'Stukken van Mensen'

Paco verrast de dealers met een kolossaal werk: een straataffiche van het sigarettenmerk Tigra uit de jaren 50, gemaakt door de Amerikaanse kunstenaar Al More.

Melissa Van Hoydonck in 'The Sky is the Limit' (foto: VIER - © SBS Belgium 2017)

Melissa Van Hoydonck in 'The Sky is the Limit'

Melissa Van Hoydonck is afkomstig uit Brasschaat en moederskindje pur sang. Bijgestaan door de zakelijke hulp (en centen) van haar moeder Yolande, probeert Melissa haar eigen modemerk te lanceren: Les Filles d’Anvers.

DOSSIER: Kandidaten/publiek Gezocht!

volledig dossier
Gilles De Coster (foto: TVvisie - © Roger Mortelmans 2016)

Schrijf je in voor het nieuwe seizoen van 'De Mol' - OPROEP

Ook dit najaar vertrekt Gilles De Coster samen met tien Vlamingen naar een voorlopig nog onbekende bestemming. De tien kandidaten hebben één gezamenlijk doel: alle opdrachten doen slagen, om zo veel mogelijk geld te verdienen.

Lees meer
'Ink Master' (foto: Spike - © Viacom 2017)

Geef je nu op als canvas voor 'Ink Master - Meesters van de Lage Landen'

Een tatoeage heeft niet alleen een artiest nodig, maar ook een canvas. Iemand die een kunstwerk op zijn huid wil laten vereeuwigen. En voor het nieuwe Spike-programma 'Ink Master - Meesters van de Lage Landen' is de zender op zoek naar precies die mensen.

Lees meer
Guga Baul (foto: VTM)

Guga Baul zoekt kandidaten voor nieuwe VTM-quiz!

'Kan u de vraag nog eens herhalen?'. Dat is de vraag die het vaakst wordt gesteld door kandidaten in een televisiequiz. Maar het is ook de titel van een gloednieuw programma dat stemmenimitator Guga Baul later dit jaar zal presenteren bij VTM.

Lees meer

Kijktip van de dag

'Moerkerke en de Vrouwen' (foto: VTM - © MEDIALAAN 2017)

Cathérine volgt vrouwelijke havenarbeiders. Ze vraagt zich af of deze dames aanvaard worden in een omgeving die bekend staat als dé mannenwereld bij uitstek. Vijftien jaar geleden werkte er nauwelijks een vrouw in de haven, het zware werk was voorbehouden voor stoere mannen.

'Moerkerke en de Vrouwen', om 21.50 uur op VTM.

Dossiers

Meest gelezen

Dag top 3 (26/03)