TVvisie Trofee 2017: tv-programma van het jaar! - NOMINATIES

Binnenkort kan je weer stemmen voor de TVvisie Trofee 2017. Traditiegetrouw gebeurt dat in drie categorieën: tv-vrouw, tv-man én tv-programma van 2017.

Dé moeder van alle categorieën (...)

Lees meer
'Temptation Island' (foto: VIJF - © SBS Belgium 2017)

Eerste teaser van nieuw seizoen 'Temptation Island' - VIDEO

In februari is het weer zover. Dan start een nieuw seizoen, het derde op VIJF, van 'Temptation Island'. Enkele vad e deelnemers duiken nu al op in de media en er zijn nu ook de eerst beelden.

Lees meer
'Black Mirror' (foto: © Coopr/Netflix 2017)

'Black Mirror' seizoen 4 vanaf 29 december op Netflix

Netflix lanceert vandaag de finale trailer voor het vierde seizoen van de anthologieserie 'Black Mirror'. De zes nieuwe afleveringen zijn vanaf 29 december wereldwijd en exclusief beschikbaar voor abonnees.

Lees meer
'Neighbours' ('Buren') 2015

'Buren' - INHOUDEN week 51

Al jaar en dag klopt Vlaanderen van maandag tot vrijdag even aan bij de Australische buren. 'Neighbours' is een vaste waarde in het programmaschema van Eén. En wij geven je graag elke week een preview van de gebeurtenissen.

Lees meer
'De Meulemeester in Debat' (foto: VTM NIEUWS - © MEDIALAAN 2017)

VTM NIEUWS volop online actief in de eindejaarsweken

Dinsdag 19 december ontvangt Jan De Meulemeester in zijn wekelijkse 'De Meulemeester in Debat' N-VA-voorzitter en Antwerps burgemeester Bart De Wever.

Lees meer

Meest recente

Loading

multimedia SPOTLIGHT

TVV TVvisie Trofee

TVvisie Trofee 2017: de tv-man van het jaar! - NOMINATIES

Binnenkort kan je weer stemmen voor de TVvisie Trofee 2017. Traditiegetrouw gebeurt dat in drie categorieën: tv-vrouw, tv-man én tv-programma van 2017.

'La Mamma' met Sergio Herman (foto: VTM - © MEDIALAAN 2017)

Vanaf maandag nieuw op VTM: 'La Mamma' met Sergio Herman

Sergio Herman: een genie in de keuken, een graag geziene man. Niemand is dus geschikter om enkele BV-mama's, geflankeerd door hun zoon of dochter, op een unieke wijze te verrassen met een culinaire, nostalgische en soms ook emotionele trip.

TVV TVvisie Trofee

TVvisie Trofee 2017: de tv-vrouw van het jaar! - NOMINATIES

Binnenkort kan je weer stemmen voor de TVvisie Trofee 2017. Traditiegetrouw gebeurt dat in drie categorieën: tv-vrouw, tv-man én tv-programma van 2017.

logo MNM logo

Ed Sheeran is de ultieme favoriet van de MNM-luisteraar

2017 was hét jaar voor Ed Sheeran. Zijn hit 'Shape of You' komt helemaal uit het niets op nummer één van de MNM1000, de lijst met favoriete nummers van de luisteraars.

De 'Belpop 100' op Radio 1 (foto: Radio 1 - © VRT 2017)

Ploegsteert van Het Zesde Metaal verkozen tot beste Belgische popnummer in 'Belpop 100'

Ploegsteert van Het Zesde Metaal werd zonet door de luisteraars van Radio 1 verkozen tot het beste Belgische pop- en rocknummer in de 'Belpop 100'. De 'Belpop 100' werd vandaag tussen 9.00 en 18.00 uur door Evert Venema en Ayco Duyster gepresenteerd vanuit het Radiohuis Leuven.

'4 x 7' (Canvas)

Favoriete documentaires van Kathleen Cools, Bent Van Looy, Michaël Pas en Alicja Gescinska in '4 x 7'

Zeven weken lang presenteerde Canvas op zondagavond '4 x 7': vier korte documentaires van telkens zeven minuten over onderwerpen die de makers nauw aan het hart liggen.

DOSSIER: Kandidaten/publiek Gezocht!

volledig dossier
Nathalie Meskens (2017)

Nathalie Meskens zoekt publiek voor nieuw seizoen 'Beste Kijkers'

Binnenkort gidst Nathalie Meskens de kijker weer langs de leukste, opvallendste en meest hilarische beelden – nationaal, internationaal én viraal – in een nieuw seizoen ‘Beste Kijkers’.

Lees meer
'Het Gezin' (foto: Eén - © VRT 2017)

Nieuw seizoen voor 'Het Gezin' - SCHRIJF JE IN!

Eén zoekt voor de tweede reeks van 'Het Gezin' families waar straks iets belangrijk gebeurt. Trouw of verbouw je, start je een nieuwe zaak, verhuis je of heb je andere grote of kleine plannen?

Lees meer
logo Canvas logo

Canvas zoekt kinderen van verzetslui die willen getuigen - OPROEP

Canvas werkt aan een opvolger voor de succesreeks 'Kinderen van de Collaboratie', die nog tot 19 december elke dinsdagavond loopt. Na de kinderen van collaborateurs wil Canvas met Kinderen van het verzet nu het verhaal vertellen van kinderen van verzetslui en nazi-slachtoffers.

Lees meer

Kijktip van de dag

'La Mamma' met Sergio Herman (foto: VTM - © MEDIALAAN 2017)

Jens Dendonker stuurt zijn mama Chris op koffieworkshop, want zij is bezeten van het zwarte goud. En ondertussen kan hij in alle rust en tijdens enkele openhartige gesprekken met Sergio Herman, een diner bereiden voor de nietsvermoedende vrouw die hij wil bedanken voor haar steun de voorbije jaren. Jens' moeder is dol op alles wat uit de zee komt, behalve mosselen. Reden te meer voor Sergio om er t ch te maken, weliswaar verwerkt in een soepje. Ook bereiden hij en 'sous-chef' Jens tarbot met kreeft. En het dessert? Een heerlijke tiramisu, gemaakt van de beste koffie natuurlijk.

'La Mamma', om 20.35 uur op VTM.

Dossiers

Meest gelezen

Dag top 3 (14/12)