Nieuwe zomerreeks 'Danny in Arabistan' vanaf maandag in 'Terzake'

In de vijfdelige reeks 'Danny in Arabistan' onderzoekt de Nederlands-Libanese journalist Danny Ghosen wat jongeren in Arabische landen beweegt en inspireert. Daarvoor trekt hij naar Palestina, (...)

Lees meer
'Bright' (foto:  Coopr/Netflix 2017)

Will Smith in actiethriller 'BRIGHT' op Netflix - VIDEO

Niemand minder dan Will Smith speelt de hoofdrol in de langverwachte Netflix Original film 'Bright', naast Joel Edgerton ('Black Mass', 'Warrior') en Noomi Rapace ('The Girl with the Dragon Tattoo', 'Prometheus').

Lees meer
Quinta Lagarca 57 in Lagaras de Beira bij Dominique en Freddy in 'Met Vier in Bed' (foto: VTM -  MEDIALAAN 2017)

'Met Vier in Bed' door paradijselijk Portugal

Na een week in Spanje pakt 'Met Vier in Bed' van maandag 24 tot en met donderdag 27 juli opnieuw de koffers voor een zonnige trip naar Portugal. Het land heeft met zijn pittoreske dorpjes, grillige natuur en mediterraan klimaat heel wat te bieden.

Lees meer
Kobe Ilsen (foto: En -  Jokko VRT 2016)

Kobe Ilsen weer op Radio 1

Nu de vakantie zijn volle hoogtepunt nadert, lanceert Radio 1 nog enkele nieuwe stemmen en programma's om de zomer helemaal perfect te maken.

Lees meer
'Neighbours' ('Buren') 2015

'Buren' - INHOUDEN week 30

De Ronde van Frankrijk zit erop. Dus is er vanaf nu weer een vaste dagelijkse afspraak met de Australische buren in Ramsay Street. Tijd om al eens vooruit te blikken naar de gebeurtenissen van volgende week.

Lees meer

Meest recente

Loading

multimedia SPOTLIGHT

logo Eleven Sports logo

Eleven Sports wordt Belgische pionier voor live uitzendingen eSports

Eleven Sports heeft een akkoord bereikt met eSports-organisator Gfinity om live en exclusief het eSports-toernooi Gfinity Elite Series uit te zenden.

Eurosport

Tour de France tot en met 2023 live bij Eurosport

De Tour de France is ook de komende zes jaar bij Eurosport te zien. Door de nieuwe overeenkomst is 's werelds grootste wielerwedstrijd in maar liefst in 38 Europese landen exclusief via 'the Home of Cycling' te volgen.

logo CAZ logo

Twee thrillers op CAZ

Op zondag 23 juli staat om 20.40 uur de legendarische thriller 'The Silence Of The Lambs' op het programma. En van de heel zeldzame films die de vijf belangrijkste Oscars wonnen.

Vitaya logo V3 logo Vitaya V3 logo Vitaya

Nederlandse realityreeks 'Roy Donders' op Vitaya

Op vrijdag 28 juli start om 22.15 uur het eerste seizoen van de realityreeks 'Roy Donders'. Nederlandse stylist en volkszanger Roy Donders geeft in deze realityreeks een unieke kijk in zijn leven en dat van zijn familie.

VTM logo

Enkele blikvangers van VTM

Na een week in Spanje pakt 'Met Vier in Bed' van maandag 24 tot en met donderdag 27 juli opnieuw zijn koffers voor een zonnige trip naar Portugal.

Gers Pardoel aan het Q-Beach House in Qmusic (foto: TVvisie -  Timmy Vanheel 2017)

Q2 zendt Sunset Concert Gers Pardoel uit

De hele zomer lang zijn er heel wat Sunset Concerten met straffe artiesten in het Q-Beach House van Qmusic. Gers Pardoel gaf de aftrap aan het podium van de Lifeguard Tower in Oostende.

DOSSIER: Najaar 2017: alle plannen, alle zenders! (BE)

volledig dossier
'Alloo bij de Wegpolitie' (foto: VTM -  MEDIALAAN 2016)

Derde seizoen van 'Alloo bij de Wegpolitie'

Luk Alloo is bezig met de opnames van een nieuw seizoen 'Alloo bij de Wegpolitie'. Dat schrijft Het Nieuwsblad. De nieuwe reeks zou al in het najaar te zien zijn op VTM.

Lees meer
TVV Familie 2016 Bas Van Weert als Cdric in 'Familie' (foto: VTM -  MEDIALAAN 2016)

Bas Van Weert verlaat 'Familie'

Acteur Bas Van Weert die sinds 2013 de rol van Cdric vertolkt in 'Familie' zal de reeks dit najaar verlaten. Bas is geslaagd voor zijn toegangsexamen aan het Conservatorium in Antwerpen en start er in september een verdere acteeropleiding. Hij wil zich volledig focussen op deze opleiding, waardoor de combinatie met zijn steeds groter wordende rol in 'Familie' onmogelijk is geworden.

Lees meer
'Sturmtroopers' (foto: Ketnet -  Joost Joossen VRT 2017)

Ketnet start opnames nieuwe reeks 'Sturmtroopers'

Ketnet is begonnen met de opnames van 'Sturmtroopers'. Nico Sturm trekt er met zes Ketnetters op uit die stuk voor stuk beschikken over een flinke portie lef, doorzettingsvermogen en intelligentie.

Lees meer

Kijktip van de dag

'Shopping Queens' (foto: VIJF -  SBS Belgium 2017)

Vandaag maken we kennis met de 25-jarige Manon. Ze komt uit Wolvertem en heeft een eigen nagelstudio. Ze houdt van Louis Vuitton bags en voegt elk jaar een nieuw item toe aan haar collectie. Een stoere chick met een girly touch dus. 'Deze opdracht is niet makkelijk maar mijn inspiratie is Kate Middleton', klinkt het. Naast het thema is ook het budget een uitdaging voor Manon. Als ze haar outfit wil betalen, komt ze aan de kassa 8 cent tekort. 'Mag ik iets schoonmaken, aub?'.

'Shopping Queens', om 19.55 uur op VIER.

Dossiers

Meest gelezen

Dag top 3 (17/07)