Het repertoire van Jasper Steverlinck in 'Liefde voor Muziek'

'Deze songs zijn echt een plezier om te coveren.' Met deze uitspraak van Cocojr. zijn alle 'Liefde voor Muziek'-artiesten het op maandag 21 mei eens als ze het repertoire van Jasper Steverlinck (...)

Lees meer
'Komen Eten' (foto: VIER - © SBS Belgium 2018)

Een trio van Oreo, een eigenzinnige BOM en een Gucci-manager... in 'Komen Eten'

Marc uit Brasschaat is 58 en een gelukkig man. Hij komt uit een gezin met 11 kinderen en zelf heeft hij 5 zonen. Marc doorzwom al vele watertjes in zijn leven, maar telkens gaat hij de confrontatie aan en gaat hij voor zijn doel.

Lees meer
'Unikitty!' (foto: © Cartoon Network/Day One MPM 2018)

'Unikitty' in première op Cartoon Network!

Op 21 mei maakt Unikitty, het populaire personage uit 'The LEGO® Movie', haar langverwachte intrede op Cartoon Network! In de splinternieuwe animatiereeks 'Unikitty!', geproduced door de prestigieuze Warner Bros. Animation studio, volgen we de grappige avonturen van het titelpersonage en haar vrienden.

Lees meer
logo Canvas logo

Maandag een 'Belpop' over Flip Kowlier

''t Hof van Commerce heeft een soort trots gegeven aan de West-Vlaamse jongeren: het is best wel cool om West-Vlaams te spreken' (Paul Lannoy, TLP).

Lees meer
TVV Sturm der Liebe 2018 Jeannine Michèle Wacker (Clara) in 'Sturm der Liebe' (foto: Vitaya - © MEDIALAAN 2018)

'Sturm der Liebe' - INHOUDEN week 21

'Sturm der Liebe' is al enkele jaren het best bekeken programma op Vitaya. De soap wordt al sinds 2005 uitgezonden en blijft onverminderd populair. Bij TVvisie presenteren we je wekelijks ook de inhouden van deze Duitse kijkcijfertopper.

Lees meer

Meest recente

Loading

multimedia SPOTLIGHT

logo Neighbours logo Neighbours 2017 logo Buren logo

'Buren' - INHOUDEN week 21

De dagelijkse bezoekjes aan onze Australische tegenvoeters in 'Buren' behoren al jaar en dag tot de vaste gewoontes van heel wat Vlaamse fans. De oersoap is nog altijd springlevend. Wekelijks geven we je graag een preview van de aankomende gebeurtenissen.

TVVlogo kijkcijfers blue

Kijkcijfers: donderdag 17 mei 2018

'Thuis' haalt het miljoen kijkers niet. HOE lang is dat geleden? De zaalshow van Els De Schepper doet beter dan 'Familie'. 'Grillmasters' moet tevreden zijn met een 17de plek.

Schermgezichten Studio 100 TV (foto: © Studio 100 2018)

Marie Verhulst wordt nieuw schermgezicht van Studio 100 TV

James Cooke en Joyce Beullens kondigden een verrassing van formaat aan op Studio 100 TV! Marie Verhulst werd immers voorgesteld als nieuw gezicht van de zender.

'De Mol' (foto: VIER - © SBS Belgium 2018)

Hoe Pieter 'De Mol' werd zondag op VIER

Vorige week werd de mol ontmaskerd door Lloyd, de Benjamin van de groep. Pieter bleek geen heilig boontje, maar een toegewijde saboteur en acteur die op uitmuntende wijze de groep wist te dwarsbomen. Meesterlijk, zo worden zijn acties omschreven.

'MTV's Ex on the Beach: Double Dutch' (foto: MTV - © Viacom Benelux 2018)

Het gaat er heet aan toe in 'Ex on the Beach: Double Dutch' op MTV

De vorige aflevering eindigde met een gezellig feestje waar behoorlijk wat alcohol doorheen ging. Sommigen hebben zich netjes ingehouden en hebben daarom alleen wat last van vermoeidheid, maar Roy voelt de kater toch net wat meer...

'Civilisations' (foto: Canvas - © BBC/VRT 2018)

Zondag in 'Civilisations': The eye of faith

Mary Beard onderzoekt in deze aflevering het controversiële thema van religie in de kunst. Daarvoor trekt ze onder meer naar de tempel van Angkor Wat, naar Venetië, naar de boeddhistische grotten in Ajanta, de Blauwe Moskee in Istanbul en het Parthenon in Athena.

DOSSIER: Kandidaten/publiek Gezocht!

volledig dossier
NRJ

NRJ Vlaanderen zoekt radiotalent! - VIDEO

SBS Media Belgium, de samenwerking tussen Mediahuis en De Vijver Media, plant om dit najaar vanuit Antwerpen de uitzendingen te starten op FM van een nieuwe Vlaamse radio voor actieve stedelingen: NRJ.

Lees meer
'Rijker dan je Denkt?' (foto: VTM - © MEDIALAAN 2018)

'Rijker dan je Denkt?' is terug!

Staf Coppens trekt de komende weken weer door Vlaanderen om hopelijk enkele mensen rijker te maken dan ze denken. Op zaterdag 5 en zondag 6 mei strijkt de 'Rijker dan je Denkt?'-karavaan neer in het Stripmuseum in Brussel.

Lees meer
'Leeuwenkuil' (foto: VIER - © SBS Belgium 2017)

Schrijf je in voor het tweede seizoen van 'Leeuwenkuil'

Vijf leeuwen gaan opnieuw op zoek naar een gouden idee, een innovatieve geest of waanzinnige ambities. Zoek jij een investering voor jouw droom? VIER maakt een tweede seizoen van 'Leeuwenkuil'

Lees meer

Kijktip van de dag

Wim Lybaert in 'Het Goeie Leven' (foto: TVvisie - © Roger Mortelmans 2016)

In deze aflevering is fotografe, journaliste en televisiegezicht Lieve Blancquaert Wims reisgezel voor een week. Lieve houdt van mensen. Waar ze ook komt, wil ze stoppen om een portret te maken. Wim voelt zich veel meer tot de natuur aangetrokken en leert Lieve denken als een kikker. Van het vele rijden raakt het lijf van Wim veel te stijf. Lieve doet de Columbus stoppen om hem zijn eerste yogales te geven.

'De Columbus', om 20.35 uur op Eén.

Dossiers

Meest gelezen

Dag top 3 (17/05)