Femke en Peter verwelkomen te vroeg geboren zoontje Vic in 'Thuis'

Het was een spannend einde vorige week vrijdag in 'Thuis': tijdens het proces krijgt Femke plots ween. Zal Femke nu al bevallen, veel te vroeg? Hoe loopt het af?

Vic Vlerick, een zoontje voor (...)

Lees meer

Voormalig VRT-journalist Miel Dekeyser overleden

Oud-VRT-journalist Miel Dekeyser is op 84-jarige leeftijd overleden. Dat bevestigt de openbare omroep. Dekeyser was jarenlang aan de nieuwsdienst verbonden. Hij volgde vooral de VS.

Miel Dekeyser (...)

Lees meer
logo Eleven Sports logo

Duel tussen twee topteams uit de NBA en een interessante speeldag in Serie A op Eleven Sports

Na het puntenverlies van Juventus op de vorige speeldag ligt de strijd in de Serie A weer helemaal open. AS Roma n ook het Napoli van Dries Mertens brengen eindelijk opnieuw spanning in de Italiaanse competitie.

Lees meer
TVVlogo kijkcijfers blue

Kijkcijfers: 13, 14 en 15 januari 2017

'Beau Sjour' en 'Kalmte Kan U Redden' blijven de toppers van het weekend. Verder scoren vooral herhalingen en enkele films. Een overzicht.

Lees meer
'Blind Getrouwd' (foto: TVvisie - Roger Mortelmans 2017)

Tweede seizoen van 'Blind Getrouwd' in de startblokken bij VTM

Het eerste seizoen van 'Blind Getrouwd' was een schot in de roos. Niettegenstaande de aankondiging van dit programma heel wat wenkbrauwen deed fronsen, behaalde het 'experiment' eens op antenne heel goede kijkcijfers.

Lees meer
De moeder van Staf in 'Rijker dan je Denkt?' (foto: VTM - MEDIALAAN 2017)

Staf loopt zijn moeder tegen het lijf in 'Rijker dan je Denkt?'

Staf Coppens kijkt toch wel verrast op als plots ook zijn eigen moeder zich aanmeldt bij 'Rijker dan je Denkt?'. Moeder Coppens heeft o.a. een zwaard dat een familielid meebracht uit het Afrikaanse Tsjaad. En dat zou wel eens een oud erfstuk kunnen zijn van een lokaal stamhoofd.

Lees meer

Meest recente

Loading

multimedia SPOTLIGHT

'Alloo Bij' met Jacques Vermeire (foto: VTM - MEDIALAAN 2017)

Jacques Vermeire staat dinsdag centraal in 'Alloo Bij'

Jacques Vermeire is acteur, zanger, danser, cabaretier, verzamelaar in oude spullen, fulltime vader en filosoof. De komiek staat ondertussen al 43 jaar in het vak en wil niet op zijn lauweren rusten. 'Ik wil zeker nog 10 jaar optreden, tot mijn 75, ik wil er blijven bij horen, ik wil met de nieuwe garde kunnen mee zijn, ik wil in Belgi iets betekenen', getuigt hij in het portret van Luk Alloo.

Philippe Geubels in 'Het Huis' (foto: En - VRT 2017)

Philippe Geubels dinsdag in 'Het Huis' op En

Dinsdag is Philippe Geubels te gast in 'Het Huis'. Kan de stand-up comedian zijn grappen voor 24 uur achterwege laten? Eric slaagt erin om Philippe te doen ontdooien.

'Powerpuff Girls' (foto: Cartoon Network 2016)

Zet 2017 goed in met nieuwe afleveringen van de 'Powerpuff Girls' en 'Bugs'

De drie superheldinnen Blossom, Bubbles en Buttercup zijn terug in nieuwe afleveringen van De Powerpuff Girls. Ook dit keer combineren de meisjes op voorbeeldige wijze huiswerk en het redden van de wereld, en dat vr bedtijd.

'Neighbours' ('Buren') 2015

'Buren': INHOUDEN week 3

Al jaar en dag klopt Vlaanderen van maandag tot vrijdag even aan bij de Australische buren. 'Neighbours' is een vaste waarde in het programmaschema van En. En wij geven je graag elke week een preview van de gebeurtenissen.

'Ligt er Flan op de Mont Blanc?' (foto: VTM - MEDIALAAN 2017)

Aprs-ski op zijn best met Frans Bauer en Sam Gooris in 'Ligt er Flan op de Mont Blanc?'

De strijd om een skivakantie gaat onverminderd voort tijdens de derde week van 'Ligt er Flan op de Mont Blanc?', vanaf maandag 16 januari bij VTM.

'Amigo's' (foto: VTM - MEDIALAAN 2017)

Nieuw bij VTM: 'Amigo's', een driegangenmenu van humor, misdaad en drama

Maandag start bij VTM 'Amigo's', een nieuwe dramareeks met een topcast met o.a. Jurgen Delnaet, Johny Voners, Wouter Hendrickx, Mathieu Sys, Frances Lefebure, Sahin Avci, Tom Van Bauwel, Krt Rogiers en Sandrine Andr.

DOSSIER: Kandidaten/publiek Gezocht!

volledig dossier
'De Kotmadam' - seizoen 22 (foto: VTM - MEDIALAAN 2016)

'De Kotmadam' zoekt lachers!

Jeanne, Jef en de studenten hebben dertien gloednieuwe en super grappige afleveringen opgenomen. Maar ze zijn nog niet helemaal klaar. Wat nog ontbreekt is de lach van het publiek.

Lees meer
'Iedereen Beroemd' (foto: En - VRT 2013)

OPROEP En: maak 3 minuten televisie voor 1 miljoen kijkers

Dit voorjaar schenkt 'Iedereen Beroemd' elke week drie minuten zendtijd weg aan onbekend creatief talent. 'Iedereen Beroemd' zoekt samen met Studio OpenVRT verfrissende en vernieuwende video's van telkens drie minuten.

Lees meer
Cath Luyten in 'Buurman, Wat Doet U Nu?' (foto: TVvisie - Roger Mortelmans 2016)

Cath Luyten zoekt publiek!

Cath Luyten ging de voorbije weken op zoek naar mensen die in 2017 iets heel bijzonders - groot n klein - willen realiseren. Mensen die een voornemen hebben en vastberaden zijn om dat binnenkort eindelijk waar te maken, n dat plan voor 2017 willen delen met de rest van Vlaanderen in een nieuw programma.

Lees meer

Kijktip van de dag

'Alloo Bij' met Jacques Vermeire (foto: VTM - MEDIALAAN 2017)

Luk Alloo neemt Jacques Vermeire mee op een trip down memory lane. Samen trekken ze naar zijn oude scholen, de abdij van Averbode, zijn snoepwinkeltje van weleer en het Mechels Miniatuur Theater. Luk volgt de komiek op zijn tournee 'De 3 Wijzen' en neemt hem mee in zijn droomwagen.

'Alloo Bij... Jacques Vermeire', om 21.45 uur bij VTM.

Dossiers

Meest gelezen

Dag top 3 (07/12)