'Iedereen Beroemd' zoekt koppels met bijzondere eerste ontmoeting

'Iedereen Beroemd' is voor een nieuwe rubriek op zoek naar koppels met bijzondere herinneringen aan hun eerste ontmoeting.

Herinneren jullie je dat moment nog als de dag van gisteren? En willen (...)

Lees meer
TVVlogo kijkcijfers blue

Kijkcijfers: donderdag 19 juli 2018

Het lijkt alweer een eeuwigheid geleden dat we nog eens een miljoenentopper in de kijkcijfertabel hadden. En daar lijkt niet meteen verandering in te komen. En trekt het meeste kijkers naar zich toe, maar VTM heeft deze zomer ook al mooie resultaten behaald. VIER koos voor een zomer zonder eigen producties en dat vertaalt zich in lage kijkcijfers.

Lees meer
logo VTM logo VTM

Een nieuwe zomerweek op VTM

'Met Vier in Bed' zoekt van maandag 23 tot en met donderdag 26 juli opnieuw warmere oorden op. Het programma bezoekt vier uitbatersduos die als God in (het zuiden van) Frankrijk leven.

Lees meer
logo CAZ logo

De Zomer van 007 gaat verder op CAZ

Op zaterdag 21 juli staat om 20.40 uur de Oscargenomineerde misdaadfilm 'Prisoners' met Hugh Jackman en Jake Gyllenhaal bij CAZ op het programma.

Lees meer
Vitaya logo V3 logo Vitaya V3 logo Vitaya

De blikvangers van Vitaya

Vitaya brengt op maandag 23 juli om 20.35 uur de romantische komedie 'Bewitched' met Nicole Kidman en Will Ferrell in de hoofdrol, een bewerking van een succesvolle sitcom uit de jaren 60.

Lees meer

Meest recente

Loading

multimedia SPOTLIGHT

logo Q2 logo

Veel muziek volgende week op Q2

Sean Dhondt brengt op zaterdag 21 juli (vanaf 22.45 uur) en zondag 22 juli (vanaf 22.35 uur) live verslag uit vanop Tomorrowland in 'At the Festivals'.

TVVlogo kijkcijfers blue

Kijkcijfers: woensdag 18 juli 2018

'Vive le Vlo' blijft stevig aan de kop van het klassement, gevolgd door 'Het Journaal'. 'Lili en Marleen' is het best bekeken VTM-programma en bij VIER redt 'Stukken van Mensen' enigszins de meubelen.

'At The Festivals' (foto: Q2 -  MEDIALAAN 2018)

Sean Dhondt gaat live vanop Tomorrowland met 'At The Festivals'

Vanaf morgen, vrijdag 20 juli 2018, brengt Tomorrowland de madness terug naar de Schorre in Boom. Sean Dhondt trekt voor 'At The Festivals' drie dagen naar het spectaculaire dancefestival om er live verslag uit te brengen van het eerste weekend.

'Scoor de Zomer Door' (foto: MTV -  Viacom Benelux 2018)

'Scoor De Zomer Door' met playboy Jorden en bubbly Channah uit 'MTV's EOTBDD'

Remember playboy Jorden en bubbly flirt Channah uit 'MTV's Ex on the Beach: Double Dutch'? Wat nou als Jorden zijn zelfvertrouwen en versier-strategien deelt met anderen die daar wat minder bedeeld in zijn?

MNM

MNM Start To DJ 2018: zes van de zeven finalisten zijn bekend

Deze zomer zoekt MNM opnieuw jong dj-talent in Start To DJ, de dj-wedstrijd van de jongerenzender. Voor het achtste jaar op rij gaat MNM op zoek naar een straffe, jonge dj die met enkele platen een feest in brand kan steken.

'Met Vier in Bed' - Chalet Interwood Durbuy (foto: VTM -  MEDIALAAN 2018)

Donderdag in 'Met Vier in Bed': Chalet Interwood in Durbuy

Durbuy is het bewijs dat je niet groot hoeft te zijn om groots te presteren. Als n van de kleinste steden ter wereld trekt Durbuy jaarlijks duizenden toeristen naar Walloni omwille van de natuur, folklore en cultuur.

DOSSIER: Kandidaten/publiek Gezocht!

volledig dossier
'Iedereen Beroemd' (En)

'Iedereen Beroemd' zoekt koppels met bijzondere eerste ontmoeting

'Iedereen Beroemd' is voor een nieuwe rubriek op zoek naar koppels met bijzondere herinneringen aan hun eerste ontmoeting.

Lees meer
Bruno Wyndaele (foto: En -  VRT/Geert Van Hoeymissen 2018)

Bruno Wyndaele zoekt publiek - OPROEP

Deze zomer geniet je op En van een zomers praatprogramma dat gepresenteerd zal worden door Bruno Wyndaele: 'Het Zomert met...'. Elke dag nodigt Bruno een bijzondere gast uit om te praten over het leven, zoals je op een mooie zomeravond wel eens doet.

Lees meer
Mathias Coppens (foto: VTM -  MEDIALAAN 2016)

Mathias Coppens helpt je zoeken op VTM - VIDEO

Mathias Coppens werkt met zijn productiehuis Roses Are Blue aan een nieuw VTM-programma. Daarin gaat hij op zoek naar personen die uit het leven van iemand zijn verdwenen. Coppens roept in een video mensen op om zich in te schrijven.

Lees meer

Kijktip van de dag

logo Q2 logo

'Tiger' Chen Lin Hu, een jonge gevechtssporter met ongekende tai-chikunsten, komt terecht in een ondergrondse en geheime vechtarena. Hier moet hij het opnemen tegen de meest gevaarlijke vechtmachines, zonder regels of scheidsrechters. De gevechten worden steeds intenser, net als Tigers wil om te overleven. Ondertussen is de politie druk bezig om deze geheime organisatie te ontmaskeren.

'Man Of Tai Chi', film met oa. Tiger Hu Chen en Keanu Reeves om 20.50 uur op Q2.

Dossiers

Meest gelezen

Dag top 3 (19/07)