Ben Roelants weg bij VRT

Ben Roelants verruilt de VRT voor digitale themazender Evenaar. Dat schrijft Het Nieuwsblad. Roelants wordt het gezicht van Evenaar, dat vooral reisreportages en natuurdocumentaires uitzendt.

Ben (...)

Lees meer
'Mijn Pop-uprestaurant 2017' (foto: VTM - MEDIALAAN 2017)

TJOP'S of Meat & Griet: wie wordt de tweede finalist?

Na drie spannende duels en een kritisch bezoek van de jury zijn Daniela en Mitchell de overtuigende winnaars van de ster n het eerste duo dat naar de finale gaat. Voor genomineerden TJOPS en Meat & Griet is het bang afwachten.

Lees meer
'Shopping Queens' (foto: VIJF - SBS Belgium 2017)

Jani daagt ladies in uniform uit om volledig los te gaan in 'Shopping Queens'

Hoe makkelijk is het om niet elke dag te moeten nadenken over wat je zal aantrekken? Onze shopping addicts van deze week zien het graag anders. En dus hangen ze hun dagelijkse inspiratieloze uniform even aan de haak om volledig loss te gaan in de Leuvense binnenstad.

Lees meer
Koenraad Van Landuyt in 'Topdokters' (foto: VIER - SBS Belgium 2017)

Professor Koenraad Van Landuyt centraal in 'Topdokters'

In de tweede aflevering maken we uitgebreid kennis met Prof. Koenraad Van Landuyt, vader van vier dochters, kweker van eigen kiwi's, amateurfotograaf n plastisch chirurg. Een vrouw waar voor de tweede maal borstkanker bij is vastgesteld komt bij hem op consultatie.

Lees meer
'Boonen & Friends' (foto: VTM - MEDIALAAN 2017)

Dinsdag VTM NIEUWS SPECIAL: 'Boonen & Friends'

Afscheid nemen met het grootste respect van hl het peloton, dat deden maar weinig renners hem voor. VTM-wielerjournalist Merijn Casteleyn heeft het voorbije half jaar een hele reeks interviews gedaan met collega's van Tom Boonen.

Lees meer

Meest recente

Loading

multimedia SPOTLIGHT

'De Sollicitatie' (foto: VIER - SBS Belgium 2017)

Op zoek naar de ideale kindbegeleider in 'De Sollicitatie'

In de tweede aflevering van 'De Sollicitatie' gaat First op zoek naar een IT-consultant en heeft Partena zijn zinnen gezet op de ideale kindbegeleider. De sollicitanten krijgen n uur de tijd om hun mogelijk nieuwe baas ervan te overtuigen dat zij de geschikte kandidaat zijn voor de job.

'Peking Express' (foto: Q2 - MEDIALAAN 2017)

Awa & August vallen af in 'Peking Express', Steff & Margaux gaan door

Het eindpunt van de vierde aflevering van 'Peking Express' vandaag, zondag 23 april, betekende ook het einde van het avontuur voor Nederlanders Awa en August. De tortelduifjes kwamen als laatste over de streep aan het Overwinningsmonument in Dien Bien Phu.

Eurosport

Ronde van Romandi live op Eurosport 1

Het wielerpeloton raast ook bij Eurosport door: van dinsdag 25 tot en met zondag 30 april is de Ronde van Romandi live en exclusief te volgen via 'the Home of Cycling'.

'4 x 7' (Canvas)

Jan Van Rompaey in de derde aflevering van '4 x 7'

Vier korte documentaires over onderwerpen die de makers nauw aan het hart liggen. Dat zijn de ingredinten van de derde aflevering van '4 x 7'.

'Weduwen na de Val' - Peter Verlinden en Agathe Kanziga (foto: Canvas - VRT 2017)

Deze week in 'Weduwen na de Val': Agathe Kanziga (Rwanda)

In 'Weduwen na de Val' op Canvas ontmoet VRT-journalist Peter Verlinden weduwen van voormalige dictators en alleenheersers: deze week is dat Agathe Kanziga, de weduwe van president Habyarimana van Rwanda.

'Flying Doctors' (foto: En - VRT 2014)

Anthony Caere ('Flying Doctors') herstelt van vliegtuigongeval

Anthony Caere, de piloot die bekend is van het En-programma 'Flying Doctors', bekomt momenteel in een Gents ziekenhuis van een vliegtuigongeval. Dat ongeval gebeurde tijdens een routinevlucht donderdag in Oost-Congo.

DOSSIER: Kandidaten/publiek Gezocht!

volledig dossier
Guga Baul (foto: VTM)

Guga Bal zoekt publiek voor nieuwe VTM-quiz

'Kan u de vraag nog eens herhalen?'. Dat is de vraag die het vaakst wordt gesteld door kandidaten in een televisiequiz. Maar het is ook de titel van een gloednieuw programma dat stemmenimitator Guga Bal, bekend van 'Tegen De Sterren Op', binnenkort zal presenteren op VTM.

Lees meer
Gilles De Coster (foto: TVvisie - Roger Mortelmans 2016)

Schrijf je in voor het nieuwe seizoen van 'De Mol' - OPROEP

Ook dit najaar vertrekt Gilles De Coster samen met tien Vlamingen naar een voorlopig nog onbekende bestemming. De tien kandidaten hebben n gezamenlijk doel: alle opdrachten doen slagen, om zo veel mogelijk geld te verdienen.

Lees meer
'Ink Master' (foto: Spike - Viacom 2017)

Geef je nu op als canvas voor 'Ink Master - Meesters van de Lage Landen'

Een tatoeage heeft niet alleen een artiest nodig, maar ook een canvas. Iemand die een kunstwerk op zijn huid wil laten vereeuwigen. En voor het nieuwe Spike-programma 'Ink Master - Meesters van de Lage Landen' is de zender op zoek naar precies die mensen.

Lees meer

Kijktip van de dag

'Liefde voor Muziek' (foto: VTM - MEDIALAAN 2017)

Deze week zijn het de songs van Isabelle A die een compleet nieuw jasje krijgen in 'Liefde voor Muziek'. En het belooft een aflevering te worden met heel wat verrassingen. Met een primeur in de geschiedenis van het programma om te beginnen. Voor het eerst bewerkten 2 artiesten zonder elkaars medeweten hetzelfde nummer. Bovendien kleurt de derde aflevering vooral Nederlandstalig, met 6 van de 7 artiesten die voor het Nederlands kiezen.

'Liefde voor Muziek', om 20.35 uur op VTM.

Dossiers

Meest gelezen

Dag top 3 (23/04)