Simon is ontvoerder van Stefanie in 'Familie'

De aflevering van 'Familie' op woensdag was al bijna een seizoensfinale. Al enkele weken leven de fans van de soap mee met Stefanie, die opgesloten zit in een kelder. En nu is duidelijk wie de (...)

Lees meer
Ingeborg (foto: VTM - © VMMa 2005)

Ingeborg mental coach VRT-journalisten

Ingeborg wordt binnenkort door de VRT ingeschakeld als mental coach op de nieuwsdienst. Het is de bedoeling dat ze met de schermgezichten van de nieuwsdienst aan de slag gaat om hen te leren rustiger over te komen.

Lees meer
'Gypsy' (foto: © Coopr/Netflix 2017)

Vanaf 30 juni kruipt Naomi Watts in de huid van therapeute Jean Halloway

'Gypsy' is een psychologische thriller over therapeute Jean Halloway (Naomi Watts), die de grenzen van de arts - patiënt vertrouwensrelatie aftast en zelfs overschrijdt.

Lees meer
'Chef in je Oor' (foto: VIER - © SBS Belgium 2017)

Vispannetje voor Dave en Souraja in 'Chef in je Oor'

Dominique zit vandaag in het oor van Dave. Enkel op vrouwendag doet hij een inspanning in de keuken. Dominique heeft alle moeite van de wereld om de aandacht van zijn kluns bij de witte wijn weg te houden.

Lees meer
'Met Vier in Bed': Riaflora in Santopetar (foto: VTM - © MEDIALAAN 2017)

Laatste 'Met Vier in Bed' van de week: Riaflora in Santopetar

Het laatste logeeradres van de week ligt in Santopétar, een klein heuvelachtig dorpje op een half uurtje rijden van de Spaanse kust.

Lees meer

Meest recente

Loading

multimedia SPOTLIGHT

De Festivolhouder (foto: Studio Brussel - © VRT 2017)

Dankzij Studio Brussel en Canvas mis je niets van Rock Werchter 2017

Van donderdag 29 juni tot en met zondag 2 juli focussen Studio Brussel en Canvas vier dagen lang op Rock Werchter, het Belgische oerfestival en voor velen dé officieuze start van de festivalzomer.

Q2 (MEDIALAAN)

Arnout Bracke en Rik Boey gaan online merk Q uitbouwen

Arnout Bracke zal vanaf augustus samen met Rik Boey (Q-dj en creatieveling) gaan bouwen aan het online merk Q (Q2 en Qmusic).

Julie Colpaert in 'Telefacts Zomer' (foto: VTM - © MEDIALAAN 2016)

Donderdag in 'Telefacts Zomer': kleuters op adrenaline

Formule 1-piloot worden is een droom van veel kinderen, maar de kans om ooit een zitje in het racecircuit te bemachtigen is ongeveer even groot als de lotto winnen. En toch zijn er duizenden die het proberen.

TVVlogo kijkcijfers blue

Kijkcijfers: dinsdag 27 juni 2017

'F.C. De Kampioenen' en 'Familie' zijn aan mekaar gewaagd. Bij de 'kleine' programma's doen ook 'De Stoel' en 'Dagelijkse Zomerkost' het niet onaardig. 'De Kotmadam' haalt weer de top 10, van 'Chef in je Oor' geen spoor.

'Okja' (foto: © Netflix/Coopr 2017)

Veelbesproken visuele spektakel Okja op Netflix

Woensdag om 17.00 uur zal Bong Joon Ho's 'Okja' wereldwijd en exclusief beschikbaar zijn op Netflix. In de 'production diary' featurette vertelt de gerenommeerde regisseur waar hij zijn inspiratie haalde voor het gigantische beest dat centraal in de film staat.

Francesca Vanthielen (foto: VTM - © MEDIALAAN 2014)

Hoofdstuk VTM afgesloten voor Francesca Vanthielen

Fans van Francesca Vanthielen treuren. Want de bekende presentatrice en VTM-pionier is in alle stilte gestopt met haar werk voor de commerciële zender.

DOSSIER: Najaar 2017: alle plannen, alle zenders! (BE)

volledig dossier
Q2 (MEDIALAAN)

Arnout Bracke en Rik Boey gaan online merk Q uitbouwen

Arnout Bracke zal vanaf augustus samen met Rik Boey (Q-dj en creatieveling) gaan bouwen aan het online merk Q (Q2 en Qmusic).

Lees meer
logo Canvas logo

Nu al voorgesteld: het najaar van Canvas

Het gaat goed met Canvas. De lineaire kijk- en waarderingscijfers zijn al een tijdje aan het stijgen. Uitgesteld en digitaal kijken zorgen voor een extra boost in het bereik.

Lees meer
Herman Verbruggen is de nieuwe stem van 'Komen Eten' (foto: VIER - © SBS Belgium 2015)

VIER kiest nieuwe stem voor 'Komen Eten'

Herman Verbruggen, beter bekend als Marcske van 'FC De Kampioenen', keert dit najaar niet terug als de stem van het VIER-programma 'Komen Eten'. Na 5 seizoenen komt er een einde aan de samenwerking.

Lees meer

Kijktip van de dag

'De Kotmadam': Katrien Devos (foto: vtm)

Madame Hulpiau is in alle staten omdat er weer eens werd ingebroken in de straat. Het wordt hoog tijd dat er een burenwaakdienst op poten gezet wordt. De studenten vinden dit een belachelijk idee en gooien nog wat koren op de molen door 's nachts bij madame Hulpiau belletje trek te doen en een bommetje in haar brievenbus te gooien. Een en ander draait anders uit dan zij hadden gedacht.

'De Kotmadam', om 20.00 uur bij VTM.

Dossiers

Meest gelezen

Dag top 3 (27/06)