Dominique Deruddere maakt 'De Film van het Jaar'

Op dinsdag 27 december blikt VTM NIEUWS terug op het voorbije jaar met 'De Film van het Jaar', een eigen jaaroverzicht met de strafste beelden, de belangrijkste nieuwsfeiten en de opvallendste (...)

Lees meer
'Rijker Dan Je Denkt?' (foto: VTM - © MEDIALAAN 2016)

'Rijker Dan Je Denkt?' in het kasteel van Gaasbeek

In de vierde aflevering van 'Rijker Dan Je Denkt?', op dinsdag 6 december, voelt Staf zich de koning te rijk in het prachtige Kasteel van Gaasbeek. In het meer dan 750 jaar oude gebouw ontmoet Staf een Winnie the Pooh-verzamelaar.

Lees meer
logo Eleven Sports logo

Clásico lokt tweeduizend kijklustigen naar Kinepolis

De Spaanse voetbalklassieker werd dankzij een samenwerking tussen Eleven Sports en Kinepolis voor het eerst LIVE en met verslaggeving van Eleven Sports, op het witte doek uitgezonden.

Lees meer
Natlia in 'Het Huis' (foto: Eén - © VRT 2016)

Dinsdag 'Het Huis' met Natalia

In de tweede aflevering van 'Het Huis' ontvangt gastheer Eric Goens dinsdagavond de leading lady van de Vlaamse muziekwereld: Natalia Druyts.

Lees meer
Slotshow Rode Neuzen Dag 2016 (foto: VTM - © MEDIALAAN 2016)

Kijkcijfers: 2, 3 en 4 december 2016

De kijkcijfers van het weekend zijn binnen en die willen we je uiteraard niet onthouden. Drie keer een top 20 om na te lezen en uit te pluizen.

Lees meer

Meest recente

Loading

multimedia SPOTLIGHT

'CATHéRINE' (foto: VTM - © MEDIALAAN 2016)

Cathérine bezoekt babypanda Tian Bao

Babypanda Tian Bao lokte dit jaar meer bezoekers dan ooit naar de zoo van Pairi Daiza. Maar midden november sloot de dierentuin haar poorten voor de winter. De kleine panda zal pas met Pasen volgend jaar opnieuw tevoorschijn komen.

Lindsay in 'The Show Must Go On' (foto: VIER - © SBS Belgium 2016)

Zangeres Lindsay voor het eerst in 'The Show Must Go On'

In een nieuwe aflevering van 'The Show Must Go On' maken we kennis met Lindsay. Lindsay moest niet ver zoeken naar de liefde van haar leven. Met concertorganisator Kris deelt ze sinds een tijdje een nieuwe thuis.

Tom Coninx in de Champions League studio (foto: Q2 - © MEDIALAAN 2016)

Club Brugge-Kopenhagen live op Q2

Deze week worden de laatste wedstrijden in de groepsfase van de Champions League gespeeld. Morgen, op dinsdag 6 december, spelen Benfica en Napoli een rechtstreeks duel in Lissabon om zich te kwalificeren voor de volgende ronde.

'@TheMoviezz' (PRIME)

Nieuwe films besproken in '@TheMoviezz'

Deze week in '@TheMoviezz': T.J. Miller organiseert in 'Office Christmas Party' een groots kerstfeest om zijn job te redden. Aaron Eckhart zit aan een rolstoel gekluisterd in de horror-thriller 'Incarnate' maar dat weerhoudt hem er niet van om zich te verdiepen in de geest van bezeten mensen.

'Winters Grillen' met Jeroen De Pauw (foto: njam! - © Studio 100 2016)

'Winters Grillen' met Jeroen De Pauw op njam! - VIDEO

Maak je warm voor dé trend in de winter! Want chef Jeroen De Pauw gaat 'Winters Grillen'. De koude eindejaarsmaanden vragen dan ook om een gezellig vuurtje, hartverwarmend eten en veel vrienden.

Presentatoren Music for Life 2016 (foto: Studio Brussel - © VRT Thomas Geuens 2016)

Linde, Eva en Bram presenteren Music for Life 2016

Op zondag 18 december om 8 uur 's morgens start de Warmste Week van Music For Life. Linde Merckpoel, Eva De Roo en - nieuwkomer - Bram Willems kamperen een week lang in de kou!

DOSSIER: Kandidaten/publiek Gezocht!

volledig dossier
'Ligt er Flan op de Mont Blanc?' (VTM)

Niels Destadsbader presenteert 'Ligt er Flan op de Mont Blanc?'

Het was al eerder aangekondigd dat er dit jaar bij VTM een winterversie zou komen van het populaire zomerspelletje 'Is er Wifi in Tahiti?' En dat programma heeft nu ook een naam.

Lees meer
Laura Tesoro en Niels Destadsbader

Min Hee Bervoets, Slongs Dievanongs en Kris Wauters in jury van 'The Band'

'The Band', de nieuwe talentenjacht van VTM en FOX in Nederland, start vandaag met de zoektocht naar een Nederlandstalige popgroep. Presentatoren Jim Bakkum, Laura Tesoro en Niels Destadsbader trappen de opnames af en gaan samen met Nederland en Vlaanderen op zoek naar nieuw mannelijk zangtalent.

Lees meer
Natalia op de MIA's (foto: Eén - © VRT Jokko 2014)

Bestel nu je tickets voor de feesteditie van de MIA's

Op donderdag 2 februari 2017 reiken de VRT en Kunstenpunt voor de tiende keer de Music Industry Awards uit en jij kan erbij zijn! Deze extra feestelijke verjaardagseditie van de Vlaamse muziekprijzen vindt voor het eerst plaats in Paleis 12 in Brussel.

Lees meer

Kijktip van de dag

'Als De Dijken Breken' (foto: © EO - Eén 2015)

De kuststreken van België en Nederland stromen snel onder nu de dijken zijn gebroken. Daarbij raken de snelwegen in Nederland verstopt door de ongecoördineerde uitvlucht richting hoger gelegen gebied. De auto van de familie Wienesse komt vast te zitten in een weiland 6 meter onder het NAP (Normaal Amsterdams Peil). Wanneer ze uiteindelijk lopend verder moeten, raakt de familie opgesplitst. In een Rotterdamse gevangenis staat het water inmiddels al manshoog. Terwijl de gevangenen in opstand komen, ontdekt bewaker Samir dat de Belgische Ronnie nog beneden in de isoleercel zit.

'Als de Dijken Breken', om 20.40 uur op Eén.

Dossiers

Meest gelezen

Dag top 3 (04/12)