Het najaar van VTM, Q2, CAZ, Vitaya, Qmusic en Joe

Het najaar van MEDIALAAN is veelzijdiger dan ooit. De brede publiekszender VTM brengt dit najaar acht nieuwe programma's, 2BE wordt Q2, mannenzender CAZ gaat van start en Qmusic en Joe bruisen meer (...)

Lees meer

Laura Tesoro en Niels Destadsbader zoeken jongensgroep

Laura Tesoro en Niels Destadsbader presenteren begin 2017 een gloednieuw programma bij VTM waarin ze op zoek gaan naar nieuw, mannelijk zangtalent. Jonge zangers met een goede stem die samen een (...)

Lees meer
logo CAZ logo

Najaar MEDIALAAN: Maak kennis met CAZ

In oktober start CAZ, de nieuwe mannenzender van MEDIALAAN. CAZ is gebouwd op de fundamenten van Acht, de digitale zender die recent door MEDIALAAN werd overgenomen.

Lees meer
TVVlogo kijkcijfers blue

Kijkcijfers: woensdag 24 augustus 2016

'Het Journaal' doet haasje-over met 'F.C. De Kampioenen'. 'Met Vier in Bed' is op woensdag het best bekeken VTM-programma. Hekkensluiter is het ritverslag van de Ronde van Spanje.

Lees meer
'1000 Zonnen' (En)

'1000 Zonnen' gaat eruit met finale tussen Mathias en Nawfel

Bart Peeters is misschien wel de liefste, maar zeker ook een van de meest veeleisende artiesten van het land. Hij werkt alleen met topmensen, en wat voor anderen goed genoeg is, kan volgens hem altijd nog iets beter.

Lees meer
Natalia en Nathalie Meskens in '2 Meisjes op het Strand' (foto: VTM -  MEDIALAAN 2016)

Natalia en Nathalie Meskens zorgen voor girl power in '2 Meisjes op het Strand'

Gemiddeld 560.000 muziekliefhebbers stemden vorige week af op 2 Meisjes op het Strand. De eerste aflevering was goed voor een marktaandeel van 29,5% (VVA 18-54, live +5).

Lees meer

Meest recente

Loading

multimedia SPOTLIGHT

Proximus League

Proximus League vanaf september op RTBF

Proximus en de RTBF zijn tot een akkoord gekomen voor de uitzending van sommige wedstrijden van de Proximus League zodat deze competitie meer bekendheid krijgt bij de kijkers. Concreet zal de RTBF vanaf september 1 wedstrijd per maand uitzenden.

Play Sports

Duits topvoetbal dit weekend op Play Sports

De Bundesliga is de laatste van de grote competities die opnieuw van start gaat. Bayern en Werder geven op vrijdag de aftrap van een nieuw seizoen vol Duits topvoetbal.

Maureen Vanherberghen in '1000 Zonnen' (foto: En -  VRT 2016)

Ontknoping van 'De Grootste Zomerhit' in '1000 Zonnen'

De rubriek Schoon volk knalt vandaag langs alle kanten, want '1000 Zonnen' sjeest mee in het spoor van Caroline Wuytack en haar monstertractor Babyduck.

Cindy in 'Komen Eten' (foto: VIER -  SBS Belgium 2016)

Cindy op camping Ile de Faigneul in Poupehan sluit 'Komen Eten' af

Cindy (41) werkt als vloerhostess (poetsvrouw) en verblijft graag op camping Ile de Faigneul in Poupehan. De naam van de camping betekent 'eiland van niets doen' en Poupehan betekent 'huis van de fee'.

Bart en Razade (T'zwaluwnest - woensdag 24 augustus 2016) in 'Met Vier in Bed' (foto: VTM -  MEDIALAAN 2016)

't Zwaluwnest in De Klijte sluit de week van 'Met Vier in Bed' af

De week van 'Met Vier in Bed' wordt afgesloten in de kleinste deelgemeente van het Heuvelland, De Klijte. In dit afgelegen paradijs ligt 't Zwaluwnest, de B&B van Bart en de Senegalese atlete Razade.

Milow tijdens 'Zomerhit 2016'

Milow na 'Zomerhit'-blunder: 'Artiesten verdienen beter'

De storm rond de 'Zomerhit'-blunder van En en Radio 2 is nog niet gaan liggen. Zanger Milow haalt hard uit naar de amateuristische organisatie van de VRT: 'Artiesten verdienen beter', klinkt het.

DOSSIER: Najaar 2016: alle plannen, alle zenders! (BE)

volledig dossier
logo CAZ logo

Najaar MEDIALAAN: Maak kennis met CAZ

In oktober start CAZ, de nieuwe mannenzender van MEDIALAAN. CAZ is gebouwd op de fundamenten van Acht, de digitale zender die recent door MEDIALAAN werd overgenomen.

Lees meer
'Little Big Shots' (foto: VTM -  MEDIALAAN 2016)

Het najaar van VTM, Q2, CAZ, Vitaya, Qmusic en Joe

Het najaar van MEDIALAAN is veelzijdiger dan ooit. De brede publiekszender VTM brengt dit najaar acht nieuwe programma's, 2BE wordt Q2, mannenzender CAZ gaat van start en Qmusic en Joe bruisen meer dan ooit.

Lees meer
Eric Goens (foto: TVvisie -  Audrey Forton 2016)

Het najaar van VIER: 'Niveau 4'

VIER komt dit najaar met 'Niveau 4', een nieuwe documentairereeks van journalist en programmamaker Eric Goens over het reizen en zeilen van het politiekorps Brussel-West.

Lees meer

Kijktip van de dag

Natalia en Nathalie Meskens in '2 Meisjes op het Strand' (foto: VTM -  MEDIALAAN 2016)

Deze aflevering staat in het teken van de girlpower van Natalia en Nathalie Meskens. Twee meisjes die mekaar door en door kennen. Nathalie belooft dit keer zichzelf te zijn en Natalia niet te imiteren. Maar vast staat wel dat de power ladies ook zelf zullen zingen. Ondertussen maken ze het publiek warm voor Laura Tesoro, Paul Michiels, Ian Thomas, Stan Van Samang, Laura Lynn, Christoff, Belle Perez en 2 Fabiola.

'2 Meisjes op het Strand', om 20.30 uur bij VTM.

Dossiers

Meest gelezen

Dag top 3 (24/08)