De 'Callboys' zijn er weer aan begonnen

De opnames van 'Callboys 2' zijn van start gegaan. Dat blijkt uit een foto van de hoofdrolspelers die Het Nieuwsblad donderdag publiceert.

Voor 'Callboys 2' is de vaste cast weer van de partij. (...)

Lees meer

Zot veel zomer op Radio 2

Van maandag 2 juli tot eind augustus trekt Kim Debrie met 'Plage Préférée' naar zee. Van Knokke tot De Panne: de hele zomer lang maakt Radio 2 van maandag tot en met vrijdag tussen 9.00 en 12.00 uur (...)

Lees meer
TVVlogo kijkcijfers blue

Kijkcijfers: woensdag 20 juni 2018

Geen miljoenentoppers op woensdag, al zijn de voetbalkunsten op het WK veruit de best bekeken uitzendingen op de Vlaamse tv. 'Familie' scoort zo een derde plaats en zelfs 'Spoed' behaalt een plek in de top 20.

Lees meer
logo VRT logo VRT

VRT stelt jaarverslag 2017 voor

Het aanbod van de openbare omroep is nog nooit zo onderscheidend geweest als vandaag. Maar de VRT kan haar publieke opdracht enkel blijven waarmaken als ze kan rekenen op een stabiel financieel kader. Dat verklaarden voorzitter Luc Van den Brande en gedelegeerd bestuurder Paul Lembrechts bij de voorstelling van het VRT-jaarverslag 2017 in het Vlaams Parlement.

Lees meer
logo NRJ logo

Kim Muylaert van Studio Brussel naar NRJ

De nieuwe radiozender NRJ zorgt alweer voor een transfer in radioland. Kim Muylaert verkast van Studio Brussel naar de nieuwe SBS-radio, zo schrijft Het Nieuwsblad.

Lees meer
'Met Vier In Bed' - Lily en Etienne (Au Plaisir) (foto: VTM - © MEDIALAAN 2018)

Laatste 'Met Vier in Bed' van de week bij Lily en Etienne

'Als we op reis gaan, gaan we steeds op zoek naar atypische B&B's met een twist.' Geen wonder dat Lily en Etienne voor hun eigen B&B ook iets unieks wilden creëren. En dat deden ze met Au Plaisir, gelegen in het idyllische dorpje Hastière-par-delà, nabij Dinant.

Lees meer

Meest recente

Loading

multimedia SPOTLIGHT

'De Wereld van Bellewaerde' (foto: VIER - © SBS Belgium 2017)

VIER brengt een gloednieuw seizoen van 'De Wereld van Bellewaerde'

Bellewaerde is klaar voor een nieuw pretparkseizoen en VIER toont in een vijfde seizoen van 'De Wereld van Bellewaerde' hoe het er achter de schermen aan toe gaat.

TVVlogo kijkcijfers blue

Kijkcijfers: dinsdag 19 juni 2018

Weinig nieuws onder de zon wat de kijkcijfers betreft. Voetbal blijft dezer dagen heer en meester. VTM houdt zich staande en is, net als Canvas, een prima alternatief voor de niet-voetbalfan.

Lynn Van Royen in Spitsbroers

Lynn Van Royen wordt 'De Luizenmoeder'

Lynn Van Royen - gisteren nog bekroond als Beste Actrice op Monte-Carlo Television Festival - gaat de hoofdrol spelen in 'De Luizenmoeder', een nieuwe comedy bij VTM gebaseerd op de gelijknamige succesreeks uit Nederland.

'MTV's Ex on the Beach: Double Dutch' (foto: MTV - © Viacom Benelux 2018)

Kijkcijfers: 'MTV's Ex On The Beach: Double Dutch' breekt records

MTV's realityserie 'Ex On The Beach: Double Dutch', dat zijn derde seizoen beleeft, breekt alle records op MTV Vlaanderen. De reeks, waar acht sexy singles in een broeierige tropische omgeving verblijven en verrast worden door de komst van hun ex, houdt de gemoederen flink bezig.

logo VRT logo VRT

Einde Groote Oorlog wordt herdacht bij VRT

Op 11 november 2018 is het 100 jaar geleden dat de Wapenstilstand werd afgekondigd. De voorbije 4 jaar ondernam de VRT verschillende initiatieven om de Groote Oorlog te herdenken.

'Beau Séjour' (foto: Eén - © VRT 2016)

Lynn Van Royen wint voor 'Beau Séjour' in Monte-Carlo

De Eén-reeks 'Beau Séjour' van productiehuis De Mensen is vanavond in de prijzen gevallen op het Monte-Carlo Television Festival.

DOSSIER: Kandidaten/publiek Gezocht!

volledig dossier
'Holland-België' (foto: RTL 4 - © RTL Nederland 2016)

Kom naar een opname van 'Holland-België'

In het najaar van 2016 zond VTM de eenmalige humoristische panelshow 'Holland-België' uit. En nu plant de zender nieuwe afleveringen van de grappigste clash der Lage Landen.

Lees meer
Staf Coppens (foto: TVvisie - © Roger Mortelmans 2016)

Staf Coppens is op zoek naar kinderen tussen 4 en 7 jaar - VIDEO

Presentator Staf Coppens verdiept zich in de wereld van 4-, 5- en 6-jarigen. Een wereld waarin gisteren nog moet komen, sneeuwmannen op vakantie gaan naar de zon en de goudvis alle koekjes heeft opgegeten.

Lees meer
'Switch' met Adriaan van den Hoof (foto: Eén - © VRT 2016)

Adriaan Van den Hoof zoekt publiek voor 'Switch'

Het superspannende 'Switch' keert deze zomer terug op Eén en Adriaan Van den Hoof kan niet wachten om te kwissen. Maar daarvoor heeft hij jou nodig. Maak het mee en schrijf je in voor een opname.

Lees meer

Kijktip van de dag

logo één logo V3 één V3

Mitchel komt vrij na een gevangenisstraf. Hij wil resoluut breken met zijn criminele verleden en neemt een baantje aan als bodyguard van een depressieve en door paparazzi belaagde actrice. Net wanneer Mitchel gelooft dat hij eindelijk op het rechte pad zit, komen zijn oude vriendjes aankloppen voor enkele kleine klussen. Ook de machtige gangsterbaas Gant rekent op de diensten van Mitchell.

'London Boulebvard', om 23.40 uur op Eén.

Dossiers

Meest gelezen

Dag top 3 (20/06)