De Persgroep Publishing en MEDIALAAN richten News City op

De Persgroep Publishing en MEDIALAAN worden één mediabedrijf dat actief is in televisie, publishing, radio en telco. In dat nieuwe mediabedrijf gaan de verschillende nieuwsredacties samenwerken in (...)

Lees meer
logo Play Sports logo

Start nieuw Formule 1-seizoen op Play Sports

Met de Grote Prijs van Australië staat de start van het nieuwe Formule 1-seizoen voor de deur. Onder de motorkap van de bolide van Stoffel Vandoorne zit er voortaan een motor van Renault en niet meer die van Honda.

Lees meer
TVVlogo kijkcijfers blue

Kijkcijfers: dinsdag 20 maart 2018

Het nieuwe panelprogramma van Lieven Scheire start nog behoorlijk op VTM. 'F-16' haalt de top 10 (net) niet. 'Topdokters' gaat de nieuwe docureeks voor. Op Eén doet 'Leve de Zoo!' het weer goed.

Lees meer
'Tegen de Sterren Op' (foto: VTM - © MEDIALAAN 2018)

Dubbele portie Willy Naessens en Marie-Jeanne in 'Tegen De Sterren Op'

'Tegen De Sterren Op' is op donderdag 22 maart toe aan zijn laatste aflevering van het seizoen, maar niet zonder bekend Vlaanderen nog een laatste keer te trakteren op een amusant spiegelbeeld.

Lees meer
'Helden van Hier: Brandweer Antwerpen' (foto: VTM - © MEDIALAAN 2018)

Nieuw bij VTM: 'Helden van Hier: Brandweer Antwerpen' - VIDEO

Vanaf donderdag 22 maart zijn de 'Helden van Hier' terug van weggeweest. Dit keer volgen de cameraploegen de brandweermannen en -vrouwen van Brandweer Zone Antwerpen.

Lees meer

Meest recente

Loading

multimedia SPOTLIGHT

Vlaams Parlement

Sven Gatz denkt aan verbod op doorspoelen reclame

Minister van Media Sven Gatz (Open VLD) denkt eraan om het doorspoelen van reclame te verbieden. Dat heeft hij gezegd vanuit San Fransisco. De minister is daar op werkbezoek en bezocht er onder meer Netflix.

Peter Paasei (foto: MNM - © VRT 2018)

Peter Paasei gevonden in De Reus van Horebeke - VIDEO

Peter Paasei, de dolst gedraaide paashaas van de aardbol, is gisterenavond na een intense zoektocht van twee dagen rond 20.30 uur gevonden in De Reus van Horebeke in de Vlaamse Ardennen.

'Vandaag over een Jaar' - Cath Luyten (foto: Eén - © VRT/Joost Joossen 2018)

Nieuwe aangrijpende verhalen in 'Vandaag over een Jaar'

In de tweede aflevering van 'Vandaag over een Jaar' ontvangt Cath Luyten weer een aantal Vlamingen die in 2017 iets bijzonders wilden realiseren op één jaar tijd. Hebben ze hun doel gehaald? Dat komen ze na een jaar vertellen bij Cath, die samen met de kijkers ontdekt of ze hun droom hebben bereikt en de belangrijkste momenten uit hun bewogen jaar mee herbeleeft.

'Control Pedro' (foto: VIER - © SBS Belgium 2018)

'Control Pedro' genomineerd voor International Format Award

'Control Pedro' is genomineerd voor een Internationale Format Award in de categorie Best Multi-Platform Format 2018. Dat maakte het vakblad C21 International zopas bekend. 'Control Pedro' is een programma van Woestijnvis voor VIER en loopt intussen met een tweede seizoen op de zender.

Lieve en Aljosja in 'Blind Getrouwd' (foto: VTM - © MEDIALAAN 2018)

Aljosja schrijft open brief naar aanleiding van 'Blind Getrouwd'

Het is maandag een heftige aflevering geweest van 'Blind Getrouwd'. Het sprookje tussen Mike en Marjolein is ten einde. Voor het eerst in de geschiedenis van het programma kapt een koppel met 'het experiment'.

TVVlogo kijkcijfers blue

Kijkcijfers: maandag 19 maart 2018

'Blind Getrouwd' beroerde maandag danig de gemoederen bij meer dan 1 miljoen kijkers. Ook 'De Infiltrant' scoort goed. Verder kunnen ook 'Politie 24/7' en 'De Kleedkamer' mooie cijfers voorleggen.

DOSSIER: Kandidaten/publiek Gezocht!

volledig dossier
'Boer zkt Vrouw – De Wereld Rond': An Lemmens en Dina Tersago (foto: VTM - © MEDIALAAN 2018)

Dit zijn de vijf boeren van 'Boer zkt Vrouw - De Wereld Rond'

Cupido zal zijn pijlen dit najaar bij VTM wel heel ver moeten schieten wanneer vijf Vlaamse boeren in het buitenland, op zoek gaan naar een vrouw van hier in 'Boer zkt Vrouw – De Wereld Rond'.

Lees meer
'Expeditie Robinson' (foto: VIER - © SBS Belgium 2018)

VIER zoekt avontuurlijke Vlamingen voor 'Expeditie Robinson' - OPROEP

18 jaar na het allereerste seizoen op het toenmalige VT4 brengt VIER dit najaar de oerversie van 'Expeditie Robinson' terug op het scherm.

Lees meer
logo Ketnet V3 Ketnet logo V3

Dankzij Ketnet met het gezin op parcours Ronde van Vlaanderen

Voor het eerst zal het parcours van De Ronde van Vlaanderen toegankelijk zijn voor gezinnen. Op zaterdag 31 maart organiseert Ketnet De Ronde van Vlaanderen voor families.

Lees meer

Kijktip van de dag

'Helden van Hier: Brandweer Antwerpen' (foto: VTM - © MEDIALAAN 2018)

Het team wordt geconfronteerd met een woningbrand. De bewoners zijn niet thuis, maar de brandweermannen proberen de huisdieren te redden, die door de rook bevangen zijn. In de Antwerpse haven botst een trein met een tankwagen. De tankwagen is geladen met een chemisch product en als de tank scheurt, kan de hele boel exploderen. In de Stadsfeestzaal op de drukbezochte Meir wordt rookontwikkeling opgemerkt. De brandweer heeft de grootste moeite om de oorzaak te achterhalen. Wat is er aan de hand?

'Helden van Hier: Brandweer Antwerpen', om 21.20 uur bij VTM.

Dossiers

Meest gelezen

Dag top 3 (20/03)