Nieuw seizoen 'Blind Getrouwd' met VIJF koppels op VTM

'Blind Getrouwd' is ondertussen een sterkhouder voor VTM. Drie koppels op zeven die een match vertoonden, zijn bij elkaar gebleven.

Hiermee bewijst het programma dat de wetenschap wel een handje (...)

Lees meer

'Temptation Island 2018': de verleiders - VIDEO

Hl binnenkort start het nieuwe seizoen van 'Temptation Island' op VIJF. En geen Temptation, zonder verleiders. Ontdek hier de vrijgezellen die de kunst van het verleiden als geen ander beheersen. (...)

Lees meer
Birgit Van Mol in 'Telefacts Winter' (foto: VTM -  MEDIALAAN 2018)

'Telefacts Winter': Grand chique in de Zwitserse Alpen

Terwijl het Franse Courchevel vooral de nieuwe rijken aantrekt, is Sankt Moritz in Zwitserland al jaren het favoriete skioord van adel, koningshuizen en Europese jetset.

Lees meer
TVVlogo kijkcijfers blue

Kijkcijfers: 12, 13 en 14 januari 2018

Dit weekend werd er veel naar het veldrijden gekeken. Maar ook film en 'F.C. De Kampioenen' blijfen populair. 'Sorry Voor Alles' is weer de winnaar van het weekend.

Lees meer
'De Noodcentrale' (foto: En -  VRT 2017)

'De Noodcentrale' ook in Frankrijk, Duitsland, Nederland, Itali en Australi

En heeft bijzonder nieuws: het succes van 'De Noodcentrale' breidt zich internationaal uit. Het format, dat calltakers van de noodcentrales van 100/112 en 101 volgde, werd verkocht aan het buitenland.

Lees meer
'Rijker dan je Denkt?' (foto: VTM -  MEDIALAAN 2018)

Designerbrillen in 'Rijker dan je Denkt?'

'We gaan gas geven vandaag!', met die toepasselijke woorden opent Staf de negende schattingsdag van 'Rijker Dan Je Denkt?' in Autoworld te Brussel.

Lees meer

Meest recente

Loading

multimedia SPOTLIGHT

Astrid Demeure (foto: MNM -  VRT 2018)

Astrid Demeure presenteert voortaan de voormiddag op MNM

Astrid Demeure vergezelt voortaan de MNM-luisteraars tijdens de voormiddag tussen 10.00 en 12.00 uur. Astrid loodst iedereen doorheen de voormiddag met de grootste hits van het moment.

logo Canvas logo

Dinsdag in 'Blue Planet II': Coral Reefs

Koraalriffen vormen een thuis voor een kwart van al het maritieme leven. Maar het vergt inventiviteit en aanpassingsvermogen om te overleven in deze magische onderwatersteden.

TVV Familie 2018 Andrea Croonenberghs in 'Familie' (foto: VTM -  MEDIALAAN 2018)

Andrea Croonenberghs terug op het scherm met gastrol in 'Familie'

De voorbije jaren was ze in verschillende theaterproducties te zien, maar op het kleine scherm bleef het even stil rond actrice Andrea Croonenberghs. Vanaf woensdag 17 januari pikt ze die draad terug op met een gastrol in 'Familie'.

logo Neighbours logo Neighbours 2017 logo Buren logo

'Buren' - INHOUDEN week 3

Al jaar en dag klopt Vlaanderen van maandag tot vrijdag even aan bij de Australische buren. 'Neighbours' is een vaste waarde in het programmaschema van En. En wij geven je graag elke week een preview van de gebeurtenissen.

'La Mamma' - Evi Hanssen (foto: VTM -  MEDIALAAN 2018)

Sergio Herman maakt stoemp voor 'La Mamma' Hanssen

De vijfde aflevering van 'La Mamma' wordt niet alleen een verrassing voor de mama van Evi Hanssen. Ook voor Sergio Herman neemt het programma een onverwachte wending.

V3 logo FOX logo V3

'Gala Miss Belgie 2018' live te zien op FOX

Spiegeltje, spiegeltje aan de wand... Wie is de mooiste Miss van het land? Wie is de mooiste Miss van Belgi? Op zaterdag 13 januari brengt FOX live vanuit De Panne de verkiezing van Miss Belgi 2018!

DOSSIER: Kandidaten/publiek Gezocht!

volledig dossier
Kobe Ilsen met 'De 3 Wijzen' op En

Kobe Ilsen zoekt publiek voor nieuw seizoen 'De 3 Wijzen'

Het legendarisch spelprogramma 'De 3 Wijzen' keert heel binnenkort terug op En voor een nieuw seizoen. En Kobe Ilsen zoekt nog fijn publiek! Wijzen van dienst zijnonder meer Erik Van Looy, Philippe Geubels, Nathalie Meskens, Gert Verhulst en Stan Van Samang.

Lees meer
Tom Lenaerts in 'Kalmte Kan U Redden'  (foto: Joost Joossen - VRT - En)

Tom Lenaerts zoekt kandidaten voor 'Kalmte Kan U Redden'

Combineer jij een goeie algemene kennis met stalen zenuwen en een ravissante persoonlijkheid? Zou je er niets mee inzitten om 10.000 euro rijker te worden? Dat klinkt als een match, misschien ben jij de perfecte kandidaat voor 'Kalmte Kan U Redden'.

Lees meer
Steven Van Herreweghe (foto: En -  VRT 2017)

Steven Van Herreweghe zoekt publiek voor nieuwe En-show

In zijn nieuwe programma 'Van Algemeen Nut' nodigt Steven Van Herreweghe in 2018 elke donderdag enkele bekende en minder bekende mensen uit. En ding hebben ze met elkaar gemeen: allemaal zijn ze ooit op televisie geweest. Jij kan erbij zijn!

Lees meer

Kijktip van de dag

'Chez Annemie' - Annemie Struyf (foto: En -  VRT 2017)

Delfine Persoon is de ongeslagen wereldkampioene boksen bij de lichtgewichten. Overdag politieagente, na de werkuren bokser in hart en nieren. Filiep is de man achter Delfine, haar trainer met wie ze een onafscheidelijk duo vormt. Voor het eerst blikken Delfine en Filiep terug, niet alleen naar de beelden van haar grote triomf, maar ook van haar publieke vernedering op het Sportgala van 2014. Samen trekken ze ook lessen, want in 2018 moet Delfine opnieuw haar wereldtitel verdedigen.

'Chez Annemie', om 20.35 uur op En.

Dossiers

Meest gelezen

Dag top 3 (14/01)