SPOILER! Weer een verdachte minder in 'De Mol'

De kaarten worden in 'De Mol' steeds duidelijker geschud. Ook aflevering 3 zorgde weer voor enkel bijzondere wendingen. Wie de aflevering nog niet heeft gezien, stopt nu beter met lezen!

'De Mol' (...)

Lees meer
'Generatie B' (foto: Canvas/De Mensen -  Toon Aerts 2017)

Josse De Pauw, Peter Van den Eede en Damiaan De Schrijver in 'Generatie B'

Schoon volk in de derde aflevering van 'Generatie B': Damiaan De Schrijver, Josse De Pauw en Peter Van den Eede spelen respectievelijk de vader, de grootvader en de oom van hoofdpersonage Jonas (Jeroen Van der Ven).

Lees meer
TVVlogo kijkcijfers blue

Kijkcijfers: 16, 17, 18 en 19 februari 2017

Alweer veel kijkcijfers op je bord vandaag. We serveren je de lijstjes van afgelopen donderdag tot en met zondag. Op al die dagen mag alweer Tom Waes zich tot overwinnaar uitroepen. 'Reizen Waes' is weer het best bekeken programma van het weekend.

Lees meer
Eurosport

Motorsportseizoen 2017 van start op Eurosport

Met de aftrap van het WK Superbike op het Australische Philip Island, gaat komend weekend motorsportseizoen 2017 van start.

Lees meer
MTV logo V3 MTV

Kijkcijfers: MTV groeit fors in Vlaanderen

Viacom International Media Networks Benelux begint het jaar sterk met een flinke groei voor haar zenderportfolio voor volwassenen in Vlaanderen. Het zenderportfolio (MTV, Comedy Central, Spike) laat een totale groei zien van +166% onder volwassenen (18-44 jaar).

Lees meer

Meest recente

Loading

multimedia SPOTLIGHT

Sergio Herman in 'Mijn Pop-uprestaurant 2017' (foto: VTM -  MEDIALAAN 2017)

Jury gaat opnieuw op sterrenronde in 'Mijn Pop-uprestaurant'

Ondertussen draaien de pop-uprestaurants op volle toeren in Kortrijk en Antwerpen. Evi heeft na enkele dagen al een nieuwe boodschap voor de duos.

Tom Coninx in de Champions League studio (foto: Q2 -  MEDIALAAN 2016)

Live op Q2: De Bruyne en Kompany voor eerste keer met City tegen Monaco

Deze week staan er opnieuw heel wat Belgen op het voetbalveld tijdens de achtste finales van de UEFA Champions League. Op dinsdag 21 februari nemen Rode Duivels Kevin De Bruyne en Vincent Kompany het met Manchester City voor de eerste keer op tegen Monaco.

'Alloo Bij Goedele Liekens' (foto: VTM -  MEDIALAAN 2017)

Dinsdag in 'Alloo Bij': Goedele Liekens

Hier is ze al een tijdje niet meer op het scherm, maar in Engeland en Nederland is Goedele Liekens hot. Daar maakt ze televisieprogramma's voor een miljoenenpubliek.

Lieven Scheire (foto: En -  VRT Lies Willaert 2016)

Lieven Scheire staat dinsdag voor 'De Klas'

In deze aflevering van 'De Klas' geeft Lieven Scheire les over menselijke genetica. Hij begint de les met de vraag: 'Als je iets aan jezelf zou kunnen veranderen, wat zou dat dan zijn?'. Meteen worden de meest uiteenlopende aanpassingen zoals kleinere voeten, groter zijn, minder koppig, geen kippenborst, betere ogen en geen ADD geopperd.

Peter Van den Berge in 'The Sky is the Limit' (foto: VIER -  SBS Belgium 2017)

Peter Van den Berge voor de eerste keer in 'The Sky is the Limit'

Maak kennis met Peter Van den Berge, de ondernemer die een imperium uitbouwde in medische software en zijn bedrijf later verkocht aan een Duitse multinational.

Boxy broers met designtafel in 'Stukken van Mensen' (foto: VIER -  SBS Belgium 2016)

Broers Boxy wagen hun kans met een designtafel in 'Stukken van Mensen'

De onafscheidelijke Boxy-broers beschikken elk over een designtafeltje van de Belgische interieurarchitect Christophe Gevers en besluiten om n stuk te verkopen. Maar wanneer de experten de tafel voor de eerste keer te zien krijgen, spreekt het object niet meteen tot de verbeelding.

DOSSIER: Kandidaten/publiek Gezocht!

volledig dossier
VIER logo V3

VIER onderwerpt koppels aan leugenexpert voor het eerlijkste gesprek uit hun leven - OPROEP

VIER wil Vlaamse koppels in 'Eerlijk Waar' de kans geven om het meest oprechte gesprek uit hun leven te voeren, en dat gesprek wordt geleid door Gerard van den Berg, Nederlands communicatie-en leugenexpert met een achtergrond in de psychologie.

Lees meer
Kobe Ilsen presenteert 'De 3 Wijzen' op En

Kobe Ilsen zoekt publiek voor 'De 3 Wijzen'

Het legendarische panelprogramma 'De 3 Wijzen' maakt binnenkort een glorieuze comeback op En. Aan de ijzersterke spelformule wordt niet gesleuteld never change a winning format maar het programma krijgt natuurlijk wel een frisse update. Als grote fan van het programma neemt Kobe Ilsen de presentatie voor zijn rekening.

Lees meer
'Mag ik u Kussen?' - Bart Peeters (foto: En -  VRT 2017)

Doe zelf mee aan 'Mag Ik U Kussen?'

Wie deelneemt aan een wedstrijd, en er dan ook nog eens in slaagt om de tegenstand van zich af te schudden, kan afhankelijk van de wedstrijd vanalles winnen: een trofee, een schaal, een kassei, een wasmachine... Maar de mooiste prijs ter wereld blijft toch: de kus van een mooie vrouw.

Lees meer

Kijktip van de dag

Peter Van den Berge in 'The Sky is the Limit' (foto: VIER -  SBS Belgium 2017)

Peter Van den Berge bouwde een imperium op in medische software en verkocht zijn bedrijf later aan een Duitse multinational. Zijn vrouw Faith is de dochter van een Ugandese minister en gaf haar job bij de Verenigde Naties voor hem op. Te midden van de chaos van een groot, kleurrijk gezin, wonen Peter en Faith samen met hun vier kinderen in een kasteel in Beveren. Philip Cracco heeft de afgelopen weken zitten broeden op een nieuw project met zijn vissen: hij wil zijn kois bovengronds zien zwemmen vanuit zijn living. Minstens nmaal per week bezoekt hij ook zijn moeder. Daar blijkt dat het geen haar scheelde of hij was kunstschilder geworden in plaats van ondernemer... Dave en Kristina brengen een bezoekje aan de gynaecologe. Na zeven jaar en talloze mislukte pogingen, denken ze dat Kristina nu toch zwanger is.

'The Sky is the Limit', om 20.35 uur op VIER.

Dossiers

Meest gelezen

Dag top 3 (19/02)