Nieuw seizoen van 'Het Lichaam van Coppens' bij VTM

De Coppens-broers schenken opnieuw hun lichaam aan de wetenschap voor een splinternieuw seizoen, het vierde al, van 'Het Lichaam van Coppens'.

De broers hadden gedurende één jaar hun (...)

Lees meer
TVVlogo kijkcijfers blue

Kijkcijfers: 21, 22 en 23 oktober 2016

'Belgium's Got Talent' trapt het seizoen af met een mooi cijfer. Ook 'Kalmte Kan U Redden' begint goed aan een nieuwe reeks afleveringen. 'Jonas & Van Geel' doet het niet onaardig op de late vrijdagavond.

Lees meer
Glenn uit Sleidinge in 'Komen Eten' (foto: VIER - © SBS Belgium 2016)

Dinsdag in 'Komen Eten': Glenn uit Sleidinge

Glenn (26) uit Sleidinge werkt als arbeider en maakt plezier als hobby. Feesten en zich amuseren zit bij hem in het bloed. Dat verklaart bijvoorbeeld waarom Glenn regelmatig op de bühne staat als schlagerzanger.

Lees meer
logo Radio 2 logo

Radio 2 West-Vlaanderen verhuist naar het centrum van Kortrijk

De regionale redactie van Radio 2 West-Vlaanderen in Kortrijk gaat verhuizen van de huidige locatie aan de Doorniksesteenweg naar het centrum van de stad.

Lees meer
MTV logo V3 MTV

Afrojack zet hometown Rotterdam op z'n kop tijdens MTV EMA

Afrojack zet op zondag 6 november zijn hometown Rotterdam op z'n kop tijdens zijn optreden bij de MTV EMA 2016 in Rotterdam Ahoy, onthult MTV (onderdeel van Viacom International Media Networks) vandaag.

Lees meer

Meest recente

Loading

multimedia SPOTLIGHT

'Jonas & Van Geel' (foto: VTM - © MEDIALAAN 2016)

Sven De Ridder staat doodsangsten uit in 'Jonas & Van Geel'

Op dinsdag 25 oktober ontvangt de drukst bezochte zetel van het land opnieuw de crème de la crème van de Vlaamse showbusiness. Erik Van Looy, Sam Gooris en Sven De Ridder zijn samen te gast in 'Jonas & Van Geel'.

Martin Garrix (foto: MTV - © Viacom 2016)

's Werelds nr. 1-dj Martin Garrix op podium MTV EMA in Rotterdam

Martin Garrix, vorige week uitgeroepen tot de nummer 1 DJ ter wereld, treedt op zondag 6 november live op bij de MTV EMA 2016 in Rotterdam Ahoy. Dit maakt MTV, onderdeel van Viacom International Media Networks, vandaag bekend.

'CATHéRINE' (foto: VTM - © MEDIALAAN 2016)

'CATHéRINE' begeeft zich in de modewereld

Cathérine stapt de wereld van de mode in en kampeert een tijd in het atelier van Christian Wijnants in Antwerpen. Wijnants behoort tot de 'jeune createurs', de beloftes van België in de modewereld.

logo Eleven Sports logo

Manchester derby live te zien op Eleven

Dinsdag 25 en woensdag 26 oktober is er op Eleven Engels cupvoetbal en de achtste finales van de League Cup. Dinsdagavond ontvangen Simon Mignolet en Divock Origi met Liverpool het Tottenham Hotspur van Jan Vertonghen en Toby Alderweireld.

'De Rechtbank' (foto: VIER - © SBS Belgium 2016)

Twee overvallers verdedigen zich in 'De Rechtbank'

In de correctionele rechtbank van Hasselt worden twee Franse mannen vervolgd voor een gewapende overval op een juwelierszaak. Volgens hun advocaat zou het om een uit de hand gelopen 'vermaakuitstap' gaan en werd de overval niet met voorbedachte rade gepland.

Philippe Geubels (foto: Eén - © VRT 2016)

Philippe Geubels doorbreekt taboes in nieuw programma op Eén

Voor het nieuwe programma 'Taboe' gaat Philippe Geubels elke week op bezoek bij mensen waar je eigenlijk niet mee mag lachen, om er vervolgens samen met hen toch mee te lachen.

DOSSIER: Najaar 2016: alle plannen, alle zenders! (BE)

volledig dossier
'De 16' - Jan Hammenecker - (foto: Canvas - © Eric de Mildt 2016)

Nieuw op Canvas: 'De 16' - comedy in de Wetstraat

'De 16' is een zesdelige comedy over het leven op het kabinet van een vicepremier en de machtsspelletjes in de coulissen van de Wetstraat. De reeks werd geschreven en geregisseerd door Willem Wallyn, naar een idee van politiek journalist Wouter Verschelden.

Lees meer
'Belgium's Got Talent' (foto: TVvisie - © Roger Mortelmans 2016)

VTM stelt vierde seizoen van 'Belgium's Got Talent' voor

Het vierde seizoen van 'Belgium's Got Talent' zit vol nieuwigheden. In de jury zetelen nieuwe gezichten, er is een fonkelnieuw presentatieduo en een verse lading talenten.

Lees meer
Acht logo V3

Acht neemt op geheel eigen wijze afscheid van de kijkers

Een tijd geleden kocht MEDIALAAN de digitale zender Acht. Die wordt vanaf zaterdag 1 oktober omgedoopt tot CAZ. Het wordt een mannenzender met stoere series, filmklassiekers, comedyseries en populaire Engelstalige talkshows.

Lees meer

Kijktip van de dag

'Spoed 24/7' (foto: Eén - © VRT 2016)

Jasmien haar hand werd in een drukpers verpletterd. De handchirurg moet proberen zoveel mogelijk van haar vingerkootjes te redden. Rosa voelt pijn op haar borst, maar ze praat zoveel dat het voor de dokters niet zo duidelijk is wat er nu precies aan de hand is. Christine heeft een wat vreemde vorm van epilepsie en krijgt bijna dagelijks een aanval. De ziekte maakt het leven voor haar en haar omgeving erg moeilijk. François heeft last van hevige anale bloedingen. Zijn vrouw is moslima en ze rolt haar matje uit om tot Allah te bidden dat het goed komt met haar man.

'Spoed 24/7', om 20.40 uur op Eén.

Dossiers

Meest gelezen

Dag top 3 (23/10)