En-serie 'Undercover' met Tom Waes op Netflix

Netflix maakt haar eerste Belgisch-Nederlandse coproductie bekend: 'Undercover'. De 10-delige serie, met hoofdrollen voor Anna Drijver ('Komt een vrouw bij de dokter', 'Bride Flight', 'Loft'), Frank (...)

Lees meer
Jan Hautekiet (foto: En -  VRT 2012 Bart Musschoot)

'Hautekiet' stelt 'de grote levensvragen' in Leuven Centraal

Leuven, oktober 2017 - Beste Mr Hautekiet, mijn naam is M. en ik ben een gedetineerde, verblijvend in Leuven Centraal. Als nogal fervent luisteraar van uw radioweek heb ik een gedicht gemaakt, dat een samenvatting is van '"De grote levensvragen'.

Lees meer
Loredana in 'Komen Eten' (foto: VIER -  SBS Belgium 2017)

Loredana sluit artiestenweek 'Komen Eten' af

Loredana (31) ontvangt haar gasten in haar prachtige huis in Zonhoven. Daar woont ze samen met Patje Krimson: haar wederhelft in het leven, maar ook in 2 Fabiola. Ondertussen timmert Loredana eveneens verder aan haar solocarrire.

Lees meer
BBC First

Idris Elba, Babou Ceesay en Frieda Pinto in dramaserie 'Guerrilla'

BBC First kondigt haar nieuwste serie 'Guerrilla' aan, een zesdelige miniserie van Academy Award-winnaar John Ridley ('12 Years a Slave') met hoofdrollen voor Freida Pinto ('Slumdog Millionaire'), Babou Ceesay ('Severance') en Idris Elba ('Luther').

Lees meer
logo Netflix logo

'DARK' is Netflix eerste Duitse Original

DARK speelt zich af in een hedendaags Duits stadje dat wordt opgeschrikt door de verdwijning van twee kinderen. De mysterieuze vermissing legt de dubbellevens en scheve onderlinge verhoudingen van vier families bloot.

Lees meer

Meest recente

Loading

multimedia SPOTLIGHT

Chrstof uit Liedekerke in 'Komen Eten' (foto: VIER -  SBS Belgium 2017)

Christof uit Liedekerke​ woensdag in 'Komen Eten'

Christof (26) uit Liedekerke is de jongste artiest van deze week en nog volop klimmend op de ladder naar het sterrendom. Christof houdt van een uitdaging, muziek en het Vlaamse lied.

TVVlogo kijkcijfers blue

Kijkcijfers: maandag 20 november 2017

Maandag blijft 'Spoed 24/7' populair bij de Vlaamse kijker. Het altijd verrassende 'Hoe Zal Ik Het Zeggen?' blijft in de top 10. Bij VIER verwelkomt 'Ons Eerste Huis' weer wat extra kijkers.

'Helden van Hier: Door Het Vuur' (foto: VTM -  MEDIALAAN 2017)

Volledige straat bedreigd door zware brand in 'Helden van Hier: Door het Vuur'

De brandweermannen rijden uit voor een woningbrand. Eens ter plaatse merken ze dat het vuur zich in sneltempo verspreidt naar de aangrenzende huizen.

'Ge Hadt Erbij Moeten Zijn' (foto: VTM -  MEDIALAAN 2017)

Nog ne choco voor Urbanus in 'Ge Hadt Erbij Moeten Zijn'

Op woensdag 22 november zetten de bekendste klankman van Vlaanderen en een Nederlandse komiek de deuren van hun woonst open voor 'Ge Hadt Erbij Moeten Zijn'.

'Groeten Uit' - Staf Coppens in 1993 (foto: VTM -  MEDIALAAN 2017)

Woestijnvis, Lecter Media en De Mensen richten 'FABIOLA' op

Drie onafhankelijke televisieproducenten, Woestijnvis, Lecter Media en De Mensen, richten in Nederland samen een nieuw productiebedrijf op: FABIOLA. Dat bedrijf gaat eigen programma's ontwikkelen voor de Nederlandse markt en ook exclusief de formats van de drie Vlaamse producenten aanbieden en produceren in Nederland.

'Pano' (En)

Woensdag in 'Pano': een maagoperatie voor kinderen?

Elke dag laten in ons land 38 mensen een maagoperatie uitvoeren om te vermageren. En de populariteit van dit soort ingrepen groeit snel: op vijf jaar tijd zijn ze met 65 procent gestegen.

DOSSIER: Najaar 2017: alle plannen, alle zenders! (BE)

volledig dossier
Gilles De Coster in 'Strafpleiters' (foto: Canvas -  VRT 2017)

Nieuw op Canvas: 'Strafpleiters' met Gilles De Coster

'Strafpleiters' is een zesdelige human-interest reeks waarin acht strafpleiters openhartig vertellen over hun vak en hoe ze proberen overeind te blijven in een alsmaar radicaler klimaat van terreur, hypermedia en spektakelprocessen.

Lees meer
'Ge Hadt Erbij Moeten Zijn' (foto: TVvisie -  Roger Mortelmans 2017)

Nieuw op VTM: 'Ge Hadt Erbij Moeten Zijn'

In 'Ge Hadt Erbij Moeten Zijn' doen meesterlijke vertellers hun meest verrassende verhaal uit de doeken. 17 bekende Vlamingen pakken week na week uit met een persoonlijke waargebeurde en vooral straffe gebeurtenis die ze zelf hebben meegemaakt.

Lees meer
'Het Gezin' (foto: En -  VRT 2017)

Nieuwe docureeks 'Het Gezin' binnenkort op En

Wie is er niet benieuwd naar wat er zich achter de gevels van onze Vlaamse huizen afspeelt? Acht gezinnen geven de toestemming om voor de docureeks 'Het Gezin' hun doen en laten dag en nacht te volgen.

Lees meer

Kijktip van de dag

logo n logo V3 n V3

Sanne is na drie jaar van vruchtbaarheidsproblemen eindelijk bevallen van een tweeling. Ze moet de kinderen achterlaten op de neonatologie en dat maakt haar erg bang en verdrietig. De 94-jarige Jef moet wennen aan de aanwezigheid van zijn dochter Mieke, die samen met haar baby even bij hem in huis komt wonen. Sam en Katrien profiteren dan weer van het voordeel van een nieuw samengesteld gezin: ze zijn een weekend kinderloos en hebben eindelijk tijd voor elkaar. En de 16-jarige Noemi, die lijdt aan een ernstige longaandoening, wordt dringend opgenomen in het ziekenhuis.

'Het Gezin', om 20.40 uur op En.

Dossiers

Meest gelezen

Dag top 3 (20/11)