'Die Huis' op Eén met Nafi Thiam

In 'Die Huis' heeft Eric Goens dinsdag zeer hoog bezoek: Nafi Thiam, koningin van de atletiek en Olympisch kampioene. Nafi is op korte tijd erg bekend geworden, toen ze in Rio op de Olympische Spelen (...)

Lees meer
Julie Colpaert presenteert 'Telefacts' (foto: VTM - © MEDIALAAN 2016)

Vervolg van de Seksenquete 2017 in 'Telefacts'

Masturbatie is allang geen taboe meer. De meerderheid van de Vlamingen doet het wel: van af en toe een keer tot regelmatig en zelfs dagelijks.

Lees meer
Proximus

Amerikaanse successerie 'The Handmaid's Tale' exclusief bij Proximus

'The Handmaid's Tale' is een serie uit de stal van MGM, gemaakt voor streamingdienst Hulu. Zij won acht Emmy’s in de belangrijkste categorieën: beste dramaserie, beste vrouwelijk hoofdrol (Elisabeth Moss), beste vrouwelijke bijrol (Ann Dowd), beste regie (Reed Morano) en beste scenario (Bruce Miller) en daarbij nog drie technische awards.

Lees meer
Catherine uit Oudergem in 'Komen Eten' (foto: VIER - © SBS Belgium 2017)

Dinsdag in 'Komen Eten': Catherine uit Oudergem

De 54-jarige Catherine is event manager en werkte vroeger als styliste voor de VRT. Ze heeft een passie voor kleuranalyse en bepaalt welke kleuren het best bij een persoon passen. Een beetje Jani avant la lettre, zeg maar.

Lees meer
TVVlogo kijkcijfers blue

Kijkcijfers: 13, 14 en 15 oktober 2017

Het zonnige nazomerweer drukt (een beetje) een stempel op de kijkcijfers van het weekend. Al blijft Vlaanderen wel supporteren voor onze jongens in het veldrijden én voor... 'F.C. De Kampioenen'.

Lees meer

Meest recente

Loading

multimedia SPOTLIGHT

Niels Destadsbader in 'The Wall' (foto: VTM - © MEDIALAAN 2017)

Schoonzussen Brigitte en Chantal in 'The Wall'

Week na week houden meer dan een half miljoen Vlamingen hun adem in tijdens de uitzendingen van 'The Wall'. Het spannende spelprogramma met Niels Destadsbader wist tot nu toe al een marktaandeel van 23,1% (VVA 18-54, live +uitgesteld) in te palmen.

UEFA Champions League

Kan Anderlecht stunten tegen klepper Paris Saint-Germain?

Dinsdag 17 oktober werken de Gouden Bal-genomineerde Rode Duivels Kevin De Bruyne en Dries Mertens hun derde groepswedstrijd in de Champions League af: Manchester City - Napoli.

'Neighbours' ('Buren') 2015

'Buren' - INHOUDEN week 42

Al jaar en dag klopt Vlaanderen van maandag tot vrijdag even aan bij de Australische buren. 'Neighbours' is een vaste waarde in het programmaschema van Eén. En wij geven je graag elke week een preview van de gebeurtenissen.

logo stubru logo studio brussel logo

Belgische dance classic 'Universal Nation' van Push opnieuw op nummer 1 in 'The Greatest Switch'

‘Universal Nation’ van de Belgische artiest Push is door de luisteraars van Studio Brussel, voor het tweede jaar op rij, uitgeroepen tot de beste dance classic.

'Dorothy & The Wizard of Oz' (foto: © Boomerang 2017)

Boomerang presenteert de gloednieuwe serie 'Dorothy en de Tovenaar van Oz'

Zorg dat je op 16 oktober om 19.35 uur voor de TV zit, want dan presenteert Boomerang de gloednieuwe animatieserie 'Dorothy en de Tovenaar van Oz', gebaseerd op de geliefde filmklassieker 'Dorothy and the Wizard of Oz' van MGM uit 1939.

logo Discovery Channel logo

'Edge of Alaska' vanaf maandag op Discovery

Het leven staat nooit stil in het oude mijnstadje McCarthy in het ijskoude en verlaten noorden van Alaska. Jeremy Keller, die al sinds 1999 in deze onherbergzame wildernis woont, werkt in het nieuwe seizoen van 'Edge of Alaska' aan het uitbreiden van zijn Keller Farmstead, die hij volledig zelfvoorzienend wil maken.

DOSSIER: Najaar 2017: alle plannen, alle zenders! (BE)

volledig dossier
'Het Gezin' (foto: Eén - © VRT 2017)

Nieuwe docureeks 'Het Gezin' binnenkort op Eén

Wie is er niet benieuwd naar wat er zich achter de gevels van onze Vlaamse huizen afspeelt? Acht gezinnen geven de toestemming om voor de docureeks 'Het Gezin' hun doen en laten dag en nacht te volgen.

Lees meer
'Steracteur Sterartiest' (foto: Eén - © VRT 2017)

Ontdek alle deelnemers van 'Steracteur Sterartiest'

Het is bijna zover: op 2 november start de gloednieuwe reeks van 'Steracteur Sterartiest' op Eén met de eerste liveshow. Het succesrecept blijft hetzelfde: acteurs zingen de ziel uit hun lijf voor het goede doel, in negen verrassende liveshows.

Lees meer
Yanni Bourguignon (Cédric) Felix Jamaels (Jelle) in 'Familie' (foto: VTM - © MEDIALAAN 2017)

Nieuwe gezichten voor Cédric en Jelle in 'Familie'

Dit najaar krijgen de 'Familie'-personages Cédric Van de Caveye en Jelle Van den Bossche een nieuw gezicht. Nadat acteurs Bas Van Weert en Jens Gruyaert zelf besloten om de reeks te verlaten, stelden tal van kandidaten met een passie voor acteren zich kandidaat om in hun voetsporen te treden.

Lees meer

Kijktip van de dag

Eric Goens - 'Bargoens' op Eén (foto: TVvisie - © Roger Mortelmans 2017)

Alain Hubert heeft een akkoord bereikt met de Belgische regering. Voor de verzamelde pers lichten hij en de staatssecretaris Zuhal Demir dit akkoord toe. Pierre verzet zijn gedachten in Italië samen met zijn dochter en kleindochter. Lieven zet zijn adoptiestrijd verder. Kevin blikt terug naar hoe het allemaal begon. En Eric raakt de gevoelige snaar van Stijn.

'Bargoens', om 21.30 uur op Eén.

Dossiers

Meest gelezen

Dag top 3 (15/10)