Ketnetters kregen primeur van najaarsprogramma's tijdens spetterende kick-off show

Zondagochtend ontdekten de Ketnetters tijdens een grote kick-off televisieshow welke nieuwe programma's ze dit najaar op hun favoriete zender mogen verwachten.

Ketnet-wrappers Sander Gillis en (...)

Lees meer
Ruben Terlou - 'Langs de Oevers van de Yangtze' (foto: Canvas - © VPRO/VRT 2016)

'Langs de Oevers van de Yangtze' over vrijetijdsbesteding

Vrijetijdsbesteding is in China een publieke en massale aangelegenheid. Of het nou gaat om Mahjong-toernooien, acrobatiek of streetdance, alles gebeurt op de centrale pleinen in de steden en het liefst met velen tegelijk.

Lees meer
logo Canvas logo

Maandag in 'Exitus': oorlog en schepen

'Exitus' is een spannende en avontuurlijke achtdelige reeks waarin filmmakers en ‘urban explorers’ Bob Thissen en Jeroen Swyngedouw over heel de wereld leegstaande gebouwen en verlaten sites bezoeken, en die weer tot leven brengen door middel van animatiefilmtechnieken.

Lees meer
'Neighbours' ('Buren') 2015

'Buren': INHOUDEN week 39

Al jaar en dag klopt Vlaanderen van maandag tot vrijdag even aan bij de Australische buren. 'Neighbours' is een vaste waarde in het programmaschema van Eén. En wij geven je graag elke week een preview van de gebeurtenissen.

Lees meer
Vlaams Parlement

De septemberverklaring 2016 van Geert Bourgeois op Actua-TV

Het is een jaarlijkse traditie: op de vierde maandag van september opent Geert Bourgeois, de minister-president van de Vlaamse regering, het parlementaire jaar met de Septemberverklaring.

Lees meer

Meest recente

Loading

multimedia SPOTLIGHT

'Axel Opgelicht' in Cuba (foto: VTM - © MEDIALAAN 2016)

Axel laat zich oplichten in Cuba

Cuba is één van de bekendste eilanden in de Caraïben. De communistische republiek hield jarenlang de grenzen gesloten voor het massatoerisme, maar daar kwam ruim 20 jaar geleden verandering in en ondertussen strijken elk jaar 3 miljoen toeristen op het eiland neer.

'Sofie in de Keuken Van' Gwendolyn Rutten en Maggie De Block (foto: VTM - © MEDIALAAN 2016)

Deze week kookt Sofie Dumont aan de zijde van Maggie De Block en Gwendolyn Rutten

Maandag 26 september klopt Sofie aan bij de kantoren van Open Vld in Brussel, waar voorzitster Gwendolyn Rutten haar opwacht. Omdat de politica thuis volop in de verbouwingen zit, stelt ze een hele week de interne keuken van haar partij open voor de chef-kok.

'Buurman, Wat Doet U Nu?' met Peter Jan Rens (foto: Eén - © VRT 2016)

'Buurman, Wat Doet U Nu?' Cath gaat op bezoek bij haar jeugdheld Peter Jan Rens

De tweede aflevering van 'Buurman, Wat Doet U Nu?' wordt een heel bijzondere voor Cath Luyten: ze gaat langs bij haar jeugdheld Peter Jan Rens, die in de jaren '80 furore maakte als de grote Meneer Kaktus.

'Eeuwige Roem' (foto: VIER - © SBS Belgium 2016)

Nieuwe lading ex-topsporters gaan de strijd aan in 'Eeuwige Roem'

Aflevering 5 brengt een nieuw team van zes ex-topatleten aan de start van 'Eeuwige Roem'. Hun leven als topsporter is verleden tijd, maar hun drang naar de overwinning is nooit verdwenen.

Groep 'Komen Eten' - week 38 2016 (foto: VIER - © SBS Belgium 2016)

Exclusief speedboottochtje in 'Komen Eten'

De nieuwe week van 'Komen Eten' wordt in gang gezet door de 25-jarige Christine uit Jette. Christine is een echte fashionista die meer voor haar kleerkast dan achter het aanrecht staat en beschikt over een dressing waar veel vrouwen jaloers op zouden zijn.

'Wanderlust' (foto: Canvas - © VRT 2016)

Raymond Tallis in 'Wanderlust'

In 'Wanderlust' ontmoet de Pools-Vlaamse filosofe Alicja Gescinska nationale en internationale persoonlijkheden met diverse filosofische en religieuze achtergronden.

DOSSIER: Najaar 2016: alle plannen, alle zenders! (BE)

volledig dossier
Ketnet - groepsfoto najaar 2016 (foto: Kenet - © VRT/An Denteneer 2016)

Ketnetters kregen primeur van najaarsprogramma's tijdens spetterende kick-off show

Zondagochtend ontdekten de Ketnetters tijdens een grote kick-off televisieshow welke nieuwe programma's ze dit najaar op hun favoriete zender mogen verwachten.

Lees meer
logo CAZ logo

Nieuwe mannenzender CAZ in de startblokken

De nieuwe mannenzender van MEDIALAAN, CAZ, start op zaterdag 1 oktober. Die avond start de zender met een heuse boksmatch tussen BV's in 'Boxing Stars'.

Lees meer
'De Slimste Mens ter Wereld' 2016 (foto: VIER - © SBS Belgium 2016)

Maak kennis met de jury van 'De Slimste Mens ter Wereld'

'De Slimste Mens ter Wereld' maakt zich op voor een nieuw en veertiende seizoen dat van start gaat op maandag 17 oktober op VIER. De dagelijkse quiz krijgt dit seizoen niet alleen twee nieuwe vaste juryleden, maar ook 34 gloednieuwe kandidaten én een nieuw uitzenduur.

Lees meer

Kijktip van de dag

'Karakters' met Jacques Borlée (foto: Canvas - © VRT 2015)

Jacques Borlée is vader en coach van de meest succesvolle familie in de Belgische atletiekgeschiedenis. Zeven kinderen heeft hij. Vier van die zeven zijn uitgegroeid tot toppers in de atletiek. Olivia, Kevin en Jonathan zijn dat al een klein decennium, sinds kort is er Dylan die de familietraditie verder zet. Vader Jacques lijkt het recept voor succes te hebben gevonden. Jacques Borlée is vader, coach, perfectionist, maar bovenal wereldverbeteraar. Hij heeft een duidelijke visie op het leven en de rol van sport daarin. Met boeiende getuigenissen van Olivia, Kevin, Jonathan en Dylan Borlée en journalist Kris Meertens.

'Karakters' - Jacques Borlée, om 22.30 uur op Eén.

Dossiers

Meest gelezen

Dag top 3 (22/09)