Ex-Rode Duivel Cisse Severeyns bijt spits af in nieuw VIER-programma 'Huizenjagers'

Vanaf maandag 21 augustus openen gepassioneerde makelaars in 'Huizenjagers' de jacht op Vlaanderens verleidelijkste vastgoed n op de titel van beste makelaar.

Iedere week laten drie huizenjagers (...)

Lees meer
Staf Coppens in 'Miljonair' (foto: VTM -  MEDIALAAN 2017)

Brengt uit de hand gelopen weddenschap 1 miljoen op in slotweek 'Miljonair'?

Een eigen dierentuin openen. Een harp kopen. Iedere week naar de barbier gaan. Een poolparty organiseren met Hollywood-sterren. De kandidaten die van maandag 21 t.e.m. donderdag 24 augustus meespelen met 'Miljonair' weten wel wat gedaan met 1 miljoen euro.

Lees meer
'Met Vier in Bed' in Vlaanderen en Nederland (foto: VTM -  MEDIALAAN 2017)

'Met Vier in Bed' verkent adresjes in Vlaanderen en Nederland

Van maandag 21 tot en met donderdag 24 augustus zorgt 'Met Vier in Bed' voor een streepje zon in de huiskamers. In de voorlaatste week trekt het programma door Vlaanderen en Nederland.

Lees meer
'Switch' kidsweek (foto: En -  VRT 2017)

De laatste week van 'Switch' is kinderspel

Adriaan: 'Ze weten ook heel veel, willen graag winnen en zijn geweldig ad rem. Alleen zijn ze honderd keer schattiger.'

Lees meer
'Nachtwacht' (foto: Ketnet -  VRT/Studio 100 2015)

Beleef de 'Nachtwacht' Fandagen

Goed nieuws voor alle 'Nachtwacht'-fans. Wilko, Keelin en Vlamidir van 'Nachtwacht' bezoeken in het weekend van 30 september en 1 oktober verschillende Kinepolis bioscopen door heel Vlaanderen om 3 gloednieuwe afleveringen van de populaire Ketnet-serie 'Nachtwacht' los te laten op het grote scherm.

Lees meer

Meest recente

Loading

multimedia SPOTLIGHT

Jeroen Meus in 'Dagelijkse Kost' (foto: En -  VRT 2015)

'Dagelijkse Kost' zoekt nieuwe sponsor

Vlak voor de start van het nieuwe seizoen van 'Dagelijkse Kost' op En zitten de makers van het programma met een probleem(pje). Ze hebben nog geen sponsor die voor de ingredinten waarmee Jeroen Meus kookt kan zorgen.

'Cycling Cup: Napoleon Games' commentaar Merijn Casteleyn en Kevin Deweerdt

Grote Prijs Jef Scherens zondag live bij VTM

Vlamingen houden van wielrennen en dat vertaalt zich ook in de mooie cijfers voor de Napoleon Games Cup. Met gemiddeld 211.000 kijkers en 34,1% marktaandeel (Mannen 15+; Live+7) doet het regelmatigheidscriterium het uitstekend op tv.

logo Discovery Channel logo

'Last Chance Hospital': nieuwe behandelmethodes voor het eerst getest op echte patinten

Elk medicijn en elke medische behandeling is ooit een allereerste keer getest op een mens. Een stap die niet zonder risico's is, want wat in het lab of op proefdieren werkt, kan op de mens een heel andere uitwerking hebben.

Eleven Sports 24 Hours Of Zolder

Volg dit weekend de 24 uur van Zolder live op Eleven Sports

Dit weekend zit je bij Eleven Sports op de eerste rij voor de 'Eleven Sports 24 Hours of Zolder'. Met een uniek uitzendschema, 24 uur lang livebeelden, commentatoren ter plaatse, journalisten in de pits, n een hele rits aan prominente gasten in de studio, ben je helemaal mee met het spektakel in Zolder.

Arnout Hauben (foto: TVvisie -  Roger Mortelmans 2017)

Najaar op En: 'De Helden van Arnout'

Arnout Hauben onderneemt dit najaar op En reizen in het spoor van vergeten Belgen. Hij trekt de wereld rond en brengt unieke reisverslagen.

Freek Braeckman aan de slag bij VTM Nieuws

Freek Braeckman wordt nieuwsanker bij VTM NIEUWS

Journalist en televisiemaker Freek Braeckman zal vanaf 1 september 2017 voor de VTM nieuwsdienst werken. Daar zal hij naast Stef Wauters, Birgit Van Mol, Elke Pattyn en Dany Verstraeten vooral het team nieuwsankers versterken.

DOSSIER: Najaar 2017: alle plannen, alle zenders! (BE)

volledig dossier
'Huizenjagers' - week 1 (foto: VIER -  SBS Belgium 2017)

Ex-Rode Duivel Cisse Severeyns bijt spits af in nieuw VIER-programma 'Huizenjagers'

Vanaf maandag 21 augustus openen gepassioneerde makelaars in 'Huizenjagers' de jacht op Vlaanderens verleidelijkste vastgoed n op de titel van beste makelaar.

Lees meer
Arnout Hauben (foto: TVvisie -  Roger Mortelmans 2017)

Najaar op En: 'De Helden van Arnout'

Arnout Hauben onderneemt dit najaar op En reizen in het spoor van vergeten Belgen. Hij trekt de wereld rond en brengt unieke reisverslagen.

Lees meer
'De Kust is Veilig' (foto: VIER -  SBS Belgium 2017)

Najaar VIER: 'De Kust is Veilig'

'De Kust is Veilig' op VIER werpt een unieke blik op het leven van de hulpverleners in onze Vlaamse badsteden. Zowel Oostende en Blankenberge, strandredders, Scheepvaartpolitie, de Marine, de zeereddingsdiensten, de lokale politie, medische hulpverleners en de Militaire Luchtmachtbasis Koksijde zorgen er in samenwerking met het Maritiem Reddings- en Cordinatiecentrum voor de juiste bijstand, snelle hulp en vooral een veilige zomervakantie voor toeristen en bewoners.

Lees meer

Kijktip van de dag

logo n logo En logo

1971. In het arbeidersgezin van Jan en Clara Debruycker gaat het leven zijn gewone gang, tot een wilde staking uitbreekt in de fabriek waar Jan werkt. Jan moet noodgedwongen aan de staking deelnemen en het gezin komt in financile moeilijkheden. Gelukkig zijn er nog het pensioen van de inwonende, op alles en iedereen kankerende opa en het loon van dochter Germaine die in de GB van Mol werkt. Maar dan raakt Germaine in verwachting van Luc, een universiteitsstudent die de stakingsbeweging is komen steunen. Wanneer na negen weken de staking eindelijk afloopt, zal het leven van de Debruyckers nooit meer hetzelfde zijn.

Film van Frank Van Mechelen naar het toneelstuk van Walter van den Broeck.

'Groenten uit Balen', om 20.25 uur op En.

Dossiers

Meest gelezen

Dag top 3 (17/08)