'Thuis' - INHOUDEN week 9

Tom krijgt een koekje van eigen deeg. Judith is zijn kinderachtige gedoe beu. Mayra moet op controle met Zo en Emma heeft geen zin in voetbal. Lowie belooft iets aan Olivia, Tom verbaast Karin. Een (...)

Lees meer

'Familie' - INHOUDEN week 9

Guido en Emma raken steeds meer in de problemen. Ze vragen Anna en Albert om hulp. Stan gaat weer een stap verder om Maarten te pakken. Wout heeft een gevaarlijk idee en Mieke doet Lars een voorstel. (...)

Lees meer
Bartel Van Riet (foto: TVvisie -  Roger Mortelmans 2017)

An Miller duikt met Bartel het ijskoude meer in

Snowdonia National Park in Wales staat bekend voor de spectaculaire berglandschappen. An Miller en Joris Hessels maken zich klaar voor avontuurlijke reis, door weer en wind.

Lees meer
TVV Sturm der Liebe 2018 Erich Altenkopf (Michael) en Melanie Wiegmann (Natascha) in 'Sturm der Liebe' (foto: VTM -  MEDIALAAN 2018)

'Sturm der Liebe' - INHOUDEN week 9

'Sturm der Liebe' is al enkele jaren het best bekeken programma op Vitaya. De soap wordt al sinds 2005 uitgezonden en blijft onverminderd populair. Bij TVvisie presenteren we je wekelijks ook de inhouden van deze Duitse kijkcijfertopper.

Lees meer
TVVlogo kijkcijfers blue

Kijkcijfers: donderdag 22 februari 2018

De kijkcijfers van donderdag had je nog van ons te goed. 'Van Algemeen Nut' kan weer wat kijkers winnen en ook 'Tegen de Sterren Op' doet het goed. 'Hotel Rmantiek' verliest wat kijkers, ook 'Temptation Island' levert in.

Lees meer
'Switch' met Adriaan van den Hoof (foto: En -  VRT 2016)

Adriaan Van den Hoof zoekt kandidaten voor 'Switch'

Deze zomer keert 'Switch' voor het derde jaar op terug op En. Presentator van dienst is opnieuw Adriaan Van den Hoof. Zin om zelf te 'switchen'? Altijd al eens op tv willen bewijzen dat je een stiekeme slimmerik bent? Dat kan nu! En zoekt opnieuw kandidaten.

Lees meer

Meest recente

Loading

multimedia SPOTLIGHT

logo Netflix logo

'The Rain': eerste Deense Netflix Original - VIDEO

De wereld zoals we die kennen, bestaat niet meer. Zes jaar geleden roeide een agressief virus dat zich verspreidde via de regen bijna de complete Scandinavische bevolking uit.

logo Neighbours logo Neighbours 2017 logo Buren logo

'Buren' - INHOUDEN week 9

De 'Buren' zijn terug! Na twee weken supporteren voor de atleten van de Olympische Winterspelen gaan de avonturen in Ramsay Street verder op En. Pik jij de draad ook weer op? Lees dan hier onze vooruitblik op de aankomende gebeurtenissen. De perfecte voorbereiding!

'Open Keuken met Sandra Bekkari' (foto: VTM -  MEDIALAAN 2018)

Sandra Bekkari in grootmoeders keuken

Op maandag 26 februari duikt Sandra grootmoeders keuken in. Ze maakt een varkenshaasje met patatjes, waarbij ook onze Belgische trots, witloof, niet mag ontbreken.

'Blind Getrouwd' (foto: VTM -  MEDIALAAN 2018)

'Blind Getrouwd'-koppels leggen gevoelens bloot op huwelijksreis

Vorige week vertrokken de 'Blind Getrouwd'-koppels op huwelijksreis. In de vijfde aflevering op maandag 26 februari ziet de kijker hoe het de deelnemers verder vergaat in het buitenland. Werd de band inniger, of net grimmiger?

'Huizenjagers' (foto: VIER -  SBS Belgium 2018)

'Huizenjagers' op pad in het Dijleland

In de week van 26 februari draait alles om ligging, ligging, ligging. Het centraal gelegen Dijleland - de streek rond Leuven, Brussel en Mechelen - is hierom dan ook enorm gegeerd.

TVV Home and Away 2018 Scarlett (TANIA NOLAN) en Justin (JAMES STEWART) in 'Home and Away' (foto: Vitaya -  MEDIALAAN 2018)

'Home and Away' - INHOUDEN week 9

In deze winterse tijd een uitstapje maken naar het zonnige andere eind van de wereld is altijd een goed idee. Hou je van zon, zee, strand n mooie mensen? Dan zit je elke dag van de week goed voor een portie 'Home and Away' op Vitaya.

DOSSIER: Kandidaten/publiek Gezocht!

volledig dossier
'Switch' met Adriaan van den Hoof (foto: En -  VRT 2016)

Adriaan Van den Hoof zoekt kandidaten voor 'Switch'

Deze zomer keert 'Switch' voor het derde jaar op terug op En. Presentator van dienst is opnieuw Adriaan Van den Hoof. Zin om zelf te 'switchen'? Altijd al eens op tv willen bewijzen dat je een stiekeme slimmerik bent? Dat kan nu! En zoekt opnieuw kandidaten.

Lees meer
logo n logo En logo

En zoekt druktemakers en stresskonijnen!

En is op zoek naar mensen die het dolle maar drukke leven vandaag soms wat veel vinden. Krijg jij bijvoorbeeld je hectisch gezinsleven nauwelijks georganiseerd? Of slaag je er vaak niet in te kiezen tussen de talloze vakantiebestemmingen, studierichtingen of soorten shampoo?

Lees meer
Astrid Coppens in 'Boxing Stars' op VTM

Reserveer jouw plaats naast de ring van 'Boxing Stars'

Zestien BVs nemen binnenkort letterlijk de handschoen op en gaan elkaar bekampen in het gloednieuwe VTM-programma 'Boxing Stars'. En jij kan het meemaken, vlak naast de ring! Reserveer nu jouw plaats!

Lees meer

Kijktip van de dag

logo VTM logo

1985. Georges is marktkramer en commerant in hart en nieren. Wanneer hij de kans krijgt om Caf Derby te huren en hoort dat de paus op het terrein naast het caf een openluchtmis zal opdragen, ontstaat een briljant plan. Ook zijn vrouw, vijf kinderen n collega's geloven erin. Want Georges verkoopt alles, aan iedereen... 'Caf Derby', de eerste langspeelfilm van Lenny Van Wesemael, is gebaseerd op het waargebeurde verhaal van een bijzondere familie.

'Cafe Derby', om 20.35 uur op VTM.

Dossiers

Meest gelezen

Dag top 3 (22/02)