TVgids - VTM 3

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstSTAR ChannelNPO 1NPO 2NPO 3
01:45 The Big Bang Theory
Sheldon wordt jaloers wanneer Stuart, de eigenaar van de stripboekenwinkel, Amy mee uitvraagt. Daarom vraagt hij haar om zijn vriendin te worden.
«
»
02:10 The Big Bang Theory
Leonard moet diegene die hem op de middelbare school gepest heeft onder ogen komen terwijl Penny zich realiseert dat zij vroeger ook veel gepest heeft.
«
»
02:40 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
08:35 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:05 Sturm der Liebe
Michael herinnert Leander aan een andere getuige en hoopt dat Vroni's kamergenoot Daniela Müller hem kan vrijpleiten met een verklaring in de rechtbank. Haar vinden is lastiger dan verwacht omdat er IT-problemen zijn in het ziekenhuis.
«
»
11:55 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
14:30 Sorority Secrets
Studente Cassie sluit zich op haar school aan bij een exclusief damesdispuut. Als er plotseling verschillende leden sterven, neemt Cassie het op zich om het mysterie tot op de bodem uit te zoeken.
«
»
16:20 The Goldbergs
Beverly is teleurgesteld omdat de familie niet erg enthousiast is met de feestdagen en dus bedenkt ze `Super-chanoeka' om hen in de sfeer te brengen, maar het lijkt te veel op kerst.
«
»
16:50 Buffy the Vampire Slayer
De Watcher Council dreigt Giles te deporteren als Buffy een zware test van haar moordvaardigheden niet wil doorstaan. Ondertussen komt er cruciale informatie over Glory bovendrijven.
«
»
17:40 How I Met Your Mother
Nadat Robin een vrouw aanvalt, moet ze van de rechter in therapie. Ondertussen bemoeit Ted zich iets te veel met Lily's zwangerschap.
«
»
18:10 The Goldbergs
Terwijl Adam en Barry samen een superrapgroep à la de Beastie Boys vormen, dringt Beverly er bij Murray op aan om de keuken te verbouwen.
«
»
18:40 The Simpsons
Homer wil Smithers opbeuren en gaat op zoek naar een geschikte partner voor hem. Lisa krijgt de hoofdrol in een schoolproductie, tot grote jaloezie van Millhouse.
«
»
19:10 The Simpsons
Lisa is kwaad op Marge nadat ze gezegd heeft dat ze niet van Lisa's jazzmuziek houdt. Marge neemt Lisa mee op een tripje naar Capitol City om het goed te maken. Lisa beseft weer hoe goed ze het eigenlijk heeft met een moeder als Marge.
«
»
19:40 The Big Bang Theory
Wanneer Sheldon zich ongevoelig uitlaat over Amy's prestaties binnen haar carrière proberen Penny, Raj en Leonard hem duidelijk te maken dat je soms moet doen alsof binnen een relatie.
«
»
20:10 The Big Bang Theory
Leonard en Penny besluiten op een date te gaan, en hun verhouding een nieuwe kans te geven. De rest van de groep staan klaar met adviezen voor Penny en Leonard.
«
»
20:35 Aspe
Carlos Minne wordt dood aangetroffen op het strand. Het onderzoek leidt naar een stel vrienden waarmee Carlos die avond nog een feest heeft gehad. Onder hen is de malafide advocaat Arnould en zakenman Roger Daems.
«
»
22:15 Sahara
Avonturier Dirk Pitt en zijn vriend Al zoeken in de Sahara naar een berucht, verloren gewaand Amerikaanse oorlogsschip. Tijdens zijn schattenjacht maakt hij kennis met de knappe VN-wetenschapper Eva Rojas, die een mysterieus virus in Mali onderzoekt.
«
»
00:25 The Big Bang Theory
Wanneer Sheldon zich ongevoelig uitlaat over Amy's prestaties binnen haar carrière proberen Penny, Raj en Leonard hem duidelijk te maken dat je soms moet doen alsof binnen een relatie.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Goeiemorgen Morgen!' (Radio2)

De Ziggo Dome vormt het decor voor een gigantisch muzikaal spektakel met talloze oud-deelnemers aan het Eurovisiesongfestival. In deze aflevering: Mäns Zelmerlöw - 'Heroes', Bobbysocks - 'La det swinge', Rosa Linn - 'Snap', Cornelia Jacobs - 'Hold Me Closer', Ruslana - 'Wild Dances', Edsilia Rombley - 'Hemel en aarde', Gjon's Tears - 'Tout L'univers', The Roop - 'Discotheque', Alessandra - 'Queen of Kings' en Charlotte Perrelli - 'Take Me to Your Heaven'.

'Het Grote Songfestivalfeest', om 21.45 uur op VRT 1.

Dossiers