TVgids - BBCFirst

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstSTAR ChannelNPO 1NPO 2NPO 3
00:20 Silent Witness
Het team probeert de waarheid achter een sterfgeval te achterhalen en vraagt zich af of de zaak verband houdt met het eerder gevonden lichaam. Ondertussen brengt het onderzoek van DI Torres onverwachte zaken aan het licht.
«
»
01:20 Murdoch Mysteries
Er waart een seriemoordenaar rond die vrouwen verminkt en hun buik opensnijdt. Een vasthoudende rechercheur van Scotland Yard die ervan overtuigd is dat de dader Jack the Ripper is, bemoeit zich met het onderzoek van Murdoch.
«
»
02:10 Scott & Bailey
Scott en Bailey doen onderzoek naar de vermissing van de echtgenoot van een oud-pornoster. De carrière van Bailey komt in gevaar als de hoofdinspecteur ontdekt dat zij vertrouwelijke informatie doorspeelde aan haar ex.
«
»
03:00 Shakespeare and Hathaway: Private Investigators
Tijdens de kerstdagen is de stad in rep en roer wanneer een groep genaamd 'Voice in the Dark' het Wintermas Festival dreigt te verstoren. Ondertussen krijgt Sebastian zijn eerste solozaak.
«
»
03:45 Silent Witness
Het team analyseert de foto's van de plaats delict en bestudeert de lichamen van de slachtoffers uitgebreid. Ze ontdekken daarbij een geheim dat tot in de kern van de Amerikaanse overheid reikt.
«
»
04:40 Murdoch Mysteries
Tijdens het onderzoek naar een in beton gestort lichaam komt Murdoch in conflict met Dr. Francis.
«
»
05:25 Ghosts
Alison en Mike nodigen Barclay uit om de verkoop van het land te bespreken, maar al snel gaat het hard tegen hard. Ondertussen zijn de geesten vastbesloten om het mysterie van Kitty's dood op te lossen.
«
»
06:00 Ghosts
Omdat de ghosts geen trek meer hebben in Food Club, proberen ze op aanraden van Pat een nieuw tijdverdrijf. En het noodlot slaat toe wanneer Mike en Alison een belangrijke gast op Button House hebben.
«
»
06:30 All Creatures Great and Small
Helen en James realiseren zich dat ze niet hebben afgesproken waar ze eerste kerstdag zullen doorbrengen. Wanneer een geliefd huisdier uit de buurt ernstig ziek wordt, moet Siegfried het naar de praktijk brengen voor een spoedbehandeling.
«
»
07:25 Father Brown
Een nieuwe dirigent zorgt voor een gebrek aan harmonie in de parochie, en zelfs tot moord.
«
»
08:15 Death in Paradise
Oudejaarsavond wordt onderbroken wanneer een gemaskerde man een vrouw in haar huis neersteekt. Jack en het team moeten de dader ontmaskeren voordat hij weer iemand vermoordt.
«
»
09:10 Midsomer Murders
Barnaby en Jones onderzoeken de dood van een vrouw die onder een groot kaaswiel terecht is gekomen. Kunnen ze de moordenaar stoppen voor het te laat is?
«
»
09:55 Midsomer Murders
Barnaby en Jones onderzoeken de dood van een vrouw die onder een groot kaaswiel terecht is gekomen. Kunnen ze de moordenaar stoppen voor het te laat is?
«
»
10:45 Hope Street
Niamh en Shay zijn op een strandfeestje als een jongen door een man getackeld wordt. De man onthult zichzelf als de vader van Niamh en Shay, inspecteur Finn O'Hare, die zag dat de jongen drugs probeerde te verkopen.
«
»
11:30 Shakespeare and Hathaway: Private Investigators
Frank en Lu moeten uitzoeken wat er gebeurd is met een man die geheugenverlies heeft.
«
»
12:20 Death in Paradise
De gemeenteraadsverkiezingen op Saint-Marie worden bruut onderbroken als een van de kandidaten vermoord wordt terwijl hij in het stemhokje stond. Detective Richard Poole en zijn team onderzoeken de zaak.
«
»
13:15 Father Brown
Father Brown en Mrs. Devine zijn vereerd wanneer ze worden uitgenodigd voor een bezoek aan Hartigan Manor. Op deze plek zal een historische en zeer waardevolle klok worden onthuld.
«
»
14:00 The Chelsea Detective
Een bewoonster van een luxe verzorgingstehuis overlijdt onder verdachte omstandigheden. Omdat haar echtgenoot een twijfelachtig verleden heeft en het verzorgingstehuis profiteert van de dood van bewoners, wordt er een moordonderzoek opgestart.
«
»
15:00 Father Brown
Father Brown moet tussenbeide komen wanneer het erop lijkt dat een geest iemand wil vermoorden.
«
»
16:00 Midsomer Murders
Na de dood van Alan King trouwt zijn weduwe met zijn broer Charles, tot misnoegen van haar zoon Ian. Als er geruchten gaan dat Charles en accountant Peter geld hebben verduisterd, wordt Peter doodgeslagen.
«
»
16:55 Midsomer Murders
Na de dood van Alan King trouwt zijn weduwe met zijn broer Charles, tot misnoegen van haar zoon Ian. Als er geruchten gaan dat Charles en accountant Peter geld hebben verduisterd, wordt Peter doodgeslagen.
«
»
18:00 Death in Paradise
Jack Mooney en zijn team worden op de proef gesteld wanneer een artiest in haar studio wordt vergiftigd, onder vreemde omstandigheden.
«
»
19:00 All Creatures Great and Small
Er zijn drie maanden verstreken en het is nu lente 1939. Iedereen moet zich aanpassen aan een aantal grote veranderingen die plaatsvinden in Skeldale. Tristan is nu gediplomeerd dierenarts en James en Helen gaan bijna trouwen.
«
»
20:00 Murdoch Mysteries
Murdoch stelt een onderzoek in wanneer in een boom het lijk van een soldaat wordt aangetroffen.
«
»
21:00 Silent Witness
Het team onderzoekt de zaak van een Birmese man die dood op een afgelegen strand is aangetroffen. De jonge zwangere vrouw van het slachtoffer weet ondertussen van niets en hoopt dat hij nog leeft.
«
»
22:15 Silent Witness
Nikki bereikt een doorbraak en wanneer ze een getuige spreekt, komt ze dicht bij de waarheid.
«
»
23:30 Call the Midwife
Het is oktober 1969 en Rosalind en Joyce zijn dolblij met hun rode vesten. Zuster Julienne overhandigt Joyce de Violet Albany-prijs, die wordt gegeven aan de verloskundige uit Oost-Londen die de hoogste cijfers haalt voor haar examens.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Goeiemorgen Morgen!' (Radio2)

De Ziggo Dome vormt het decor voor een gigantisch muzikaal spektakel met talloze oud-deelnemers aan het Eurovisiesongfestival. In deze aflevering: Mäns Zelmerlöw - 'Heroes', Bobbysocks - 'La det swinge', Rosa Linn - 'Snap', Cornelia Jacobs - 'Hold Me Closer', Ruslana - 'Wild Dances', Edsilia Rombley - 'Hemel en aarde', Gjon's Tears - 'Tout L'univers', The Roop - 'Discotheque', Alessandra - 'Queen of Kings' en Charlotte Perrelli - 'Take Me to Your Heaven'.

'Het Grote Songfestivalfeest', om 21.45 uur op VRT 1.

Dossiers