TVgids - VRT CANVAS

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstSTAR ChannelNPO 1NPO 2NPO 3
23:50 Nachtlus
Doorlopende herhaling tot de start van de ochtenduitzendingen.
«
»
07:30 Ketnet Junior
Programma's voor peuters en kleuters met Bumba, Uki, Woezel en Pip, Bing, Dimitri, Kaatjes Kameraadjes, Biba & Loeba, Kaatjes Tralalaatjes, Wissper, Bob de Bouwer en Monchhichi.
«
»
12:30 Lentebeelden
Sfeerbeelden vanuit verschillende Europese vakantiebestemmingen.
«
»
13:30 Ketnet Junior
Programma's voor peuters en kleuters met Bumba, Uki, Woezel en Pip, Bing, Dimitri, Kaatjes Kameraadjes, Biba & Loeba, Kaatjes Tralalaatjes, Wissper, Bob de Bouwer en Monchhichi.
«
»
16:00 Radio 1: De wereld vandaag
Nieuwsprogramma, live vanuit de Radio 1-studio.
«
»
16:50 Korean classics generation
In 25 jaar tijd hebben jonge Koreaanse muzikanten zich toegelegd op een muziekstijl die heel ver van hun cultuur staat: de klassieke muziek. Het genre is zelfs een van de pijlers van de Zuid-Koreaanse opvoeding geworden.
«
»
18:00 Het digitale dilemma
Ligt een AI-systeem dat de mens in alles overtreft binnen handbereik? De hoofdrolspelers uit de sector menen in ieder geval van wel en ze zijn het openlijk grondig oneens over wat er nu moet gebeuren. Dat is tekenend voor het publiek debat.
«
»
18:55 De ideale wereld
Gast: Nabil Mallat.
«
»
19:35 The Office
Michael voelt zich buitengesloten als de rest van het personeel roddelt over de zomerstagiairs, dus gaat hij op zoek naar een sappig geheim om te delen.
«
»
20:00 Terzake
Terzake gaat dieper in op de actualiteit. Met gasten en reportages die het nieuws bepalen aan de hand van scherpe, kritische en verhelderende interviews.
«
»
20:35 De Afspraak op vrijdag
Ivan De Vadder nodigt wekelijks één politicus en twee andere gasten uit. Samen overlopen zij de politieke actualiteit van de afgelopen week.
«
»
21:30 Ninjababy
Een baby heeft per ongeluk zijn intrek genomen in Rakel's buik, en als Rakel één ding weet, is het dat ze het niet wil. Het jonge meisje, hongerig naar het leven, heeft een ontluikende fantasie.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Goeiemorgen Morgen!' (Radio2)

De Ziggo Dome vormt het decor voor een gigantisch muzikaal spektakel met talloze oud-deelnemers aan het Eurovisiesongfestival. In deze aflevering: Mäns Zelmerlöw - 'Heroes', Bobbysocks - 'La det swinge', Rosa Linn - 'Snap', Cornelia Jacobs - 'Hold Me Closer', Ruslana - 'Wild Dances', Edsilia Rombley - 'Hemel en aarde', Gjon's Tears - 'Tout L'univers', The Roop - 'Discotheque', Alessandra - 'Queen of Kings' en Charlotte Perrelli - 'Take Me to Your Heaven'.

'Het Grote Songfestivalfeest', om 21.45 uur op VRT 1.

Dossiers