TVgids - VTM

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:55 Thomas de Trein
Animatiereeks.
«
»
06:05 Jabaloe
Omdat niemand het geluksklavertjevier van Sheriff Jack wil kopen, maakt hij de cowboys wijs dat ze ongeluk zullen hebben als ze zijn klavertjevier niet kopen.
«
»
06:20 Jabaloe
Moe en Joe besluiten om samen een krant te beginnen. Maar omdat de krant niet het verhoopte succes heeft, begint Moe Jabaloe met het schrijven van roddels. Het roddelblaadje wordt wel een succes.
«
»
06:30 Maya!
Willy is ontmoedigd door een slecht rapport. Maya probeert hem op te vrolijken door hem een spelletje te laten winnen. Maar dan wordt Willy overmoedig.
«
»
06:45 Maya!
De wespen hebben een nieuw geheim wapen: een vreemd zaad dat iedereen gek maakt. Dankzij dat zaad kunnen ze de Koningin ontvoeren en vragen ze losgeld. Maya, Willy en Flip gaan op reddingsmissie.
«
»
06:55 Kabouter Plop
Plop, Kwebbel en Lui wachten vol ongeduld op Klus want ze gaan samen sleeën. Klus maakt zijn opwachting, gewapend met ski's. Hij beweert dat sleeën voor kleine kabouterkinderen is.
«
»
07:00 Kabouter Plop
De kabouters hebben de grootste moeite om de kerstboom te versieren. Het boompje valt voortdurend om. Hoe zullen ze dat oplossen?
«
»
07:05 Spirit: Samen vrij
Tekenfilm.
«
»
07:30 K3 Roller Disco
Klaasje heeft veel oude spullen liggen en besluit om er kunstwerken van te maken. Ze wil zelfs een kunstkenner inschakelen om alles te laten schatten.
«
»
07:50 De buurtpolitie - Extra
Reality-show.
«
»
08:05 VLOGLAB #Stories
Angela gaat langs bij de ex van Daan en komt tot enkele belangrijke inzichten. In Nederland gaat de spannende zoektocht naar Flora en de verpleegster verder.
«
»
08:35 Lang leve koning Julien
Tekenfilm.
«
»
08:55 Kong - Koning van de Apen
Tekenfilm.
«
»
09:20 Dance Challenge
In elke aflevering zal Sarah tot het uiterste moeten gaan om op een creatieve manier de dance challenges tot een goed einde te brengen. Daarvoor schakelt ze de hulp in van enkele professionals.
«
»
09:30 Open keuken met Sandra Bekkari
Op het menu: moussaka & kokospralines.
«
»
09:45 Geen Uitzending
«
»
11:50 Echte verhalen: De buurtpolitie
Koen en Tineke krijgen een noodoproep: een vrouw heeft een klap tegen het hoofd gekregen met de kolf van een geweer toen ze haar verloofde wilde beschermen tegen overvallers.
«
»
12:20 De kotmadam
Jeanne kan maar niet begrijpen dat men er niet in slaagt de daders van een diamantroof op te sporen. Zelfs zij herkent een misdadiger van de andere kant van de straat.
«
»
13:00 VTM Nieuws 13 uur
Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
«
»
13:25 Het weer
Blik op het weer in Vlaanderen en daarbuiten. Met Frank Duboccage, David Dehenauw of Jill Peeters.
«
»
13:35 Familie (namiddag)
Simon keert terug van Ibiza en hij mag terug aan de slag bij Fashion. Lars neemt hem echter aan zonder eerst Véronique te raadplegen. Mieke confronteert Leen met haar vermoedens.
«
»
14:10 Ella
Wanneer Cindy Ella een verpleegstersschort laat aantrekken, begint het bij haar toch te kriebelen om als verpleegster aan de slag te gaan. Later gaat ze met Cindy mee om Jens' haar te kappen.
«
»
14:40 Ella
Wanneer Cindy Ella een handboek EHBO geeft, offert Frederico zich op om haar proefkonijn te zijn. Ook Fahadir draagt zijn steentje bij in de snelcursus die Ella volgt.
«
»
15:10 Gooische vrouwen
Claire zet haar trots opzij en laat zich opnemen in een afkickcentrum. De aanpak van Ilona's management valt in de smaak bij Martin, maar Cheryl vindt het niet fijn dat het zo goed klikt tussen hen.
«
»
16:25 Life in Pieces
Wanneer Matt en Colleen een sterk slaapmiddel innemen, krijgen ze last van gekke slaapwandelavonturen. Greg is van slag wanneer Jen onthult dat ze een erotische droom heeft gehad over een familielid.
«
»
16:45 Waarheid, durven of doen
De laatste week van dit tweede seizoen wordt afgetrapt door Jo Hens, Slongs Dievanongs, Justine De Jonckheere en Yanina Wickmayer.
«
»
17:45 Echte verhalen: De buurtpolitie
Eric en Brigitte worden opgeroepen: een vrouw werd dood aangetroffen door een buur. Al snel blijkt dat het huis van de dode vrouw overhoop gehaald werd.
«
»
18:20 De kotmadam
De moeder van Jeanne is in paniek nu er werd ingebroken bij de buren. Jeanne voelt zich verplicht om haar moeder gezelschap te houden.
«
»
19:00 VTM Nieuws 19 uur
Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
«
»
19:50 Het weer
Blik op het weer in Vlaanderen en daarbuiten. Met Frank Duboccage, David Dehenauw of Jill Peeters.
«
»
20:00 Familie
Raven keert terug na een lange reis met Louise en verneemt wat er zich tussen Lars, Koen en Véronique heeft afgespeeld. Mathias zoekt tevergeefs toenadering tot Cédric. Hanne heeft het moeilijk.
«
»
20:35 Waarheid, durven of doen
Deze keer krijgen Jolien Roets, Kürt Rogiers, Servaas Bingé en Bert Ostyn enkele pittige opdrachten en moeilijke dilemma's voorgeschoteld in de Oranjerie in Kortrijk.
«
»
21:35 Telefacts zomer
Het is dit jaar 25 jaar geleden dat de Britse prinses Diana in Parijs om het leven kwam tijdens de beruchte achtervolging door paparazzi.Hoe kon deze avond zo fataal aflopen?
«
»
22:30 Groeten uit
Gene Thomas brengt samen met zijn gezin een weekend lang door in de tijdgeest van 1985, het jaar waarin hij twaalf jaar oud was. Het huis waarin ze verblijven is volledig ingericht zoals toen.
«
»
23:45 Gooische vrouwen
Claire zet haar trots opzij en laat zich opnemen in een afkickcentrum. De aanpak van Ilona's management valt in de smaak bij Martin, maar Cheryl vindt het niet fijn dat het zo goed klikt tussen hen.
«
»
00:55 Geen Uitzending
«
»
01:00 Geen Uitzending
«
»
01:30 Geen Uitzending
«
»
05:50 Thomas de Trein
Animatiereeks.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'De Gevaarlijkste Jobs van Vlaanderen' (VTM 2)

Torenkraanmonteurs Angelo en Maarten hebben welgeteld één dag de tijd om een torenkraan af te breken. Op een rail die niet breder is dan een voetzool, 44 meter hoog boven de stad, beginnen ze aan hun dagtaak. Ook boomverzorger Til is allesbehalve bang van hoogtes. Hij klimt met zijn kettingzaag in de hand 10 meter hoog in enkele dennen en maakt ze een kopje kleiner. Steven en Jacques, twee ontmijners bij DOVO, rukken dan weer uit om oorlogsmunitie op te halen en onschadelijk te maken.

'De Gevaarlijkste Jobs van Vlaanderen', om 21.00 uur op VTM 2.

Dossiers