TVgids - VTM 2

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
03:20 Geen uitzending
«
»
07:10 A Place in the Sun: Summer Sun
Realityreeks.
«
»
08:00 Geen uitzending
«
»
10:00 Singletown
Terwijl de zomer warmer wordt, neemt ook het dramaniveau toe. Tash date iemand nieuw en Sophie springt in de ring met bokser Mason. Elliot en Charlie bereiden zich voor op hun tweede afspraakje.
«
»
10:45 Geen uitzending
«
»
12:15 A Place in the Sun: Summer Sun
Realityreeks.
«
»
13:15 Extreme Cake Makers
Reality-show.
«
»
13:45 Neighbours
Brent en Emmett zijn herenigd. Aaron en David staan nu voor een dilemma. Hendrix keert terug naar school. Hij voelt zich echter allesbehalve op zijn gemak.
«
»
14:15 Sturm der Liebe
Maja en Hannes proberen tevergeefs uit de grot te geraken. Ze heeft amper bereik met haar gsm, maar probeert toch Florian te bellen. Erik heeft liefdesverdriet.
«
»
15:20 Singletown
Jeremiah wordt tijdens een avondje speeddaten voorgesteld aan drie prachtige vrouwen. Tash en Sophie gaan op een dubbeldate. Claudia beseft dat het tijd is om zichzelf op de eerste plaats te zetten.
«
»
16:20 Dat eet dan gelukkig zijn
Jonas Van Boxstael, beter bekend als Bockie De Repper, trekt op culinaire queeste doorheen het land en ontdekt wat de Vlaming op doordeweekse dagen eet.
«
»
17:05 B&B zoekt lief NL
Welke Nederlandse partner durft over de grens te kijken en maakt het avontuur van de B&B-uitbaters compleet?
«
»
18:05 De Planckaerts
De Planckaerts hebben iets met koersen, Junior wordt veertien en voelt het ook serieus kriebelen. Hij beslist om een opleidingsdag van de vlaamse wielerschool te volgen.
«
»
18:50 World's Most Expensive Cruise
Terwijl de gasten Sint-Petersburg verkennen, voert de schoonmaakploeg een race tegen de klok om de kristallen kroonluchter schoon te maken. Directeur John krijgt slecht nieuws.
«
»
19:45 Dat eet dan gelukkig zijn
Jonas Van Boxstael, beter bekend als Bockie De Repper, trekt op culinaire queeste doorheen het land en ontdekt wat de Vlaming op doordeweekse dagen eet.
«
»
20:30 Costa Belgica
De Gentse Arjen van 'Lucas Fox' in Marbella is een ondernemer in hart en nieren voor wie the sky the limit is. Hij zei zijn job als makelaar in België vaarwel en koos voor the glamour van Marbella.
«
»
21:35 Een echte job NL
Natasja Froger doet er alles aan om het hoge tempo op de spoedeisende hulp vol te houden. Caroline is enorm geraakt door een patiënt die haar aan haar overleden vader doet denken.
«
»
22:30 Battlecat
Een uniek portret over deze onwaarschijnlijke kooivechtster, leerkracht, OnlyFans-model, mama van zes kinderen en bijna evenveel huisdieren. In de reeks zien we Cindy in al haar facetten.
«
»
23:30 Dat eet dan gelukkig zijn
Jonas Van Boxstael, beter bekend als Bockie De Repper, trekt op culinaire queeste doorheen het land en ontdekt wat de Vlaming op doordeweekse dagen eet.
«
»
00:20 Blind getrouwd - Australië
De twee resterende koppels spreken hun definitieve huwelijksgeloften uit.
«
»
01:45 Geen uitzending
«
»
03:15 Geen uitzending
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'De Gevaarlijkste Jobs van Vlaanderen' (VTM 2)

Torenkraanmonteurs Angelo en Maarten hebben welgeteld één dag de tijd om een torenkraan af te breken. Op een rail die niet breder is dan een voetzool, 44 meter hoog boven de stad, beginnen ze aan hun dagtaak. Ook boomverzorger Til is allesbehalve bang van hoogtes. Hij klimt met zijn kettingzaag in de hand 10 meter hoog in enkele dennen en maakt ze een kopje kleiner. Steven en Jacques, twee ontmijners bij DOVO, rukken dan weer uit om oorlogsmunitie op te halen en onschadelijk te maken.

'De Gevaarlijkste Jobs van Vlaanderen', om 21.00 uur op VTM 2.

Dossiers