TVgids - VTM

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:55 Thomas de Trein
Animatiereeks.
«
»
06:05 Jabaloe
Moe wil een drank- en eetautomaat in haar saloon, zodat ze minder van hier naar daar moet lopen. Sheriff Jack belooft haar tegen een lage prijs een automaat te bezorgen.
«
»
06:20 Jabaloe
Slampie heeft een dromenvanger gekocht. Alleen Moe en Slampie geloven dat de dromenvanger je wensdromen kan laten uitkomen.
«
»
06:35 Maya!
Flip zat vroeger in een populair muziekgroepje samen met zijn neven. Maya besluit om hen te herenigen maar dat verloopt niet zonder slag of stoot.
«
»
06:45 Maya!
Kurt wil graag in de geschiedenisboeken komen door de grootste bal ooit te maken. Maar dit brengt de weide in gevaar.
«
»
06:55 Kabouter Plop
Klus heeft een brief ontvangen, waarin hij gevraagd wordt om Kabouterkoning te worden. Hij ziet dat zitten, vooral omdat Plop, Kwebbel en Lui dan naar hem moeten luisteren.
«
»
07:05 Kabouter Plop
Plop en Kwebbel hebben Plopkoeken gebakken. De lekkernijen zijn voor Kwebbels oma. Terwijl het duo in de melkherberg van een glas melk geniet, sluipt Klus de keuken binnen.
«
»
07:10 Spirit: Samen vrij
Tekenfilm.
«
»
07:35 K3 Roller Disco
Marthe heeft een verrassing voor Hanne en Klaasje: ze gaan samen de Roller Disco poetsen. Dat is echter dik tegen de zin van Hanne. Om niet te hoeven helpen, doet ze alsof ze ziek is.
«
»
07:55 De buurtpolitie - Extra
Reality-show.
«
»
08:10 VLOGLAB #Stories
Sarah krijgt onverwacht bezoek in de dansschool... Anneleen vindt troost bij Clarice na het bewogen optreden. Stien haar nieuwe vrienden ontdekken haar geheimpje.
«
»
08:35 Lang leve koning Julien
Bijna verslagen door Koto's troepen brengt Julien Morts leger, de belslakken, de ruimteapen, Clover en andere trouwe vrienden bijeen voor de laatste strijd.
«
»
09:00 Tarzan en Jane
Tekenfilm.
«
»
09:20 Dance Challenge
In elke aflevering zal Sarah tot het uiterste moeten gaan om op een creatieve manier de dance challenges tot een goed einde te brengen. Daarvoor schakelt ze de hulp in van enkele professionals.
«
»
09:35 Open keuken met Sandra Bekkari
Op het menu: 'Brainpower'-repen & risotto met kastanjechampignons, zalm en romanescokool.
«
»
09:50 Geen Uitzending
«
»
11:55 Echte verhalen: De buurtpolitie
Een gepensioneerd koppel krijgt al maandenlang ongevraagde catalogi en reclame van pikante lingerie in de bus. Ze hebben al meermaals gevraagd aan de uitgever om hiermee te stoppen. Zonder resultaat.
«
»
12:25 De kotmadam
Jef wordt gelauwerd voor zijn vijfentwintig jaar dienst, maar hij wil die dag liefst zo onopgemerkt mogelijk laten voorbijgaan.
«
»
13:00 VTM Nieuws 13 uur
Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
«
»
13:25 Het weer
Blik op het weer in Vlaanderen en daarbuiten. Met Frank Duboccage, David Dehenauw of Jill Peeters.
«
»
13:35 Familie (namiddag)
Jan krijgt de volle laag van Anna. Mieke en Leen nemen Linda onder handen. Viv voelt zich ongelukkig bij de situatie. Guido bedreigt de stalker van Emma op het internet.
«
»
14:10 Ella
Ella bekent aan Cindy dat ze Frederico niet wou zoenen omdat Jens door haar hoofd spookt. Frederico broedt ondertussen op een plan om Ella toch zover te krijgen dat ze zich meer openstelt.
«
»
14:45 Ella
Ella probeert meer inzicht te krijgen in de ziekte van Jens en daarvoor schakelt ze zowel Cindy als Anthony in. Die laatste probeert Ella te stimuleren om toch te leren lezen en schrijven.
«
»
15:15 Gooische vrouwen
Cheryl en Martin keren terug van hun tweede huwelijksreis. Er wachten hen enkele onaangename verrassingen. Anouk besluit alles op alles te zetten om de nieuwe vlam van Tom buiten te werken.
«
»
16:25 Life in Pieces
Greg rakelt een oude familievete op wanneer hij een som geld terugvindt waarvan hij dacht dat Matt het vroeger van hem had gestolen.
«
»
16:45 Waarheid, durven of doen
Deze keer komen Anushka Melkonian, Davy Gilles, Celien Deloof en Maarten Cop samen om de vragen die de lampionnen hen voorleggen te beantwoorden.
«
»
17:45 Echte verhalen: De buurtpolitie
Patrick krijgt telefoon aan het onthaal: Stafke is overstuur, want er is iets blauws uit de lucht gevallen in zijn tuin. Patrick en de commissaris gaan ter plekke onderzoeken wat er aan de hand is.
«
»
18:20 De kotmadam
Bertje zamelt geld in voor een goed doel en het doel heiligt de middelen. Maar bij Jeanne vangt hij bot, want Jef heeft net uitgerekend dat de inkomsten van haar winkeltje dramatisch achteruitgaan.
«
»
19:00 VTM Nieuws 19 uur
Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
«
»
19:45 Het weer
Blik op het weer in Vlaanderen en daarbuiten. Met Frank Duboccage, David Dehenauw of Jill Peeters.
«
»
19:55 Expeditie Pairi Daiza
Dierenarts Tim verwelkomt een walruskoppel. En daar komt een kraan aan te pas, want walrussen zijn de op één na grootste roofdieren ter wereld.
«
»
20:35 Waarheid, durven of doen
Deze keer krijgen Eva De Roo, Kim Huybrechts, Olivia Trappeniers en Jelle Beeckman enkele pittige opdrachten en moeilijke dilemma's voorgeschoteld in de Oranjerie in Kortrijk.
«
»
21:35 Telefacts zomer
Door de toegang tot DNA-databanken zijn er de afgelopen jaren verschillende misdaden opgelost. Maar DNA kan ook gemakkelijk worden verontreinigd of overgedragen, met alle gevolgen van dien.
«
»
22:30 Ze zeggen dat
Welke wc-pot moet je kiezen als je naar een openbaar toilet gaat? Dina en Andy gaan incognito aan de slag als wc-madam en -meneer om te achterhalen welke deur je in de toekomst moet kiezen.
«
»
23:40 Gooische vrouwen
Cheryl en Martin keren terug van hun tweede huwelijksreis. Er wachten hen enkele onaangename verrassingen. Anouk besluit alles op alles te zetten om de nieuwe vlam van Tom buiten te werken.
«
»
00:45 Geen Uitzending
«
»
01:00 Geen Uitzending
«
»
01:30 Geen Uitzending
«
»
05:55 Thomas de Trein
Animatiereeks.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Doorblader onze nieuwsberichten en kom alle nieuwtjes uit televisieland te weten!

Dossiers