TVgids - BBCFirst

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:10 Rosemary and Thyme
Nadat een verdacht auto-ongeval hen samenbrengt in het huis van de rijke zakenman Daniel Kellaway, ontdekken Rosemary Boxer en Laura Thyme dat ze meer gemeen hebben dan hun voorliefde voor tuinieren.
«
»
06:00 Father Brown
De priester vindt het verdacht dat de vriendin van Mrs. McCarthy stierf in haar slaap.
«
»
06:45 Midsomer murders
Deel 1/2. Een jurist wordt vermoord met een dodelijke dosis morfine. De hoofdverdachte is een man die tien jaar eerder een moord heeft gepleegd.
«
»
07:30 Midsomer murders
Deel 2/2. Een jurist wordt vermoord met een dodelijke dosis morfine. De hoofdverdachte is een man die tien jaar eerder een moord heeft gepleegd.
«
»
08:15 New Tricks
Pullman moet een familiezaak opnieuw onderzoeken: de dood van circusdirecteur Bert Dignam. En dat op verzoek van Christy Berlin, die recent te horen kreeg dat Dignam haar biologische vader was.
«
»
09:05 Death in Paradise
De leider van een spiritueel kuuroord wordt gewurgd aangetroffen. Jack en het team zijn in verwarring door het feit dat al hun verdachten op het moment van de moord een meditatiekring vormden. 6/8
«
»
10:00 Midsomer murders
Special ter gelegenheid van de 100ste aflevering. Na de moord op een inwoner van Midsomer bundelen Barnaby en Nelso hun krachten met twee detectives in Kopenhagen.
«
»
10:45 Midsomer murders
Special ter gelegenheid van de 100ste aflevering. Na de moord op een inwoner van Midsomer bundelen Barnaby en Nelso hun krachten met twee detectives in Kopenhagen.
«
»
11:30 Agatha Raisin
Agatha's echtgenoot keert terug na een lange reis en raakt verwikkeld in een mysterie dat tot de dood van een medewerkster van zijn boekentournee leidt.
«
»
12:25 Father Brown
Er breken woelige tijden aan wanneer Lady Felicia naar Kembleford terugkeert.
«
»
13:10 The Chelsea Detective
Een man verlaat zijn werkplek en wordt vervolgens op straat neergestoken. Max en het team onderzoeken wie de moord heeft gepleegd en waarom.
«
»
13:55 Downton Abbey
Gelukkig heeft de brand, ontstaan in de kamer van Edith, niet te veel schade aangericht. Daisy blijft worstelen met haar studie en Mrs Patmore probeert haar te helpen.
«
»
14:55 Call the Midwife: Xmas 2014
Een vrouw wordt betrapt terwijl ze melk steelt van Nonnatus House. Ze vraagt de zusters vergiffenis en legt uit dat ze zwanger is. Zuster Julienne beseft dat de vrouw hulp nodig heeft.
«
»
16:00 Shakespeare & Hathaway - Private Investigators
Frank en Luella onderzoeken de dood van een zorgverlener.
«
»
16:55 New Tricks
Jack confronteert zijn tegenstander in de rechtbank. Ricky Hanson staat terecht voor poging tot moord. Gerry moet de gevolgen dragen wanneer hij tegen zijn 'dochter' Emily liegt.
«
»
17:55 Death in Paradise
Jack Mooney raakt persoonlijk betrokken bij de meest recente moordzaak in Saint Marie wanneer een van de verdachten iemand uit zijn verleden blijkt te zijn.
«
»
19:00 Midsomer murders
Deel 1/2. De onthulling van een pas ontdekt boek van de overleden misdaadauteur George Summersbee wordt overschaduwd door de diefstal van het manuscript en de dood van een vrouw door een boobytrap.
«
»
20:00 Midsomer murders
Deel 2/2. Barnaby komt tot de schokkende ontdekking dat George nog leeft. Curtis loopt George tegen het lijf en regelt tussen Bella en haar vader een ontmoeting in de bossen.
«
»
21:00 Why Didn't They Ask Evans?
Om het antwoord op de vraag te achterhalen, betreden Frankie en Bobby met gevaar voor eigen leven het hol van de leeuw om het brein achter het complot te confronteren.
«
»
22:00 The Good Karma Hospital
De trouwplannen van Lydia en Greg worden verstoord door drie spoedopnames. Ruby moet een beslissing nemen: kan ze de onbetrouwbare Gabriel eindelijk vergeven?
«
»
23:00 Sister Boniface Mysteries
Een deelnemer aan de Miss United Britain-schoonheidswedstrijd wordt vermoord. Sam staat voor de uitdaging om de zaak op te lossen voordat de Londense politie dat doet.
«
»
00:00 The Shadow Line
Gabriel doet enkele schokkende ontdekkingen over Counterpoint waarbij enkele van zijn collega's betrokken zijn.
«
»
00:55 Sherlock
Het establishment wordt bedreigd door compromitterende foto's en een afpersingszaak. Sherlock en John Watson worden op de zaak gezet.
«
»
02:25 DCI Banks
Nu David Hornby verdachte is in de zaak is Annie gedwongen toe te geven dat de vader van haar baby niet op de hoogte is van haar zwangerschap.
«
»
03:20 World on Fire
Nancy maakt zich zorgen om haar neef Webster, die in Parijs zit en zich aangetrokken voelt tot saxofonist Albert. Harry's moeizame relatie met zijn moeder komt verder onder druk te staan.
«
»
04:10 Death in Paradise
Een Britse agent wordt vermoord gevonden in een afgesloten ruimte op het eiland Saint-Marie. Inspecteur Richard Poole wordt op onderzoek uitgestuurd.
«
»
05:15 Sister Boniface Mysteries
Een deelnemer aan de Miss United Britain-schoonheidswedstrijd wordt vermoord. Sam staat voor de uitdaging om de zaak op te lossen voordat de Londense politie dat doet.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Doorblader onze nieuwsberichten en kom alle nieuwtjes uit televisieland te weten!

Dossiers