TVgids - VTM

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:30 Geen Uitzending
«
»
06:05 Thomas de Trein
Animatiereeks.
«
»
06:20 Jabaloe
Er raast een tornado door Jabaloe Town. Sheriff Jack vraagt aan Moe om een opvangcentrum op te zetten en eten te voorzien voor het geval er slachtoffers zouden vallen.
«
»
06:30 Jabaloe
Sheriff Jack vindt net voor de saloon olie in de grond. Door het vinden van de oliebron zal hij stinkend rijk worden! Hij begint zich te gedragen als een echte oliebaron.
«
»
06:45 Maya!
De Koningin wil dat Maya haar voor één dag vervangt. Maya is verrast: ze kent niks van het beheer van de korf. Bijenwas is erg jaloers: hij wilde de vervanger zijn.
«
»
06:55 Maya!
Een gewonde vogel valt voor de ingang van het mierennest waardoor alle insecten van de weide opgesloten zitten. Kunnen Maya en kolonel Paul iedereen bevrijden?
«
»
07:10 Kabouter Plop
Kwebbel is in paniek, haar halssnoer is gestolen. Om hun kostbare spulletjes te bewaren, maakt Klus een brandkast. Maar dan is opeens de sleutel van de brandkast verdwenen.
«
»
07:15 Kabouter Plop
Klus heeft op een feestje van zijn oom Klos een leuk spelletje geleerd: stoelendans. Hij legt de spelregels aan zijn vrienden uit en dan begint het spelletje. Maar Klus zal en moet winnen.
«
»
07:20 Spirit: Samen vrij
Tekenfilm.
«
»
07:45 K3 Roller Disco
Marthe heeft per ongeluk teveel chips besteld, waardoor ze met 1.000 dozen zitten in plaats van met 10. Ze besluiten een bonnenactie op touw te zetten.
«
»
08:05 De buurtpolitie - Extra
Reality-show.
«
»
08:20 VLOGLAB #Stories
Jeugdreeks.
«
»
08:45 Lang leve koning Julien
Julien en Karl proberen Koto's bruiloft met de krokodillenprinses tegen te houden. Clover pakt Koto op haar eigen manier aan. Mort probeert 'Slimme Mort' terug te halen.
«
»
09:05 Tarzan en Jane
Tekenfilm.
«
»
09:25 Dance Challenge
In elke aflevering zal Sarah tot het uiterste moeten gaan om op een creatieve manier de dance challenges tot een goed einde te brengen. Daarvoor schakelt ze de hulp in van enkele professionals.
«
»
09:35 Open keuken met Sandra Bekkari
Op het menu: broccoli bites & pad thai met kip en soepnoedels.
«
»
09:50 Geen Uitzending
«
»
11:55 Echte verhalen: De buurtpolitie
Een boer wil bij Patrick klacht neerleggen. Die roept inspecteurs Koen en Tineke erbij.
«
»
12:25 De kotmadam
De studenten zijn uitgegaan en Koen heeft naar eigen zeggen een vamp aan de haak geslagen. Tot hij het telefoonnummer vormt dat ze op een lottobriefje heeft geschreven.
«
»
13:00 VTM Nieuws 13 uur
Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
«
»
13:30 Het weer
Blik op het weer in Vlaanderen en daarbuiten. Met Frank Duboccage, David Dehenauw of Jill Peeters.
«
»
13:35 Familie (namiddag)
Linda is razend op Guido en ze wil dat hij stopt met zich te moeien. Zjef wil zijn relatie met Rudi nieuw leven inblazen. Evy houdt haar afspraak met de krant verborgen voor Stan.
«
»
14:10 Ella
Frederico doet er alles aan om het weer goed te maken met Ella. Hij geeft toe dat hij en Fien hebben gezoend, maar geeft Fien hiervan de schuld. Ella is niet geneigd hem zomaar te vergeven.
«
»
14:45 Ella
Ella kan Jens maar niet uit haar hoofd zetten. Ondertussen blijft ook Frederico haar achtervolgen, maar Ella wil duidelijk niets meer met hem te maken hebben.
«
»
15:15 Gooische vrouwen
Cheryl wordt vastgehouden door Joke. Martin ziet het niet zitten om in zijn eentje voor Remy te zorgen en laat de baby achter bij Evert en Roelien.
«
»
16:25 Life in Pieces
Colleen en Matt ontmoeten hun huwelijksplanner. Heather probeert het leven van Sophia's goudvis te redden. John en Joan maken een Facebookprofiel aan, en Tim heeft tickets voor de Grammy's.
«
»
16:45 Waarheid, durven of doen
Komiek Kamal Kharmach, presentatrice Anne De Baetzelier, Qmusic-dj Dorothee Dauwe en muzikant Ian Thomas maken er een bonte avond van in de Oranjerie in Kortrijk.
«
»
17:45 Echte verhalen: De buurtpolitie
Een jongeman wil de commissaris spreken. Hij vertelt hem dat zijn grootvader vermoord werd, maar dat de dader destijds nooit gevonden werd. De man wil nu dat de zaak heropend wordt.
«
»
18:20 De kotmadam
Het zit Jef niet mee: zijn brommer is stuk. En hij had het nochtans kunnen weten, want zijn horoscoop had het voorspeld. Jo gelooft niet in die onzin, of toch wel...
«
»
19:00 VTM Nieuws 19 uur
Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
«
»
19:45 Het weer
Blik op het weer in Vlaanderen en daarbuiten. Met Frank Duboccage, David Dehenauw of Jill Peeters.
«
»
19:55 Expeditie Pairi Daiza
Als het van Gunther afhangt, mag zeeleeuw Miraille meteen meedoen aan 'The Voice'. Maar ook al eet de zingende zeeleeuw uit zijn hand, het blijft een roofdier.
«
»
20:35 Waarheid, durven of doen
Deze keer maken Sarah Mouhamou, Jens Dendoncker, Charlotte Sieben en Arno The Kid hun opwachting in de Oranjerie in Kortrijk.
«
»
21:35 Telefacts zomer
Ocean Cay is gekend als een van de meest luxueuze vakantiebestemmingen voor liefhebbers van cruises. Maar dat was lang niet het geval.
«
»
22:25 Groeten uit
Peter Van den Begin brengt samen met zijn echtgenote Tine Reymer en hun twee dochters een weekend lang door in de tijdsgeest van 1976, het jaar dat Peter twaalf jaar was.
«
»
23:40 Gooische vrouwen
Cheryl wordt vastgehouden door Joke. Martin ziet het niet zitten om in zijn eentje voor Remy te zorgen en laat de baby achter bij Evert en Roelien.
«
»
00:45 Geen Uitzending
«
»
01:00 Geen Uitzending
«
»
01:30 Geen Uitzending
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Doorblader onze nieuwsberichten en kom alle nieuwtjes uit televisieland te weten!

Dossiers