TVgids - VTM 2

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
03:20 Geen uitzending
«
»
07:10 A Place in the Sun: Summer Sun
Realityreeks.
«
»
08:00 Geen uitzending
«
»
10:00 Extreme Cake Makers
Reality-show.
«
»
10:25 Geen uitzending
«
»
12:35 A Place in the Sun: Summer Sun
Realityreeks.
«
»
13:30 Extreme Cake Makers
Reality-show.
«
»
14:00 Neighbours
Levi, Kyle en Roxy maken zich zorgen wanneer Bea plots onwel wordt. Nicolette wil het goedmaken met Chloe, maar krijgt het deksel op de neus.
«
»
14:25 Sturm der Liebe
Erik geeft zich aan bij de politie. Alfons wil Hildegard niet onnodig ongerust maken en vertelt haar niet dat hij een reisje met de motor gaat maken.
«
»
15:30 Urk!
Ap voelt acuut de stress van zich afglijden wanneer Teun hem meeneemt naar een yogales. De tweeling maakt zich op voor de langverwachte verbouwing van Gerda's keuken.
«
»
16:20 Dat eet dan gelukkig zijn
Bockie paradeert als een 'vettig kuifje' doorheen Hasselt om op commando van Wim Opbrouck rond etenstijd bij de mensen thuis aan te bellen en zichzelf aan de keukentafel uit te nodigen.
«
»
17:05 B&B zoekt lief NL
Welke Nederlandse partner durft over de grens te kijken en maakt het avontuur van de B&B-uitbaters compleet?
«
»
18:10 De Planckaerts
Francesco tekent binnenkort een contract bij een nieuwe wielerploeg. Maar hij kondigt nog groot nieuws aan, dat het leven op 'den berg' weer al eens een ander aanzien zal geven.
«
»
18:50 World's Most Luxurious Holidays
Documentaire.
«
»
19:50 Dat eet dan gelukkig zijn
Jonas Van Boxstael, beter bekend als Bockie De Repper, ontdekt wat mensen op doordeweekse dagen eten.
«
»
20:30 Costa Belgica
Matti gaat op zoek naar een Spaanse Casa voor een jong gezin. Veerle en Ralph geven een exclusieve blik achter de schermen van enkele miljoenenvilla's in Marbella.
«
»
21:35 Een echte job NL
Rachel Hazes gaat stage lopen op de afdeling oncologie. Caroline van der Plas twijfelt op haar allereerste stagedag geen seconde wanneer ze geconfronteerd wordt met een hevig bloedende wond.
«
»
22:30 Battlecat
Terwijl ze een huishouden met zes kinderen runt, geeft Cindy MMA-trainingen in haar sportschool en bereidt ze zich voor op de main fight van een belangrijk MMA-toernooi.
«
»
23:30 Dat eet dan gelukkig zijn
Jonas Van Boxstael, beter bekend als Bockie De Repper, ontdekt wat mensen op doordeweekse dagen eten.
«
»
00:10 Blind Getrouwd - Australia
KC & Drew en Connie & Jonethen hebben hun laatste date. Iedereen heeft zin in een avond stappen. Komen er nieuwe waarheden aan het licht?
«
»
01:15 Geen uitzending
«
»
02:50 Geen uitzending
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Play4 logo

In een verlaten woestijnlandschap vechten de laatste overlevenden van de Apocalyps wanhopig om de nodige levensvoorzieningen. Onder hen bevinden zich twee verbitterde eenzaten: Max, een man van weinig woorden die nog steeds op zoek is naar gemoedsrust na het overlijden van zijn vrouw en kind, en Furiosa, een vrouw die ervan overtuigd is geraakt dat ze enkel kan overleven door weer naar haar geboortedorp terug te keren.

'Mad Max: Fury Road', film uit 2015 met oa. Charlize Theron, om 20.35 uur op Play4.

Dossiers