TVgids - VTM

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:30 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:00 Thomas de Trein
Animatiereeks.
«
»
06:10 Jabaloe
Er raast een tornado door Jabaloe Town. Sheriff Jack vraagt aan Moe om een opvangcentrum op te zetten en eten te voorzien voor het geval er slachtoffers zouden vallen.
«
»
06:20 Jabaloe
Sheriff Jack vindt net voor de saloon olie in de grond. Door het vinden van de oliebron zal hij stinkend rijk worden! Hij begint zich te gedragen als een echte oliebaron.
«
»
06:35 Maya!
Er hangt een schaduw over de weide en de bijenkorf: hij komt van een vreemd voorwerp dat in een boom in de weide hangt. Iedereen is bang en moet blijven waar hij is.
«
»
06:50 Maya!
Een dief steelt de honingpotten van de korf. Maya ontdekt dat de dief Max is. Hij doet dit onder druk van een vreemd monster: de Honingvreter. Maya gaat op onderzoek om de zaak uit te klaren.
«
»
07:00 Kabouter Plop
De kabouters moeten dringend vermageren en besluiten aan hoogspringen te doen. Lui wordt aangesteld als scheidsrechter. Plop wint de wedstrijd.
«
»
07:05 Kabouter Plop
Kwebbel en Lui zijn heel bang als ze de melkherberg binnenkomen. Ze vertellen dat ze in het bos een spook gezien hebben. Plop vertelt hen dat spoken niet bestaan.
«
»
07:15 Spirit: Samen vrij
Serie.
«
»
07:35 K3 Roller Disco
De meisjes van K3 zijn verslaafd aan hun smartphone. Omdat ze het zelf beseffen, spreken ze af om hun smartphones een ganse dag niet te gebruiken: ze gaan offline.
«
»
07:55 De buurtpolitie - Extra
Reality-show.
«
»
08:10 VLOGLAB #Stories
Jeugdreeks.
«
»
08:35 De Avonturen van De Gelaarsde Kat
Tekenfilm.
«
»
09:00 Lang leve koning Julien
Clover komt terug op haar beslissing om lid te worden van Pams sekte. Mort maakt met Timo's radio contact met Julien en zijn vrienden, die problemen hebben met de chimps.
«
»
09:20 Skilz
Quinten, Kamiel, Lara en Sofie zitten opgesloten in het kasteel van een barones. Het kasteel wordt al een tijd geplaagd door spoken en kwelgeesten die het leven van de inwoners tot een hel maken.
«
»
09:35 Open keuken met Sandra Bekkari
Op het menu: duo van kleurrijke lenterolletjes met pittige, zoete dipsaus.
«
»
09:50 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:55 Echte verhalen: De buurtpolitie
Op het plein staat een achtergelaten wagen van waaruit luide muziek speelt en waarop twee foto's hangen: een man en een gewond meisje. Eric en Brigitte kunnen achterhalen van wie de wagen is.
«
»
12:25 De kotmadam
Jeanne heeft een nachtmerrie gehad. Het is vrijdag de dertiende en alles loopt in het honderd. Jef en Odilon organiseren een brandevacuatieoefening om op alles voorbereid te zijn.
«
»
13:00 VTM Nieuws 13 uur
Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
«
»
13:25 Het weer
Blik op het weer in Vlaanderen en daarbuiten. Met Frank Duboccage, David Dehenauw of Jill Peeters.
«
»
13:35 Familie (namiddag)
Evy en Stan hebben een scoop te pakken en zetten alles op alles om het nieuws als eerste naar buiten te brengen. Mathias reageert aangeslagen op het nieuws.
«
»
14:10 David
Sofie stelt duidelijk haar grenzen. Ze kiest voor Pieter en wil met hem op prehuwelijksreis vertrekken. David verwerkt zijn emoties in een schilderij en belt naar zuster Rita om te praten.
«
»
14:40 David
David heeft met zuster Rita een gesprek over geloven en de liefde. Sofie is razend op Pieter als ze hoort dat die nog bloed van David heeft genomen toen hij in het klooster was.
«
»
15:05 Gooische vrouwen
Cheryl heeft van haar echtgenoot Martin een driekaraats diamanten ring gekregen. Zomaar. Ze is in de wolken, tot ze een sms'je van zijn backing vocal onderschept.
«
»
16:10 Cougar Town
Een knappe tennisleraar komt tussen Ellie en Jules in te staan. Laurie krijgt Travis maar niet uit haar hoofd. Andy en Grayson proberen Bobby, die last heeft van liefdesverdriet, te troosten.
«
»
16:30 Wat als?
Ga mee naar het leven zoals het nét niet is. Naar een wereld waar kleine wijzigingen, omkeringen of overdrijvingen ervoor zorgen dat je in een totaal nieuwe realiteit terechtkomt.
«
»
17:00 Spartacus Run
Ex-sprintster Kim Gevaert en ex-turnster Aagje Vanwalleghem gaan nog een keer helemaal tot het uiterste. Wie trekt aan het langste eind in deze strijd der olympiërs?
«
»
17:40 Echte verhalen: De buurtpolitie
De plaatselijke karpervereniging vreest dat ze het slachtoffer zijn van een vissendief. Koen en Tineke beslissenom een hinderlaag op te zetten, maar zullen de dieven opdagen?
«
»
18:15 De kotmadam
Jeanne leest in de krant dat er een vacature is bij de plantsoendienst van Leuven. Ze wil dat Jef zich kandidaat stelt, zodat hij kans maakt op promotie. Maar Jef denkt daar anders over.
«
»
19:00 VTM Nieuws 19 uur
Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
«
»
19:45 Het weer
Blik op het weer in Vlaanderen en daarbuiten. Met Frank Duboccage, David Dehenauw of Jill Peeters.
«
»
19:55 Expeditie Pairi Daiza
Hao Hao gedraagt zich vreemd. Verzorgster Tania herkent de signalen en vermoedt dat de vrouwtjespanda eindelijk in haar vruchtbare periode is. Ze hoopt dat urinestalen zekerheid kunnen bieden.
«
»
20:25 Groeten uit
Saartje Vandendriessche keert samen met haar dochter Mille, haar lievelingstante Nele en Alix, het dochtertje van Saartjes jongste broer Bram, terug naar het jaar 1987.
«
»
21:25 Spartacus Run
VTM NIEUWS-anker Freek Braeckman en chef-kok Marcelo Ballardin betreden het strijdtoneel. Freek is fanatiek en vastberaden een scherpe tijd neer te zetten. Marcelo is iets minder enthousiast.
«
»
22:10 Telefacts zomer
De Oriental Express is een van de mooiste treinen ter wereld. De cabines die eerder suites lijken, doen niet onder voor die van de meest luxueuze paleizen.
«
»
23:05 Kafka
Hoe kan je naar het toilet zonder kleingeld? Kan je bij om het even welke ober bestellen? Mag je als jongste en laatst aangenomen werknemer van een overheidsbedrijf eigenlijk wel praten met je baas?
«
»
23:40 Gooische vrouwen
Cheryl heeft van haar echtgenoot Martin een driekaraats diamanten ring gekregen. Zomaar. Ze is in de wolken, tot ze een sms'je van zijn backing vocal onderschept.
«
»
00:30 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
01:00 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
01:30 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:55 Thomas de Trein
Animatiereeks.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Blind Getrouwd - Het Vijfde Huwelijk' (VTM GO)

Ingeborg heeft fantastisch nieuws voor Karen (27). De experten hebben ook voor haar een match gevonden en zij zal dus in het huwelijksbootje stappen met Sharon (33). Nadat het koppel elkaar het jawoord heeft gegeven, trekken ze naar de feestlocatie waar Ingeborg als gastvrouw hun trouwfeest in goede banen zal leiden. Tussen alle festiviteiten door staat ook nog een fotoshoot op de planning en na het feest trekken ze uiteindelijk naar een B&B voor hun huwelijksnacht.

'Blind Getrouwd - Het Vijfde Huwelijk', om 20.45 uur op VTM.

Dossiers