TVgids - VTM 4

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:40 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
13:35 Neighbors 2: Sorority Rising
Mac en Kelly krijgen opnieuw te maken met een luidruchtige studentenbende. Om hen weg te jagen besluiten ze een beroep te doen op hun voormalige aartsvijand: Teddy Sanders.
«
»
15:15 Magnum
Dr. Karen Harmon wordt ervan beschuldigd de dood van drie van haar patiënten te hebben veroorzaakt. Magnum beslist om haar, in naam van de vriendschap die ze hadden in Vietnam, te helpen.
«
»
16:15 M*A*S*H
Dokters Hawkeye Pierce en Trapper John McIntyre geven stiekem een feestje om geld in te zamelen voor de Koreaanse Ho-John, zodat hij naar Amerika kan.
«
»
16:45 M*A*S*H
Een belangrijk medicijn wordt gestolen en verkocht op de zwarte markt. Pierce en Trapper moeten iets verzinnen om het medicijn terug te krijgen.
«
»
17:15 Xena, The Warrior Princess
Xena en Gabrielle vernemen dat een Perzisch leger doorheen Griekenland naar Athene oprukt.
«
»
18:15 Motorway Cops: Catching Britain's Speeders
Inspecteur Sullivan spot een bestuurder die zich nogal vreemd gedraagt. Agent Reed haast zich naar een bestuurder die vermoedelijk een hartaanval heeft.
«
»
19:10 All New Traffic Cops
Op een feestdag gaat Paul Cording af op een melding van huiselijk geweld die mogelijks een poging tot moord is. Een vrouw zou haar man hebben neergestoken met een vleesmes.
«
»
20:00 De Raf & Ronny Show
St. Rudolf heeft meer dan tachtig kromme lepels gevonden in de refter. Hij vindt dit zeer verdacht en is vastbesloten om het mysterie op te helderen. Het spoor leidt zoals altijd naar Raf en Ronny.
«
»
20:35 The Quest
Terwijl Christopher Dubois op de vlucht is, maakt hij kennis met Lord Edgar Dobbs en diens zakenpartner Harry Smythe. Het drietal beraamt een plan om de Gouden Draak te stelen op een gevechtstoernooi.
«
»
22:25 Advocaat van de duivel
Wim Helsen trekt van leer tegen romantiek. Ruth Beeckmans pleit tegen goede doelen.
«
»
23:10 What We Do in the Shadows
Colin en Laszlo terroriseren een boot vol mensen. En een pop loopt weg van huis.
«
»
23:40 What We Do in the Shadows
Nandor zweert het vampirisme af en streeft een gezondere levenswijze na.
«
»
00:10 Motorway Cops: Catching Britain's Speeders
Inspecteur Sullivan spot een bestuurder die zich nogal vreemd gedraagt. Agent Reed haast zich naar een bestuurder die vermoedelijk een hartaanval heeft.
«
»
01:00 Xena, The Warrior Princess
Xena en Gabrielle vernemen dat een Perzisch leger doorheen Griekenland naar Athene oprukt.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Latem Leven' - seizoen 2 (VTM 2)

Binnenkijken in het leven van extravagante, rijke maar toch volkse mensen die allen in het idyllische Sint-Martens-Latem wonen. Van de flamboyante esthetisch arts Daniel Dimovski, tot de kunstzinnige natuurmens Auguste Boxy en de charismatische hondentrimster Jothi Impanis.

'Latem Leven', om 20.45 uur op VTM 2.

Dossiers