TVgids - VTM

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:50 Brandweerman Sam
«
»
06:00 Moominvalley
Een vulkaan in de Moominvallei staat op punt van uitbarsten, maar Snuisterik is er nog niet. Moomintrol gaat met Troela en Snif naar hem op zoek.
«
»
06:20 Kabouter Plop
De kabouters hebben in de melkherberg afgesproken voor een kaartspelletje. Als Plop en Klus uit het bos terugkomen, kunnen ze Lui nergens vinden.
«
»
06:25 Kabouter Plop
De kabouters zitten samen in de melkherberg. Opeens begint het te donderen en te bliksemen. Kwebbel vindt dit gezellig, maar Lui is bang. Klus moet hier hard om lachen.
«
»
06:30 Spirit: Samen vrij
Tekenfilm.
«
»
06:55 Hallo K3
Wanneer Josje op groot verzet stuit bij Karen en Kristel bij het voorstel om wat meer liedjes te gaan zingen over milieuvriendelijke onderwerpen, besluit ze een solocarrière uit te bouwen.
«
»
07:20 Booh!
Het is Aagjes eerste dag als spook. Ze kan er maar moeilijk aan wennen. Tot een balletkoning het kasteel wil opkopen en ze hem met eigen middelen bestrijdt.
«
»
07:30 Booh!
Philomena is het beu om altijd het huis alleen te moeten vuilmaken. Ze gaat in staking. De mannen bedenken een plan om haar eens goed te verwennen.
«
»
07:45 De buurtpolitie - Extra
Reality-show.
«
»
08:00 De Avonturen van De Gelaarsde Kat
Tekenfilm.
«
»
08:20 Kong - Koning van de Apen
Tekenfilm.
«
»
08:45 Verhalen uit Arcadia: 3 Onder
Een paar tienerkoninklijken en hun lijfwacht ontsnappen van hun thuisplaneet en proberen zich op aarde te mengen.
«
»
09:05 VLOGLAB #Stories
Jeugdreeks.
«
»
09:35 Open keuken met Sandra Bekkari
Op het menu: pittige courgetti met venusschelpen, selder en witte wijnsaus & chocolade-perentaart.
«
»
09:50 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:50 Echte verhalen: De buurtpolitie
Eric en Brigitte moeten een vluchtmisdrijf oplossen, maar ze hebben enkel een vage persoonsbeschrijving van de chauffeur en een kapotte koplamp.
«
»
12:25 De kotmadam
De moeder van Jeanne vertrekt naar Parijs en geeft haar juwelen in bewaring bij haar dochter. Betty is ervan overtuigd dat Jo verliefd is op haar, maar dat hij het zelf nog niet beseft.
«
»
13:00 VTM Nieuws 13 uur
Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
«
»
13:25 Het weer
Blik op het weer in Vlaanderen en daarbuiten. Met Frank Duboccage, David Dehenauw of Jill Peeters.
«
»
13:35 Familie (namiddag)
Guido beseft dat het zo niet verder kan. Zeker wanneer Ronald ook Jan bedreigt. Emma heeft een plan. Myriam verrast Niko met een ontbijt. Benny skypet met Stefanie, die vandaag jarig is.
«
»
14:05 David
David lucht bij Sophie zijn hart over zijn gevoelens voor Sofie en komt zo tot de conclusie dat hij een nieuwe liefde moet zoeken. Robby wil de ruzie met Tim uitpraten. Pieter krijgt het benauwd.
«
»
14:35 David
Terwijl Pieter in het labo een nieuw middel samenstelt om Davids geheugen af te pakken, genieten Sofie en David van elkaars gezelschap.
«
»
15:00 Night Shift
Na een ramp in een pretpark wordt de spoeddienst overspoeld door slachtoffers. Scott wil een prominentere rol op zich nemen binnen het ziekenhuis.
«
»
15:45 America's Funniest Home Videos
Komische show.
«
»
16:05 Cougar Town
Jules nodigt Chick en zijn nieuwe vriendin uit voor een etentje, maar haar gasten blijken niet te zijn wie ze verwachtte. Travis en Laurie bespieden een cupcakedief.
«
»
16:25 Cougar Town
Jules probeert voor het eerst in haar leven een boek te lezen. Grayson probeert om écht te luisteren naar zijn vrienden en te onthouden wat ze hebben gezegd.
«
»
16:45 Aspe
Bertrand Deroo, topman van Finvest, wordt vermoord aangetroffen. Onderzoek wijst uit dat Deroo de avond voordien had deelgenomen aan een sleutelparty, georganiseerd door de manager van het hotel.
«
»
17:45 Echte verhalen: De buurtpolitie
Een man vindt zijn buurman gewond en bewusteloos in zijn woning. Eric en Brigitte staan voor een raadsel. Gaat het om een uit de hand gelopen inbraak of is er meer aan de hand?
«
»
18:15 De kotmadam
Jeanne is de baas in huis, dat weet iedereen. Er is dus meer dan een vuiltje aan de lucht wanneer Koens moeke zich komt bemoeien met het huishouden van Jeanne.
«
»
19:00 VTM Nieuws 19 uur
Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
«
»
19:55 Het weer
Blik op het weer in Vlaanderen en daarbuiten. Met Frank Duboccage, David Dehenauw of Jill Peeters.
«
»
20:00 Expeditie Pairi Daiza
In Pairi Daiza, waar meer dan 5.000 dieren op 55 hectaren samenleven, is geen enkele dag hetzelfde voor de mensen die achter de schermen alles draaiende houden.
«
»
20:30 Liefde voor muziek
Tourist LeMC viert zijn verjaardag. Zijn collega-artiesten geven hem het allermooiste cadeau: covers van zijn songs die baden in het Antwerps dialect.
«
»
21:50 Spartacus Run
Zangeres, actrice en presentatrice Laura Tesoro en schlagerzangeres Lindsay wijden het spectaculaire parcours in met bloed, zweet en tranen. Wie overwint het parcours en zet de beste tijd neer?
«
»
22:30 Wat als?
Sketchshow waarin elke sketch een antwoord geeft op een zotte vraag. Elke vraag begint met 'Wat Als?'.
«
»
23:00 9-1-1: Lone Star
Het team rukt uit voor een op hol geslagen stier op een autokerkhof en een vermoedelijke elektrocutie. Owen probeert te bewijzen dat hij zijn job kan blijven uitvoeren tijdens zijn chemobehandeling.
«
»
23:50 Night Shift
Na een ramp in een pretpark wordt de spoeddienst overspoeld door slachtoffers. Scott wil een prominentere rol op zich nemen binnen het ziekenhuis.
«
»
00:40 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
01:00 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
01:30 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:50 Brandweerman Sam
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo een logo Eén logo

Denemarken, 1913. De welstellende Karen Blixen gaat een verstandshuwelijk aan met Baron Bror Blixen-Finecke, een telg uit een verarmde aristocratische familie. Het koppel trekt naar Afrika om er een koffieplantage uit te baten. Karen maakt er kennis met de Europese, vooral Britse koloniale gemeenschap. Haar man Bror heeft maar weinig belangstelling voor de plantage en houdt zich liever bezig met jagen. Na een tijdje wordt Karen verliefd op een charmante man die grote indruk op haar maakt: de vrijgevochten jager op groot wild, Denys Finch-Hatton. Hij is echter niet van plan zijn vrijheid op te geven.

'Out Of Africa', film uit 1985 met oa. Meryl Streep en Robert Redford, om 23.10 uur op Eén.

Dossiers