TVgids - VTM 2

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
03:20 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:15 Seven Year Switch Netherlands
Op Curaçao nemen de deelnemers afscheid van hun tijdelijke partner en volgt er een emotioneel weerzien met de eigen partner. Allemaal gaan ze vol goede moed en energie terug naar Nederland.
«
»
08:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:00 Dinner Date
Reality-show.
«
»
10:45 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
13:20 Dinner Date
Reality-show.
«
»
14:05 I Found the Gown
Realityreeks.
«
»
14:35 Neighbours
Om hen gerust te stellen bezorgt Nicolette haar medische gegevens aan Aaron en David. Chloe dringt er vervolgens bij de heren op aan om zo snel mogelijk een beslissing te nemen. Jane uit haar twijfels
«
»
15:00 Sturm der Liebe
Tijdens hun onderzoeken vinden Maja en Florian een oude e-mailaccount van Erik. Christoph hoort dat Werner de aandelen van Ariane wil kopen en hij probeert hier een stokje voor te steken.
«
»
15:55 Ik vertrek
Bouwe en zijn geliefde Tessa besluiten hun droom te volgen: het opstarten van een eigen vakantieverblijf. Het wordt een naturistische chambres d'hôtes in de Haute-Vienne.
«
»
16:45 Pech Onderweg
Anthony schiet een dame te hulp die werd aangereden. Wegenwachter Christian helpt een vrouw met een aparte hobby: geocaching. Maar de fietscomputer van haar elektrische fiets heeft het begeven.
«
»
17:40 Een huis vol
Bij de Adema's staat het leven nooit stil. Alsof het nog niet druk genoeg was met zes kinderen, nemen Anne en Alex een opvallende beslissing.
«
»
18:30 De Planckaerts
Stephanie en Christopher zijn op vakantie met de mobilhome samen met de familie van Christopher. Bernice is op bezoek bij de Planckaerts, ze moet herstellen van een knieoperatie.
«
»
19:05 Urk!
Een aantal opmerkelijke dorpsgenoten worden op de voet gevolgd bij hun dagelijkse bezigheden. Zo is er de flamboyante kapper Teun Föhn, de tweelingzussen Gerda en Mathilde en visbezorger Tony.
«
»
20:00 B&B zoekt lief
Ze ontvangen Vlaamse singles die bij hen komen logeren en beslissen zelf wie mag blijven en wie op eender welk moment de bed and breakfast moet verlaten.
«
»
20:30 Steenrijk Straatarm
De familie Helsen woont in een gerenoveerde hoeve, tussen de weilanden waarop hun pony's lekker kunnen grazen. De familie Pollet woont daarentegen in een kleine arbeiderswoning.
«
»
21:35 Lady Truckers NL: Meiden die Rijden
We zijn wederom te gast in de cabine van Dianne, op weg naar Denemarken. Amy brengt een bezoekje aan het ziekenhuis en we zien hoe Louise onderweg in Frankrijk de grootse lol heeft.
«
»
22:30 B&B zoekt lief
Ze ontvangen Vlaamse singles die bij hen komen logeren en beslissen zelf wie mag blijven en wie op eender welk moment de bed and breakfast moet verlaten.
«
»
23:05 De Grootste Lefgozer
De vijf lefgozers moeten tegen de tijd een parcours afleggen in het pikdonker. In de tweede proef worden ze op hun achterwerk beschoten.
«
»
00:05 SAS: Who Dares Wins
De 22 overblijvende rekruten, onder wie de mol, trekken dieper over ruig terrein op het eiland Raasay. Ze leren hun agressie te beheersen, trainen met pistolen en vechten van man tot man.
«
»
01:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
02:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo een logo Eén logo

Denemarken, 1913. De welstellende Karen Blixen gaat een verstandshuwelijk aan met Baron Bror Blixen-Finecke, een telg uit een verarmde aristocratische familie. Het koppel trekt naar Afrika om er een koffieplantage uit te baten. Karen maakt er kennis met de Europese, vooral Britse koloniale gemeenschap. Haar man Bror heeft maar weinig belangstelling voor de plantage en houdt zich liever bezig met jagen. Na een tijdje wordt Karen verliefd op een charmante man die grote indruk op haar maakt: de vrijgevochten jager op groot wild, Denys Finch-Hatton. Hij is echter niet van plan zijn vrijheid op te geven.

'Out Of Africa', film uit 1985 met oa. Meryl Streep en Robert Redford, om 23.10 uur op Eén.

Dossiers